Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
2/2.
Nekem is hihetetlen, de az Ocean's-szériából még soha nem láttam egyiket sem. De majd most karácsonykor napi egy részt bevállalok.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Most érkeztek az Xpress-ről:
Egyébként csak érdekességképpen: ma van pontosan 10(!) éve, hogy legelső dvd-mhez hozzájutottam: a HáziMozi újságtól(azóta már megszünt) nyertem, még lejátszóm se volt. Azt csak 2001. áprilisában vettem meg...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek az újdonságokhoz! Nekem az idei utolsó beszerzéseim + elő-karácsonyi ajándékaim.
8/1
Gratula Dakota69!
Igazán szép ajándékok.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek az újdonságokhoz! Nekem az idei utolsó beszerzéseim + elő-karácsonyi ajándékaim.
8/1
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
ezt én se szeretem, de ez van sajna - állítólag a star wars is ilyen okokból nem jelent meg szinkronnal dvd-n (csak a 3. rész), pedig az origi trilógiának részenként van 2-3 fajta szinkronja
pont ezért nem vettem meg a 2-3000 ft-os dobozokat
Nekem is itt van az asztalomon egy bontatlan első trilógia amit 1990ért vettem egy ismerősömnek, ami már tényleg kacagtató ár, de magamnak nem veszem meg juszt se
Dvd gyűjtemény képekben
A München nekem fel van véve szinkronnal a tvből, tehát tuti van szinkronja. De ezt annyira gyűlölöm hogyha valaki előírja, hogy a művét hogy szabad befogadni. Mintha egy zeneszerző megtiltaná, hogy a cdjét fejhallgatóval hallgassa a vásárló. (bár a Metallicáról el tudom képzelni)
ezt én se szeretem, de ez van sajna - állítólag a star wars is ilyen okokból nem jelent meg szinkronnal dvd-n (csak a 3. rész), pedig az origi trilógiának részenként van 2-3 fajta szinkronja
pont ezért nem vettem meg a 2-3000 ft-os dobozokat
Dvd gyűjtemény képekben
A München nekem fel van véve szinkronnal a tvből, tehát tuti van szinkronja. De ezt annyira gyűlölöm hogyha valaki előírja, hogy a művét hogy szabad befogadni. Mintha egy zeneszerző megtiltaná, hogy a cdjét fejhallgatóval hallgassa a vásárló. (bár a Metallicáról el tudom képzelni)
Dvd gyűjtemény képekben
A München-hez is készült szinkron biztosan, csak nem tudom, hogy a retekklubon vagy a tel-aviv2-őn ment-e a film. Spielberg döntése miatt nem hiszem, hogy jönni fognak szinkronnal. A Schinler szvsz jobb is az eredeti hangon, pedig én (eredeti)szinkronmániás vagyok. Így adja igazán vissza a hangulatot szerintem.
münchen szinkronról nem tudtam, bár nekem nem jött be a film
a schindler valóban jó/jobb eredeti hanggal, csak nekem az a bajom hogy ilyen 3 órás filmeket ha olvasni kell a végére már nagyon elfárad a szemem és ezért nézném inkább szinkronnal
- dooku-gróf
- V.I.P.

- Értékelés: 5
Dvd gyűjtemény képekben
a münchen mintha feliratosan ment volna a tv-ben, a schindlernek tuti van szinkronja és nem is rossz (jó lenne egy szinkronos gyári dvd mert ilyen hosszú filmeket nem szeretek feliratosan nézni)
A München-hez is készült szinkron biztosan, csak nem tudom, hogy a retekklubon vagy a tel-aviv2-őn ment-e a film. Spielberg döntése miatt nem hiszem, hogy jönni fognak szinkronnal. A Schinler szvsz jobb is az eredeti hangon, pedig én (eredeti)szinkronmániás vagyok. Így adja igazán vissza a hangulatot szerintem.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Hát, idő mint tenger. A Monty Python sorozat is kijött szinkronnal pedig azt még a tvben sem engedték szinkronizálni (csak a németeknek). Ha meg nem jönnek ki szinkronnal akkor legfeljebb nem lesznek meg dvdn. Spielberg meg bukik több ezer Ft-ot
biztos ott sirdogál most lars ulrich mellett a medence partján, hogy ő sem tudja megvenni az arany berakásos bárpultot
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem mindkét filmmel ez a helyzet. Csak a retekklub készített hozzájuk (talán a München-hez is) szinkront a TV-s vetítéshez...
a münchen mintha feliratosan ment volna a tv-ben, a schindlernek tuti van szinkronja és nem is rossz (jó lenne egy szinkronos gyári dvd mert ilyen hosszú filmeket nem szeretek feliratosan nézni)
Dvd gyűjtemény képekben
Hát, idő mint tenger. A Monty Python sorozat is kijött szinkronnal pedig azt még a tvben sem engedték szinkronizálni (csak a németeknek). Ha meg nem jönnek ki szinkronnal akkor legfeljebb nem lesznek meg dvdn. Spielberg meg bukik több ezer Ft-ot
- dooku-gróf
- V.I.P.

- Értékelés: 5
Dvd gyűjtemény képekben
a schindlerre várhatsz, állítólag spielberg csak eredeti hanggal engedi kiadni dvd/bd formátumon
Szerintem mindkét filmmel ez a helyzet. Csak a retekklub készített hozzájuk (talán a München-hez is) szinkront a TV-s vetítéshez...
Dvd gyűjtemény képekben
Na így már majd nekem is kell. Meg jó lenne még a München is meg a Schindler listája is lassan beszinkronosodva.
a schindlerre várhatsz, állítólag spielberg csak eredeti hanggal engedi kiadni dvd/bd formátumon
Dvd gyűjtemény képekben
Mai. Szinkronizált:
Na így már majd nekem is kell. Meg jó lenne még a München is meg a Schindler listája is lassan beszinkronosodva.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai. Szinkronizált:
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ