Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Interneten talált képek

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2906

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Nem bizony! Szándékosan nem írtam ki!   Így jobban felkeltette az érdeklődést.
Nagyszerű kép egy Shahinian Hawk- ról.

Jé, tényleg!
Én amúgy a Well Tempered-re gondoltam... 

Vendég

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem Shahinian Obelisk volt eladó? Lehet rosszul emlékszem...

Minden esetre olyat bármikor tudok hallgatni, csak átugrom apámhoz! Full Godina csöves rendszerrel...

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 609

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Ezen a képen azért nem a Naim a hangsúlyos tárgy, de szvsz!
Nem bizony! Szándékosan nem írtam ki!   Így jobban felkeltette az érdeklődést.
Nagyszerű kép egy Shahinian Hawk- ról.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3001

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: earforce »

No de milyen volt? Ne fogja vissza magát!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: AVX »

Az is megoldható lett volna, mindössze annyit kellett volna tenni, hogy megvásárolja.
Ráadásul, még nekem is közelebb lett volna.

.

Agyaltam is annó a vásárláson.

Vendég

Interneten talált képek

Ez igaz, de én max a cégemig mennék egy ilyen meghallgatás miatt.

Az is megoldható lett volna, mindössze annyit kellett volna tenni, hogy megvásárolja.
Ráadásul, még nekem is közelebb lett volna.

.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Én már hallottam, és mindenki más számára is ott volt a lehetőség pár évvel ezelőtt, amikor vidor2009 fórumtársunk árulta.

.

Ez igaz, de én max a cégemig mennék egy ilyen meghallgatás miatt.

Vendég

Interneten talált képek

Egy ilyen dobozt szívesen megfülelnék.

Én már hallottam, és mindenki más számára is ott volt a lehetőség pár évvel ezelőtt, amikor vidor2009 fórumtársunk árulta.

.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Esküszöm tegnap pont ezt akartam beírni.
Egy ilyen dobozt szívesen megfülelnék.

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2906

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Naim

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 609

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Naim

Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2783

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

retro feeling/scifi ürlény..van még humorérzék a gyártóknál

http://www.davoneaudio.com/ray.html

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Egy kis csemege 231 fotóval!

http://www.blu-ray.com/community/galler ... turephoto1

bege
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 635

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: bege »

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: szamóca »

De, pontosan az.
Kösz! Akkor megnyugodtam, mert valaki mást mondott róla, hogy korszakalkotó újítások, meg szabadalomtömkeleg. Én meg nem látok semmi eget rengetőt.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Homályosítsatok már fel efelől a szerkezet felől! Ez nem egy ilyen mindent bele fémöntvényházba digitalizált áramkör-tömkelegű, drága, modern kori rádiósmagnó transformers elemekkel?
De, pontosan az.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Homályosítsatok már fel efelől a szerkezet felől! Ez nem egy ilyen mindent bele fémöntvényházba digitalizált áramkör-tömkelegű, drága, modern kori rádiósmagnó transformers elemekkel?

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9788

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

A Devialetnek nincs erosítoje csak "minden az egyben sztereo rendszere". A 120-as és 200-as sztereo rendszer dizájnjával nincs is baj, nagyon jól sikerult és bele illik a legtobb lakás profiljába de ha mégsem akkor is ellehet dugni. Senki sem mondta, hogy nem innovatív. De a Brit Viktóriánus interiorokbe ezt a hangfalat nem lehet beileszteni. Ráadásul ezt nem is lehet eldugni. Egy porszívó boltban viszont tényleg tudná magát álcázni amellet, hogy valószínuleg jó hangminoségben sugározná a talp alá valót. A teljesítményt szerintem p.m.p.o.-ban adták meg.

Az angol fórumokon kirohogték a dizájnt mindenesetre. R2D2-nak csúfolják. Szerintem egy pici konvencionálisabb de ugyanakkor mégis elore mutató formavilággal konnyebben eladhatóvá tehették volna. Mondjuk mint az Estelon. Vagy a Vivid Audio dizájna is jól illene egy 120-as szetereo rendszerhez. KEF Muon... Nem ragozom.

Az Oblivion címu film lakóházában még el is tudtam volna képzelni és ott is inkább mint gyumolcs centrifuga de az a film ugye fikció.

Franciák nagyon értenek a formatervezéshez de szerintem itt egy picit mellé nyútak.

Bocsánat "rendszer" Nekem bejön és kész. Azért ne kövezzetek meg  
Mondjuk van ott 400 meg 800 is, de mindegy

Nem kell mindenkinek megvennie. Ha nem tetszik nem veszed meg (én sem fogom).
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

alfaati

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Nekem nincs bajom a Devialet termékekkel. Iszonyatosan innovatív, használható,nagyon jó minőségű, bár nem olcsó készülékek. Erősen gondolkodom az erősítőjén. Nekem ez a hangfal is tetszik, bár ez erősen szubjektív. Ezt a 3000w-ot én sem értem, nyilván valami "okos" adat, de tuti egyszer meg fogom hallgatni.
A Devialetnek nincs erosítoje csak "minden az egyben sztereo rendszere". A 120-as és 200-as sztereo rendszer dizájnjával nincs is baj, nagyon jól sikerult és bele illik a legtobb lakás profiljába de ha mégsem akkor is ellehet dugni. Senki sem mondta, hogy nem innovatív. De a Brit Viktóriánus interiorokbe ezt a hangfalat nem lehet beileszteni. Ráadásul ezt nem is lehet eldugni. Egy porszívó boltban viszont tényleg tudná magát álcázni amellet, hogy valószínuleg jó hangminoségben sugározná a talp alá valót. A teljesítményt szerintem p.m.p.o.-ban adták meg.

Az angol fórumokon kirohogték a dizájnt mindenesetre. R2D2-nak csúfolják. Szerintem egy pici konvencionálisabb de ugyanakkor mégis elore mutató formavilággal konnyebben eladhatóvá tehették volna. Mondjuk mint az Estelon. Vagy a Vivid Audio dizájna is jól illene egy 120-as szetereo rendszerhez. KEF Muon... Nem ragozom.

Az Oblivion címu film lakóházában még el is tudtam volna képzelni és ott is inkább mint gyumolcs centrifuga de az a film ugye fikció.

Franciák nagyon értenek a formatervezéshez de szerintem itt egy picit mellé nyútak.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9788

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Hát igen, érdekes ez a kis aktív hangfal a maga 1690€ árával.
Mégis az alsó kép inkább szemlélteti azt, hogy mire is hasonlít leginkább. A vicc az, hogy a honlapjukon is dobálóznak a 3000W teljesítményével   

Nekem nincs bajom a Devialet termékekkel. Iszonyatosan innovatív, használható,nagyon jó minőségű, bár nem olcsó készülékek. Erősen gondolkodom az erősítőjén. Nekem ez a hangfal is tetszik, bár ez erősen szubjektív. Ezt a 3000w-ot én sem értem, nyilván valami "okos" adat, de tuti egyszer meg fogom hallgatni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Devialet picit elvetette a súlykot. Mi lesz a kovetkezo design? Egy csillagromboló?

Hát igen, érdekes ez a kis aktív hangfal a maga 1690€ árával.
Mégis az alsó kép inkább szemlélteti azt, hogy mire is hasonlít leginkább. A vicc az, hogy a honlapjukon is dobálóznak a 3000W teljesítményével   

alfaati

Interneten talált képek

Devialet picit elvetette a súlykot. Mi lesz a kovetkezo design? Egy csillagromboló?

Vendég

Interneten talált képek

A személyes nagy kedvenceim:
Marantz  Pm14
Marantz Pm16
Marantz Cd 16

És a ritkaság és egyedülálló Marantz PM 15!

Na és az öreg JBL-ek:-)

Azt hiszem ezek boldoggá tennének.
NBagyon szép emlékeim vannak róluk.

2015ben az egyik beszerzési project a Marantz Premium serie.

alfaati

Interneten talált képek

Pont mostanában gondolkodtam, hogy a Japán cuccok kulon topikot érdemelnének.

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Ne keverjük!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”