Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 330
Re: Interneten talált képek
Ez nem netes kép, egy áruházban fotóztam:
CD-játszós integrálterősítő grillfunkcióval, gondolom A-osztály, hogy elég hő legyen a grillhez.
CD-játszós integrálterősítő grillfunkcióval, gondolom A-osztály, hogy elég hő legyen a grillhez.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR, SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4
Kedvencem 
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10105
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Vinkler
- Adminisztrátor

Ma láttam a kínaiban
- Vinkler
- Adminisztrátor

- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 680
És mutatod a feleségednek: "Tessék, ott van, neki is ilyen van..."
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2915
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Én sem értem, nem látszik a kép, pedig elvileg jó. Töröltem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Ezmiez? Nem műxik.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pali923 2026.01.06., kedd 17:49-kor.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4196
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Csatolmányok
-
- IMG_3643.jpeg (184.01 KiB) Megtekintve 2740 alkalommal
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4196
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 330
Új, ķínai gyártmányú, háromutas, aktív...
mosógép
mosógép
- Csatolmányok
-
- Xiaomi_Mijia_Three-Zone_Washing_Machine_Pro_okos_mosogep.jpg (58 KiB) Megtekintve 2979 alkalommal
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR, SRC), ValhallA Raindrops
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 964
Es most ezt szorozd fel vegtelen lehetoseggel, mi mindent kiprobalnal amit a fantaziad elkepzel es megenged.violin írta: ↑2025.12.06., szomb. 22:08Na így már értem, és valamilyen szinten egyet is értek vele..... bár én nem tenném olyan magasra a mércét.
Nem gondolom, hogy egy nem csiliárdos rendszeren ne lehetne klasszikust vagy jazz-t hallgatni sőt, akár még élvezni is.
Egyébként az én esetemben is pont úgy történt, ahogyan írtad... amíg nem lett meg anno az első valamire való erősítőm, akkor még abszolúte belépő szintű hangsugárzókkal, nem tudtam például klasszikus zenét hallgatni.
Persze nyilvánt tudtam, de értékelhetetlen volt számomra....
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

Nem tudhatod amig ki nem probaltad egy sajat kerteshazban erre elkulonitett "lakasra" Es ott kepzeld azt a hangerot amit eddig nem engethettel meg magadnak.tonee73 írta: ↑2025.12.06., szomb. 21:56Ez percig sem gondolkodnék rajta, hogy cseréljem rá a mostanit.tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:33Szerintem sokat fugg adtol, hogy milyen zenet hallgat valaki foleg kozeposztalyos hangfalaknal. Elnezest ha megsertettelek volna ezzel a kozeposztalyos kijelentessel de szerintem itt meg sokat szamit, hogy milyen fajta zenet hallgat valaki. Mert en a fenykeprol itelve a zenei izlesemnek biztos jobban tetszene a Focal.Pedig az ára szerintem csak a doboznak 5x10x több mint a mostani egész cuccom.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Na így már értem, és valamilyen szinten egyet is értek vele..... bár én nem tenném olyan magasra a mércét.
Nem gondolom, hogy egy nem csiliárdos rendszeren ne lehetne klasszikust vagy jazz-t hallgatni sőt, akár még élvezni is.
Egyébként az én esetemben is pont úgy történt, ahogyan írtad... amíg nem lett meg anno az első valamire való erősítőm, akkor még abszolúte belépő szintű hangsugárzókkal, nem tudtam például klasszikus zenét hallgatni.
Persze nyilvánt tudtam, de értékelhetetlen volt számomra....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Ez percig sem gondolkodnék rajta, hogy cseréljem rá a mostanit.tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:33Szerintem sokat fugg adtol, hogy milyen zenet hallgat valaki foleg kozeposztalyos hangfalaknal. Elnezest ha megsertettelek volna ezzel a kozeposztalyos kijelentessel de szerintem itt meg sokat szamit, hogy milyen fajta zenet hallgat valaki. Mert en a fenykeprol itelve a zenei izlesemnek biztos jobban tetszene a Focal.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- tottyi
- Hazajáró lélek

Igen, felre eted. Legalabb is amit en tapasztaltam. Nem, nem hallgathat hanem ha mashogy szol a rendszere akkor mas zeneket is meghallgat es amit meg magarol sem tudott lehet fog neki tetszeni. Amugy ez erdekes tema mert a haverom aki mulatos zeneket halgatott es azt mondta szerezzek neki hangfalat azota mas zeneket hallgat. Es ez egy masik haveromnal is igaz, ő meg dzsesz-re ment at az elektronikus zenerol de most kapott egy szubot es most megint valtozas allt be. :) Erdekes informaciok elso kezbol. A szub beallitasarol is majd fogok irni. :)violin írta: ↑2025.12.06., szomb. 20:22Bocsánat, de ezt most csak én nem értem teljesen....?tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:33Szerintem sokat fugg adtol, hogy milyen zenet hallgat valaki foleg kozeposztalyos hangfalaknal. Elnezest ha megsertettelek volna ezzel a kozeposztalyos kijelentessel de szerintem itt meg sokat szamit, hogy milyen fajta zenet hallgat valaki. Mert en a fenykeprol itelve a zenei izlesemnek biztos jobban tetszene a Focal.![]()
Ha valakinek valamilyen okból nincs csúcskategóriás berendezése...akkor nem hallgathat bármilyen zenét....?
Persze simán lehet, hogy én értem félre...