Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Ez még ma befigyelt. Most vettem át. Vaterás átvétel. Igazi ritkaság.
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
Maiak:
Ments meg, Uram!-hoz nagy gratula! Komoly film, komoly estéhez. Utána nem könnyű szóhoz jutni...
Dvd gyűjtemény képekben
Maiak:
Dvd gyűjtemény képekben
Az Éjszakai rohanás-dobozt ma én is láttam 990 Ft-ért az Árkád MM-ben, az örömömnek azonban gyorsan nyoma szállt, amikor megláttam, hogy a dobozból hiányzik az alapfilm...
akkor minden megvolt csak a lényeget hagyták ki
Dvd gyűjtemény képekben
Az Éjszakai rohanás-dobozt ma én is láttam 990 Ft-ért az Árkád MM-ben, az örömömnek azonban gyorsan nyoma szállt, amikor megláttam, hogy a dobozból hiányzik az alapfilm...
Az durva.
Amikor vettem az alapfilm 490ért volt külön. Sokan mondták, hogy semmi köze a folytatásoknak hozzá, de gondoltam így olyan a gyűjtődoboz mint az alapfilm díszdobozban 3 extralemezzel
Dvd gyűjtemény képekben
A MM az összes pénzemet akarja
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi és mai beszerzések:
Gratula, Jó beszerzések.
HALÁL A DVD KALÓZOKRA - CSAK EREDETIT!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi és mai beszerzések:
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem a Ronin elsőre is bejött, a szinkronja is különösen jól sikerült. Az Őrség meg igazán ötletes. Az amcsik már nem mernek bevállalni ennyi ötletet. Az ázsiaiak meg valahogy mindig túlzásba viszik.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula. Ronin jó film. Az őrségeket még én sem láttam. Az éjszakaiba belenéztem de akkor pont nem akciójelenet volt. De majd egyszer leülék és megnézem őket.
Kíváncsi vagyok, hogy teszik!
Dvd gyűjtemény képekben
Igazi megosztó alkotás Timur Bekmambetov két, egymástól elválaszthatatlan alkotása, az Éjszakai őrség és a Nappali őrség. Akinek tetszik, annak nagyon bejön, akinek nem, az azt kívánja, bárcsak soha ne vetemedett volna rá a megnézésükre. Én az előbbi csoportba tartozom, és sikerül a két filmet igen jó áron (1400 Ft-ért) egy aukciós portálon megszereznem. A Ronin szintén érdekes alkotás. Elsőre nem fogott meg, másodszor viszont tarolt nálam, örülök, hogy a kétlemezes kiadást sikerült 1000 Ft-os árkategóriába vinni egy akció során.
Gratula. Ronin jó film. Az őrségeket még én sem láttam. Az éjszakaiba belenéztem de akkor pont nem akciójelenet volt. De majd egyszer leülék és megnézem őket.
Dvd gyűjtemény képekben
Igazi megosztó alkotás Timur Bekmambetov két, egymástól elválaszthatatlan alkotása, az Éjszakai őrség és a Nappali őrség. Akinek tetszik, annak nagyon bejön, akinek nem, az azt kívánja, bárcsak soha ne vetemedett volna rá a megnézésükre. Én az előbbi csoportba tartozom, és sikerül a két filmet igen jó áron (1400 Ft-ért) egy aukciós portálon megszereznem. A Ronin szintén érdekes alkotás. Elsőre nem fogott meg, másodszor viszont tarolt nálam, örülök, hogy a kétlemezes kiadást sikerült 1000 Ft-os árkategóriába vinni egy akció során.
az őrségeket nem láttam, de a roninnal teljesen úgy vagyok mint te
elsőre nem nyerte el a tetszésemet, de másodjára pár év múlva nagyot ütött
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Tadam és ibra!
Nekem a mai
6/1
köszi
nem az én műfajom, de gratula :taps:
elég jó áruk volt
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Tadam és ibra!
Nekem a mai
6/1
Gratula. Jók.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Tadam és ibra!
Nekem a mai
6/1
Dvd gyűjtemény képekben
Valamint még befutott tzoli csomagja is, amiben ezek a csodálatos gyűjtők voltak.
M. Night Shyamalan gyűjtemény:
Véres Valentin (2 lemezes gyűjtemény):
MOTEL 1-2. gyűjtődoboz:
Kúrvajók ezek a T Zoli alkotások. Mennyit kóstálnak ezek?
Dvd gyűjtemény képekben
Mai páros. Készülök a Halloween-re.
Gratula a Halloween-i csomaghoz is. :smile40:
Dvd gyűjtemény képekben
MÁTRIX GYŰJTEMÉNY + ANIMÁTRIX
Gratula neked is. Nagyon jó ez a gyűjtő dobozos kiadás.