Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula fodesz az új játékoshoz; szép darab.. Igen azért még DVD-t is veszek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Küldtem pü-t..
Az mi az az?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
de rég vettem már dvd-t, holnap lehet el is megyek szétnézni itt-ott
Dvd gyűjtemény képekben
Én meg úgy vélem picit bekékülök zavvi-éktól; nem számolnak kiszállítási díjat.. egy picit jó áron vannak a bédék..
Az mi az az?
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
A kékülést okozó baktérium nálam is megtelepedik. :huuuuhhh: Ugyanis jövő héttől egy ilyen játékos fogja pörgetni a leendő kéklemezeket...
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek jöttek ma. Tök jó ez az egységes HP borító, de csak sikerült elb@szniuk a gerincen a feliratot.. Miért nem lehet egyformára csinálni???
Gratula Igc! Látom azért még dvd-t is veszel...
Dvd gyűjtemény képekben
Én meg úgy vélem picit bekékülök zavvi-éktól; nem számolnak kiszállítási díjat.. egy picit jó áron vannak a bédék..
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz :taps:
de rég vettem már dvd-t, holnap lehet el is megyek szétnézni itt-ott
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek jöttek ma. Tök jó ez az egységes HP borító, de csak sikerült elb@szniuk a gerincen a feliratot.. Miért nem lehet egyformára csinálni???
Én is ma vettem meg az Utazást
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Áhh. Megvettem a Klánok háborúját, gondolván hátha megint belefutok egy olyan filmbe mint a Musa, ahol nem az a legizgalmasabb rész, hogy teáznak. A film barom jó lenne, de: 2006-os film, a kép minősége meg olyan mint egy felújítás nélküli 86-os filmé. A szinkron sem valami 10 pontos, ráadásul a kép 1mp-enként beremeg, mintha valami rossz konvertálás lenne.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
vtb kollégának külön köszönet a kék fekete gyönygért, ami lassan behajózik, hozzám..
Kifutott a kikötőből
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
vtb kollégának külön köszönet a kék fekete gyönygért, ami lassan behajózik, hozzám..
Dvd gyűjtemény képekben
Mai érkeztek postán:
Az Ocean's doboz még nekem is igényli a helyet a polcon, de én a trilógiát akarom beszerezni.
Dvd gyűjtemény képekben
Na végre feléledt a topik egy kicsit...
Grat a friss termésért vtb! Látom kékellik ott egy Eli könyve is. Sokakat megoszt a film,nekem nagyon bejött!
Én imádom az ilyen posztapokaliptikus filmeket, ha jól vannak felépítve. Ez volt az első film ami elbizonytalanított, hogy dvdn szerezzem be vagy várjam ki a kéket. (valamiért van egy olyan érzésem, hogy szlengben a "kék" el fog terjedni)
Aztán a sors úgy hozta, hogy a dvd nem olcsósodott, a kék meg tűrhető árra esett és ez lett a vége
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai érkeztek postán:
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Na végre feléledt a topik egy kicsit...
Grat a friss termésért vtb! Látom kékellik ott egy Eli könyve is. Sokakat megoszt a film,nekem nagyon bejött!
Dvd gyűjtemény képekben
Termés.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok srácok!
Ma délután beszerzett páros,kicsit eltérő műfajban
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok a Narnia szériához! Az új film milyen lett, még nem láttam; a második rész nekem már annyira nem jött be.. Pedig a könyv tetszett..
A film második fele elég ijesztő lett!
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek jöttek ma. Most, hogy a HP sorozat kijött ilyen egységes borítóval is igen kedvező áron, úgy döntöttem begyűjtöm mindegyik részt..
Én meg ezen bosszankodom picit. Megvan az első két rész digipakkos változata, aztán a következő két rész sima feknis változata ami még mindig követi azt a külcsínt. Az ötödik rész még ha jól emlékszem ilyen volt, a hatodikra megint váltottak..
Amúgy most láttam, hogy úgy is kiadták, hogy két rész van egyben, az új dizájnnal, függőlegesen osztott borítóval.
Másfelől azt hittem, hogy most ide szépen beillesztek egy képet két új BluRayről a tescós akció keretében. Aztán amikor a kosárban voltak már egy hang azt mondta: basszus 7000, az K sok két filmért. Úgyhogy visszeatettem és 1700ért vettem három remek dvdt
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek jöttek ma. Most, hogy a HP sorozat kijött ilyen egységes borítóval is igen kedvező áron, úgy döntöttem begyűjtöm mindegyik részt..
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek a DVD-k és Blu-Ray lemezek jöttek a héten az angoloktól és a németektől: