Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Cabasse Pacific 3SA LF-Powered Speaker
$7710.
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Interneten talált képek
Stealth Dream
Mi a francot sóztak rád már megint...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7603
Interneten talált képek
Analog Domain Calysto mono amplifiers
€55000 pr
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Interneten talált képek
The Sonus Faber live experience in Lisbon
http://www.hificlube.net/Sections/Detai ... ectionID=1
Valamiért nekem nem Sonusos a kinézete...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Interneten talált képek
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Interneten talált képek
Soulution 540
Will be released at CES 2011
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Interneten talált képek
Sovereign The Sovereign ultimate mono power amplifiers
from Germany
Price €99000 pr
Output power (3-phase driven)
8/4/2/1 ohm - 1800/3000/5000/10000 watt
WxDxH 30x38x155cm
125kg each
- jános bácsi
- V.I.P.

- Értékelés: 132
Interneten talált képek
Gyönyörű gép, csak az a kár, hogy 8.8 hz-től indul. Ha 7.5 hz-től menne, vennék kettőt-hármat.
Interneten talált képek
VELODYNE DD PLUS 18
18 inch forward firing
3000 watts Dynamic
1250 watts RMS Power
8.8-300HZ
Interneten talált képek
1.780.000Ft.
Még szép hogy szépen muzsikál. Mégis csak egy nagy cég, tudnak ha akarnak.
Hát igen, nem egy olcsó darab.
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
Interneten talált képek
:bebebebebebe: Brinkmann Audio Balance Anniversary (Price around $45,000)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Interneten talált képek
1.780.000Ft.
A NAGYok tudnak csak igazán...
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Interneten talált képek
1.780.000Ft.
Interneten talált képek
Hát nem is tudom. Ha azt írom, szebben szól mint a naim hasonló árkategóriás doboza, akkor az azért jelent valamit.
Megdöbbentő, tér, és jelenlét!!! De tényleg az egész szobát betolja, és nem csökken a lendület egyáltalán. SACD-vel ilyet még nem hallottam. Egyébként gyönyörű, maga a kivitel is. Csak akkor látszik, hogy wenge színű, ha rásüt a nap. A formai megjelenése is...kíválló.
De ami tényleg levett a lábamról, az a Natalie Cole CD volt, ott voltam az előadásán a füstös kis kocsmában.
Annyira tiszta természetes hangja van, hogy megdöbbentő.Kevlár hangszórók. Gyors, pontos, részletező. Azért elég komoly társ benne a kis csöves magnat vég. A lejátszó, az egy es Sony volt.
Közben megkérdeztem, Hybrid SACD, volt. Szal ez meg ráadésként, a sima cd szólt!!!
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
Interneten talált képek
Kicsit bővebben...
Milyen volt?
Hát nem is tudom. Ha azt írom, szebben szól mint a naim hasonló árkategóriás doboza, akkor az azért jelent valamit.
Megdöbbentő, tér, és jelenlét!!! De tényleg az egész szobát betolja, és nem csökken a lendület egyáltalán. SACD-vel ilyet még nem hallottam. Egyébként gyönyörű, maga a kivitel is. Csak akkor látszik, hogy wenge színű, ha rásüt a nap. A formai megjelenése is...kíválló.
De ami tényleg levett a lábamról, az a Natalie Cole CD volt, ott voltam az előadásán a füstös kis kocsmában.
Annyira tiszta természetes hangja van, hogy megdöbbentő.Kevlár hangszórók. Gyors, pontos, részletező. Azért elég komoly társ benne a kis csöves magnat vég. A lejátszó, az egy es Sony volt.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

Interneten talált képek
No ezt hallgattam ma meg a Plazmadiszkontban! Pioneer S-3ex! :bebebebebebe:
Magnat rv1 ről van hajtva,
Kicsit bővebben...
Milyen volt?
Interneten talált képek
No ezt hallgattam ma meg a Plazmadiszkontban! Pioneer S-3ex! :bebebebebebe:
Magnat rv1 ről van hajtva,