Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Szuper látvány
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Veszprém
http://www.flickr.com/photos/tlaci/9115476216/
Hogy kell úgy belinkelni, hogy a kép látszódjon??
A kép jobb alsó sarkában a középső "More ways to share" ikonra katt! Majd a "Grab the HTML/BBCode"-ra. Ott tudod kiválasztani hogy milyen méretben jelenjen meg...
Azután kimásolod a linket...
Én így szoktam.
Bár szerintem van más megoldás is, mert az én belinkelt képeimre kattintva megynyílik a flickr...
-
Vendég
Képek Magyarországról
Veszprém
http://www.flickr.com/photos/tlaci/9115476216/
Hogy kell úgy belinkelni, hogy a kép látszódjon??
Képek Magyarországról
Egy kis makró...
Képek Magyarországról
Tényleg jók. Én is távcső vásárlás előtt állok e miatt kérdeztem. Nem tudom milyet vegyek. Sosem használtam ilyesmit, de most kellene földi megfigyelésre egy távcső és gondoltam, hogy akkor már egy olyan legyen, amivel esetleg megfigyelhetek (fotózhatok) néhány közeli égitestet is különösebb beremegés nélkül.
Esetleg tudsz ajánlani valamit olyan 50e forintig?
Üdv. Roberto
Akkor itt nézz szét:
http://tavcso.hu/index.php?o=termek&id=121
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Meg. Van egy kis Sony kompaktom - DSC-N2, több mint öt éve vettem. Ezt a kisgépet kézzel szoktam odafogni a távcsövem okulárjához a kép készítésekor. Egy 156/1035-ös Newton-távcsövet használok, amit még 1987-ben magam készítettem, csak az optika gyári. Ahhoz képest elég jó a kép, ugye? Persze utómunka is van a képen egy kevés.
Tényleg jók. Én is távcső vásárlás előtt állok e miatt kérdeztem. Nem tudom milyet vegyek. Sosem használtam ilyesmit, de most kellene földi megfigyelésre egy távcső és gondoltam, hogy akkor már egy olyan legyen, amivel esetleg megfigyelhetek (fotózhatok) néhány közeli égitestet is különösebb beremegés nélkül.
Esetleg tudsz ajánlani valamit olyan 50e forintig?
Üdv. Roberto
Képek Magyarországról
Megkérdezhetem, hogy milyen távcsővel lövöd ezeket a képeket?
Üdv. Roberto
Meg. Van egy kis Sony kompaktom - DSC-N2, több mint öt éve vettem. Ezt a kisgépet kézzel szoktam odafogni a távcsövem okulárjához a kép készítésekor. Egy 156/1035-ös Newton-távcsövet használok, amit még 1987-ben magam készítettem, csak az optika gyári. Ahhoz képest elég jó a kép, ugye? Persze utómunka is van a képen egy kevés.
Képek Magyarországról
Mai fotóm:
DSC03103.JPG
Megkérdezhetem, hogy milyen távcsővel lövöd ezeket a képeket?
Üdv. Roberto
Képek Magyarországról
Mai fotóm:
Képek Magyarországról
Mai nap tetőzött Bajánál a Duna. A Sugó is majdnem elérte a 10 métert a Petőfi-híd alatt. A két véglet - apadás és áradás:
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 714
Képek Magyarországról
A jövőben,egyre több ilyenre lehet számítani majd.
azt hallottam, nem a dunán és annak vízgyűjtő területein.
legújabb tanulmányok szerint, itt csökkenni fognak, sőt meg is szűnhetnek az ilyen jellegű áradások, míg a világ más részein máshol jelentősen megnőnek majd.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1157
Képek Magyarországról
A jövőben,egyre több ilyenre lehet számítani majd.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1