Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rút külsővel rendelkező Hi-Fi komponensek
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Ezmeg?!
A tölcsér újraértelmezése....sz.r hangja lehet.... :-)
A tölcsér újraértelmezése....sz.r hangja lehet.... :-)
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Ezmeg?!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9572
Ezmeg?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Egy Győzikés csöves
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 905
EZ nem sikerült...
Yaqin MS-650L
Ezert inkabb utanoznak a kinai-ak es nem olnek penzt designe fejlesztesre.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
EZ nem sikerült...
Yaqin MS-650L
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2801
soproni egyetemen van egy ilyen,hallani sajnos (még) nem hallottam, viszont használják:
A famunkába nem kevés időt (és gondolom pénzt) öltek. De még az is lehet jól szól.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
soproni egyetemen van egy ilyen,hallani sajnos (még) nem hallottam, viszont használják:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- Tctronic
- Beköltözött

Igen, jó lesz.
Majd áthozhatnád hozzám egy deathmatch-re én is újítottam:
https://youtu.be/DckvJeZZtYw
Gyá!
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Ilyet veszek, szerintetek?
Igen, jó lesz.Majd áthozhatnád hozzám egy deathmatch-re én is újítottam:
https://youtu.be/DckvJeZZtYw
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Ilyet veszek, szerintetek?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Nekem még olyan határ eset. Bizonyos környezetben még akár jól is mutathat.
Ja, főleg ha úgy nézzük, hogy senki nem sírna, ha valaki beccucolná a szobájába a lenti szettet... Nem gyenge összeállítás..., akár kiválóan is szólhat..
Lyngdorf - AP Avanti I.
- Tctronic
- Beköltözött

Itt sem az esztétikai érzék győzedelmeskedett :-)
Nekem még olyan határ eset. Bizonyos környezetben még akár jól is mutathat.
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Itt sem az esztétikai érzék győzedelmeskedett :-)
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
Szerintetek ez például ízléses?
Nincs vele gond.
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
Na! Mindenki álljon a sarokba
Hiába hisztizel itt mint egy kis gyerek (és tehetsz akár 10 felkiáltó jelet is zárójelbe), akkor is csak egy kérdés volt a megfelelő topikban. Nem volt minősítve se pozitívan, sem negatívan...
Ennyi! (Az érzéseid/véleményed meg csak téged minősítenek). Én lezárom itt ezt a "beszélgetést" veled, te meg nyugodtan fortyoghatsz magadban, ha ezzel jobb neked.
Mindenki el tudja dönteni magának hogyan értelmezi a kép beillesztésedet a "Rút külsővel rendelkező Hi-Fi komponensek" topikba majd asebestyen helyre utasítását.
Kimásolsz egy képet innen az AVX-ről (!!) és odébb viszed a rút komponensek topikba, majd csodálkozol, hogy valaki szóvá teszi?
Hiába hisztizel itt mint egy kis gyerek (és tehetsz akár 10 felkiáltó jelet is zárójelbe), akkor is csak egy kérdés volt a megfelelő topikban. Nem volt minősítve se pozitívan, sem negatívan...
Ennyi! (Az érzéseid/véleményed meg csak téged minősítenek). Én lezárom itt ezt a "beszélgetést" veled, te meg nyugodtan fortyoghatsz magadban, ha ezzel jobb neked.
Látom unatkozol, ide is csak személyeskedni jársz... Ha kiengednek menjél ki egy kicsit a szabadba, olyan szép idő van, lehet még a kedved is jobb lesz!
Kimásolsz egy képet innen az AVX-ről (!!) és odébb viszed a rút komponensek topikba, majd csodálkozol, hogy valaki szóvá teszi?
Meg lett szólva a Bowers vagy mi bántja a lelkedet?
Látom unatkozol, ide is csak személyeskedni jársz... Ha kiengednek menjél ki egy kicsit a szabadba, olyan szép idő van, lehet még a kedved is jobb lesz!
Ok, de minek?
Szerintem a "center" egyáltalán nem rút.
Nem ez volt a kérdés, de én legalább helyén kezeltem a dolgokat!
Meg lett szólva a Bowers vagy mi bántja a lelkedet?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6490
A Nike profilt vált
A képet nézve inkább maradjanak a kaptafánál (vagy sámfánál).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Tctronic
- Beköltözött

Ok, de minek?
- Tctronic
- Beköltözött

A Nike profilt vált