Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
poszter 2:
poszter 1: (Nem a plakát hullámos, sajna tükröződik rajta a függöny)
A rendszer:
A távirányító:
Erősítő 2:
Ma nálam volt cisco megnézni/meghallgatni az új erősítőmet. Természetesen magával hozta a fórumos nyereményét. Így a képek a telóval készültek! Majd szerzek egy rendes digi gépet is nemsokára és akkor majd jobb minőségben rakok fel képeket!
Erőstő 1:
3. A szobám...
Nagyon jól néznek ki a cuccok! Hogy szólnak az előzőkhöz képest?
sajti
Valóban jól szólnak ezek az MS-ek. És, meglepő módon a Primare DVD lejátszó is beilleszkedett a rendszerbe.
Tegnap megküldtem kicsit a rendszert sztereóben egy Eric Clapton koncerttel. Az új erősítőn -70-től megy 0-ig a hangerő. -15-nél érte el azt a határt, ahol már túl hangos volt, de torzítani még mindig nem kezdett...
Ráadásul még mindig meg tudnak lepni a dobozok a mélytartományukkal. Rácsodálkozom, hogyan tud kijönni ennyi mély a két 13cm-es hangszóróból
Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
Ha én megküldöm a rendszert, akkor -10 db-ig viszem le, nálam ez a "hangos" szint ami elviselhető ill. hallgatható akár stereo-ban, akár 5.1-ben, a filmeket is ezzel a hangerővel nézem. nem torzít egyáltalán. A régi SR-4200-asom -70-től ment le +10-ig, de az sem torzított sose, de annál előfordult, hogy -4-ig vittem fel.
Az újnál talán -13 db - -15 db is elég a filmeknél, tiszta, kellemes, ámde kellően hangos, élvezhető.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
.....Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
minek?
A Pio cseréje nem a minősége miatt válik lassan szükségessé. Más okok miatt kell megválnom tőle. Az író meg nem játszik le DVD-Audiót, meg nem is szívesen használom lejátszásra, úgyhogy valamilyen lejátszó kell majd...
sajti
.....Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
minek?
gordon314.fw.hu
3. A szobám...
sajti
Valóban jól szólnak ezek az MS-ek. És, meglepő módon a Primare DVD lejátszó is beilleszkedett a rendszerbe.
Tegnap megküldtem kicsit a rendszert sztereóben egy Eric Clapton koncerttel. Az új erősítőn -70-től megy 0-ig a hangerő. -15-nél érte el azt a határt, ahol már túl hangos volt, de torzítani még mindig nem kezdett...
Ráadásul még mindig meg tudnak lepni a dobozok a mélytartományukkal. Rácsodálkozom, hogyan tud kijönni ennyi mély a két 13cm-es hangszóróból
Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
-
Vendég
Huh sztem a moderátorok már nagyon fenik a késeiket.. Én abbahagyom az offot
OFFTOPIC:
Kell neked ilyen jóképűnek lenned! "Szőrös a testem baby..."
Huh sztem a moderátorok már nagyon fenik a késeiket.. Én abbahagyom az offot :)
tsc, ez a poszter van a faladon?
Hagyjátok békén, ez családi fotó!
A kedves nagypapa és nagymama .
A fotó még a két Világháború között készült .
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
tsc, ez a poszter van a faladon?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Szerintem Tsc-nek nem lett volna szabad megnéznie a kidobóst!
Fején találtad a szöget!
3. A szobám...
sajti
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Szép a Marantz összeállításod GoldSun! Bár ahogy látom most már a hangfal lesz a gyenge pontja a rendszerednek, de biztosan a Mordaunt Shortokat is rendesen lázba hozza.
De... Úgy látom AM hurok antennát is felcsatlakoztattad, csak nem halgatsz még AM műsorforrást?
Köszi! Ahogy sajti is írja, ő is kellemeset csalódott a Mordaunt Short hangfalaiban, amikor az új erősítőjével kötötte össze őket. Ugyanez a véleményem, nem gondoltam volna, hogy még ezekben a MS-ekben ekkora "erő" van. Úgy látszik, ezeket tartalékolta 3,5 évig, amíg a Marantz SR-4200-esem volt.
Nem hallgatok AM műsorforrást, FM-t szoktam, de ritkán... (na jó, bevallom, Kossuth Rádióval kelek és fekszek. ...csak vicc volt)
Szerintem Tsc-nek nem lett volna szabad megnéznie a kidobóst!
gordon314.fw.hu
Akkor remélem a fotómat is láttátok már (ott alul a privát üzenet gomb mellett). Dedikált meg minden.
Én megnéztem, és mit is mondhatnék
Elég gusztustalan
Az az
Ki látta south park-nak azt a részét, amikor Gerison bácsi átoperáltatta magát Dévid Hásszelhoffá?
Lehet tsc is átesett a kis orrműtéten
"pi***ba a csodaszép arcommal, hogy rohadna lee!"
Akkor remélem a fotómat is láttátok már (ott alul a privát üzenet gomb mellett). Dedikált meg minden.
Elég gusztustalan
Az az
Ki látta south park-nak azt a részét, amikor Gerison bácsi átoperáltatta magát Dévid Hásszelhoffá?
Lehet tsc is átesett a kis orrműtéten
Elég gusztustalan
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
májkül a pincében mondja a csuklójának: KITT... KITT.... szarban vagyok.... ellopták az órámat
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Májkül mondja: Kitt, maradj a kocsiban!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
májkül nájt alias dévid hatlábhossz
szakálas:
Micheal mondja: Kitt csukd be az ajtót.
Mirre Kitt: Katt!
bocs
Srácok!
nagyon jól néznek ki a rendszerek
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany