Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Interneten talált képek
Még a legjobb rendszerek is igényelnek némi korrekciót.
Nincs ezzel semmi baj, csak felénk ciki.
Interneten talált képek
Meg ennek a cégnek a termékei is nagyon jól néznek ki(szerintem):
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Interneten talált képek
Ha már álmodozunk, azt hiszem, egy ilyen emelvény birtokában nem keresgélnék tovább:
"Sajnos" ilyet hallottam is már, és nem csalódtam.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Interneten talált képek
Mindig nagyon tetszettek ezek az Accuphase cuccok, de sajnos én is csak álmodozom. Még csak nem is hallottam egyet sem. Be lehet ilyet szerezni egyáltalán ebben az országban?
Hivatalos hazai forgalmazó a honlap szerint nincs jelölve, de a Penna talán beszerzi. Egy E-600-as integrált azonban használtan is 2,5milla.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Én kötelezővé tenném.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Interneten talált képek
Pazar cuccok ezek az Accu-k! Amit nem értek, hogy egy ilyen kvalitású vasra, minek EQ???
Én kötelezővé tenném.
Interneten talált képek
Mindig nagyon tetszettek ezek az Accuphase cuccok, de sajnos én is csak álmodozom. Még csak nem is hallottam egyet sem. Be lehet ilyet szerezni egyáltalán ebben az országban?
Persze beszerezhetők itthon is csak sajna az áruk az nagyon nem emberbaráti még használtan is...
"Az igazi barát szemből támad."
Interneten talált képek
Pazar cuccok ezek az Accu-k! Amit nem értek, hogy egy ilyen kvalitású vasra, minek EQ???
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Interneten talált képek
A miről álmodik a lány, bocs hifista kategória.
Interneten talált képek
A miről álmodik a lány, bocs hifista kategória.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Tascam Ultra 15000 dollárért
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
Interneten talált képek
Ha ilyen a BASIC kivitel, milyen lehet a PREMIUM?
A képlet nagyon egyszerű: kap aranyozott IEC-et + normális 'jóvastag' és csini tápkábelt
-
alfaati
Interneten talált képek
Ha esetleg Nagaoka bácsit valaki analóg skatulyába dugta volna...
Interneten talált képek
Pioneer M-25
Nem mai gyerek, de a kivitel nagyon extravagáns. Kitűnik a téglatestek sokaságából.
Ne keverjük!
Interneten talált képek
A helyes megfejtést bekuldok kozott kisorsolok egy színes hangszórót.
???
Teac Esoteric P-0
http://zstereo.co.uk/2014/05/12/esoteric-p-0/
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
Interneten talált képek
???
Szerintem egy TEAC Esoteric cd játszó, külső táppal... Anno már láttam egy japán oldalon, ahol rengeteg kép volt csodás masinákról a hőskorból...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
-
alfaati
Interneten talált képek
???
Interneten talált képek
... milyen szuper ezt a portól törölgetni az apró részeket, kiállásokat
attól függetlenül a hangkeltőkelt elfogadnám
Interneten talált képek
Persze űberprecíz, meg miegymás, de ez pl. szerintem már nevetséges: