Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
viszont vannak olyan hangfalgyártó cégek, amelyek eleve úgy tervezik a dobozaikat, hogy figyelembe veszik a hangszóróselyemet is
De többnyire csak a magassuggárzóra vannak tekintettel: pedig a többinél is számít. Én, ha kedvem szottyan, és időm is van rá, leveszem a "borítást", még a szubról is...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Még egy kérdés: valahogy tisztábban szólnak a hangfalak, ha leveszem róluk a védo˝lapot, ez tányleg így szokott lenni, vagy csak pszichés?
Ez nem optikai csalódás! Tényleg így van, a hangszóróselyem a szükséges "rossz" a hangok útában..
Egyébként mutatos a rendszered, gratula.
A filmjeid mennyisége is imponáló!
viszont vannak olyan hangfalgyártó cégek, amelyek eleve úgy tervezik a dobozaikat, hogy figyelembe veszik a hangszóróselyemet is
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Még egy kérdés: valahogy tisztábban szólnak a hangfalak, ha leveszem róluk a védőlapot, ez tányleg így szokott lenni, vagy csak pszichés?
Ez nem optikai csalódás! Tényleg így van, a hangszóróselyem a szükséges "rossz" a hangok útában..
Egyébként mutatos a rendszered, gratula.
A filmjeid mennyisége is imponáló!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Jó kis rendszered van zuzo, de amíg nincsenek meg a surroundnak az állványok, addig is forgasd be őket az ülőalkalmatosság felé.
És az nem probléma ilyenkor, hogy a hangfalak alacsonyan vannak és a bútor alja felé lökik a hangot?
Még egy kérdés: valahogy tisztábban szólnak a hangfalak, ha leveszem róluk a védőlapot, ez tányleg így szokott lenni, vagy csak pszichés?
A szövet tényleg fog egy kicsit a magas hangokból, de nem véletlenül tesznek a hangszóró elé. Esztétika+védelem.
Tényleg jó kis rendszered van, csak a kábelekkel csinálj valamit, kicsit rontja az összhatást.
- zuzo
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Jó kis rendszered van zuzo, de amíg nincsenek meg a surroundnak az állványok, addig is forgasd be őket az ülőalkalmatosság felé.
És az nem probléma ilyenkor, hogy a hangfalak alacsonyan vannak és a bútor alja felé lökik a hangot?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Az Infinity delta 70-es.260 dvd és majd' ugyanennyi vhs.Nem másoltak-,ez a heppem...
Én sem apucitól...de én már 37 nyarat siratok...
Szerintem ezzel sokan vagyunk így :-)
Én is kb 21 éves voltam amikor az elsö rendszerem vettem :-)
Azóta picit upgradeltem :-)
Azok a szőrősek a hátsó hangfalak?
Gratula!
Akkor az eddigieken felbuzdulva, íme az én rendszerem:
Szemből.
Elkúrtuk
zuzo: gratulálok! Én is saját supportból szedtem össze!
- zuzo
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Akkor az eddigieken felbuzdulva, íme az én rendszerem:
A teljes kép.
Szemből.
Kicsit közelebbről.
A másik irányba is egyet.
Az erősítő + lejátszó, nameg a kedvenc sorozatom.
A kábel-rengeteg.
A hátsó hangfalak + az ülőalkalmatosság (ez még cserére szorult, nameg a hátsó falakhoz is lesz majd jóféle állvány egy hónapon belül).
A meztelen igazság.
Egy TV close-up.
Front közelről.
Továbbá pár kép a DVD-gyűjteményemről:
Teljes kép
Close-up 1
Close-up 2
A hangért egy Cabasse MT360 5.1-es rendszer (egyenesen Franciahonból ) felel, az erősítő egy Denon 1604-es (de tervbe van véve egy Arcam 250-es a helyére ), a lejátszó pedig egy Pana S47-es (ehelyett majd valami jóféle Pio-t szeretnék). A képet egy Pana TX-32PM11 szolgáltatja.
Ennyi lenne az én kis rendszerkém, azért így, 21 évesen talán nem rossz (főleg, hogy saját pénzből szedtem össze, nem apuci-support-ból). Ha egyszer gazdag leszek nekem is lesz Vader-féle mozipincém vászonnal.
Sziasztok!Több, mint 2 éve olvasgatom ezt a fórumot,írni nem szoktam.
Gondoltam,most felteszem ezeket a képeket.
Vader!
Nagy gratula a renszeredhez!
A legjobb 16:9-es LCD vetítőd van, ami mostanába forgalomba van. Na jó, az lehet,hogy a 12-es.
Hány DVD-d van?
Megvan az életcélom: Vader szobáját überelni
- ennyi beszaros embert, par eves lanyom nemszarik mar be
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- GTomi
- V.I.P.
és vader egyszercsak beír : Á! csak egy makett
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Én is bexartam!!!
Vader, ez valami nagyon pöpec.
Gratula!
Azt a leborult szivarvégit!
Vader az tetszik a szobában a bazinagy képen kívül, hogy pub-osan van berendezve (minibár, biliárdasztal). Eszméletlen zsír.
Srácok nincs meg véltelenül a 3. találkozó helyszíne?
Léva
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Infinity hangfalak-,szépen szól.Nyár elején talán sikerül végre egy subot is beszerválni hozzá-,mert arra nem futotta már.
Milyen Infinty hangfalak ?
Nekem is infinityk vannak csak erdeklödes keppen...
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Köszi Vader a tájékoztatót. A szoba, ahogy megcsináltad a "Digitális Házimozi" magazin utolsó lapjain bemutatott moziszobák (termek) hangulatát idézi. Az külön gratulációt érdemel, hogy Te ugyanazt a hatást, azokhoz képest fillérekből megcsináltad. Sajnos nekem nincsen és nem is lesz erre a célra külön szobám, így nálam további lehetőségek már nincsenek, így a nappaliba integrálva tud a jövőben is a dolog funkcionálni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
a hangfalakat infinity-nek láttam
- par hozzaszolassal ezelott leirta..
:off
azt akkor én még nem láttam
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- par hozzaszolassal ezelott leirta..
T A M I . H U
Vader nagyon pipec a szoba és leírhatnád milyen cuccok vannak szobában. pl. Milyen vetítő és hangfalak és sub?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- GTomi
- V.I.P.
7 méterre ülünk a "vászontól"-,a szoba 3.80x10-es.
Nagy köszi nektek sok mindenért, amit itt láttam-hallottam.
Az Ero˝ legyen veletek!
Vader
és ha rágyújtasz a marlborora, akkor bekapcsol a risztó, vagy a füst elszívó ?
Egyszer,ha van kedvetek, összejöhetnénk páran-,lemeóznátok,és ötleteket adhatnátok,mert az sose rossz.Kábel-ügyek,stb.
Támogatom az ötletet!
Vader, készíts egy aláírást magadnak a rendszeredről..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline