Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3659
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1262
Re: Képek Magyarországról
Nekem a temetők a becsípődésem. Eleve jó ott sétálni. Kevés az (élő) ember, csend van, szép szobrok, állatok és szép fák. Már ahol. A Fiumei úti sírkert az eddigi legjobb ezen a téren. Találkoztam ott már nyúllal, rókával, mókussal is.AAttila írta: ↑2024.09.05., csüt. 11:4810-12 éve nagyon szerettem járni Budapestet és fotózni. Volt nálam egy digit gép és egy filmes, amiben ff film volt. Elsősorban épületeket, azon szobrokat,részleteket fotóztam. Sokat jártam vidékre, ahol az útmenti buszmegállók voltak a "témáim" egyike.
Majd a számítógép bemondta az unalmast. Elvittem az akkori cégünk informatikusához. Mondtam neki,hogy az sem érdekel, ha a gépet nem lehet költséghatékonyan javítani, de a vinyóról kellenek az adatok. Pár héttel később, eltűnt a faszi. De teljesen, el is költözött, nem lehetett utolérni sehogy. Nagyon sajnálom azt a sok képet,amik azon voltak.
- -CB-
- Beköltözött

Nem gondolkoztam akkor ezen. De lehet becsillant volna az optika, mert oldalfény volt. Rengeteg ilyen kép csak mellékterméke volt egy sétának.AAttila írta: ↑2024.09.05., csüt. 12:16Ezen a képen azért van a bal oldali aranymetszésben a fókusz,mert Neked így tetszett vagy kimondottan valami "mást" szerettél volna? Mert tanulmányaim szerint a jobb oldali még hangsúlyosabb lenne, az emberi szem/agy jobban/hamarabb "odaáll". (reklámszempontnál is az a legértékesebb hely, a jobb felső)-CB- írta: ↑2024.09.05., csüt. 12:06Sok évig volt a fotózás a hobbim, rengeteg képem van.AAttila írta: ↑2024.09.05., csüt. 11:48
10-12 éve nagyon szerettem járni Budapestet és fotózni. Volt nálam egy digit gép és egy filmes, amiben ff film volt. Elsősorban épületeket, azon szobrokat,részleteket fotóztam. Sokat jártam vidékre, ahol az útmenti buszmegállók voltak a "témáim" egyike.
Majd a számítógép bemondta az unalmast. Elvittem az akkori cégünk informatikusához. Mondtam neki,hogy az sem érdekel, ha a gépet nem lehet költséghatékonyan javítani, de a vinyóról kellenek az adatok. Pár héttel később, eltűnt a faszi. De teljesen, el is költözött, nem lehetett utolérni sehogy. Nagyon sajnálom azt a sok képet,amik azon voltak.
Ezen a képen azért van a bal oldali aranymetszésben a fókusz,mert Neked így tetszett vagy kimondottan valami "mást" szerettél volna? Mert tanulmányaim szerint a jobb oldali még hangsúlyosabb lenne, az emberi szem/agy jobban/hamarabb "odaáll". (reklámszempontnál is az a legértékesebb hely, a jobb felső)-CB- írta: ↑2024.09.05., csüt. 12:06Sok évig volt a fotózás a hobbim, rengeteg képem van.AAttila írta: ↑2024.09.05., csüt. 11:4810-12 éve nagyon szerettem járni Budapestet és fotózni. Volt nálam egy digit gép és egy filmes, amiben ff film volt. Elsősorban épületeket, azon szobrokat,részleteket fotóztam. Sokat jártam vidékre, ahol az útmenti buszmegállók voltak a "témáim" egyike.
- -CB-
- Beköltözött

Sok évig volt a fotózás a hobbim, rengeteg képem van. Egy alkalommal a kékhalál helyreállítás után nekem is eltűnt sok képem. Aztán már 2 winchesterrel építettem gépet, az egyiken csak a képek voltak, azt is kimásoltam félévente külső merevlemezre. Aztán most már fényképezőgépem sincs, megelégszem a mobiltelefon képével. irtózatos fejlődésen mentek ezek keresztül, 8 éve még vettem digitális gépet, mert sokkal jobb volt, mint egy mobil, ugyanezt 2 éve eladtam, mert már nem volt jobb, csak mint koloncot hurcolásztam néha magammal. fotó hátterem, 2 otthoni kis studióvaku maradt meg, senkinek nem tudtam eladni, már nem is hirdetem.AAttila írta: ↑2024.09.05., csüt. 11:4810-12 éve nagyon szerettem járni Budapestet és fotózni. Volt nálam egy digit gép és egy filmes, amiben ff film volt. Elsősorban épületeket, azon szobrokat,részleteket fotóztam. Sokat jártam vidékre, ahol az útmenti buszmegállók voltak a "témáim" egyike.
10-12 éve nagyon szerettem járni Budapestet és fotózni. Volt nálam egy digit gép és egy filmes, amiben ff film volt. Elsősorban épületeket, azon szobrokat,részleteket fotóztam. Sokat jártam vidékre, ahol az útmenti buszmegállók voltak a "témáim" egyike.
- -CB-
- Beköltözött

Nem tudom, mi alapján töltünk ide fel képeket, csak kellene vmi pontosabb tematika, mint Magyarország.
Eső után, gellénházi strand.
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Alex_Aston
- V.I.P.

- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1338
Kürtős kalácsot ott éppen nem, csak a "kötelezően nem kihagyandó román turistacsapdánál"Alex_Aston írta: ↑2024.08.27., kedd 14:32... Pedig pont ide akartunk menni....
Remélem a kürtős kalácsból, amit a főtéren adnak, degeszre ettétek magatokat![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nálam is ide kerülnének az erdélyi képek.
Sajnos a múlt heti Torockó kiruccanást el kellett napolnunk a gyerkőc miatt. Pedig pont ide akartunk menni....
Remélem a kürtős kalácsból, amit a főtéren adnak, degeszre ettétek magatokat
Csak a Marantz! :-D
voltunk erre
egy téma több variációban
egy téma több variációban
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Kellnerművek
- Fórumlakó

- Értékelés: 548
Fenyőfő, ősfenyves.
36 fok árnyékban, de árnyék nem volt
De az illat kárpótolt.
36 fok árnyékban, de árnyék nem volt
De az illat kárpótolt.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- bigpocok
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 377
Balatonszéplaki naplemente:
Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium