Maga a szett biztosan jó, de a sok üveg , meg sarok okozhatnak gondot. Én azért meghallgatnám, legfeljebb egy KV ára bánná

Maga a szett biztosan jó, de a sok üveg , meg sarok okozhatnak gondot. Én azért meghallgatnám, legfeljebb egy KV ára bánná
Asszem' azok az Apogee-k szólhatnak úgy, mint az a zongora :)
dixie-chicken írta: ↑2024.07.22., hétf. 10:38Almarro 318 + JBL 4309...mondjuk a fal egy meszelést megédemelt volna![]()
Ez valóban így van, de a nagy, neves szaklapokban olvasható tesztek, amik alapján ezek az ominózus listák születnek, sajnos baromira belterjesek és elfogódottak, részrehajlóak. Még tájékoztató jellegűnek is csak nagy jóindulattal mondhatók.
xilop írta: ↑2024.07.08., hétf. 21:43Nagyon szép, nagyon jó, de ezeket a JBL gyártmányú hangsugárzókat érdekes módon még sem találjuk meg a a legjobbak listáján.
[/quote
általában ilyen JBL-eket akkor vásárolnak az emberek,amikor kilépnek a magasztalt neves brit-amerikai-francia -német hifi sajtó "legjobb" listáirol..
Ez tényleg közhely. Viszont piszokul nagy igazság. (Mint általában a közhelyek.andarson írta: ↑2024.07.09., kedd 07:26Én biztos boldogan hallgatnám otthon is, így ahogy van. Én nagyon szeretem ezeket a 40+ éves JBL-eket. Ezért jó ez a hifi (is), sokan sokfélék vagyunk, különböző ízléssel, így mindenki megtalálhatja benne a saját boldogságát.
(Tudom ezzel most csak közhelyet puffogtattam, de tényleg így gondolom).
Én pl. nem valószínű, hogy szívesen meghallgatnám. De szerintem nem is ez a lényeg. Szép kép, jó kép, gusztusos rendszer ránézésre. A hangját meg úgyse hallod a képen.
Engem nem érdekelnek a listák! Általában fabatkát sem érnek. Viszont ezeket a JBL-eket, ilyen kiszolgálásban simán meghallgatnám.
Nem kötekedésképp, egyáltalán. Hol van ilyen lista?