Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
a földgömbről kérhetnék egy közeli képet?
close-nak itt a közeli a földgömbről, ami igazából egy italtartó.
Nem igazán az én ízlésem, de azért még elmegy.
Fatertól kaptam, de eredetileg réz csavarok és réz gurulós kerék volt rajta. (Erőteljesen súrolta a giccs határát) Úgy picit azért meredek volt, így a csavarokat kicsréltem, és esztergáltattam hozzá fémszínű, fix lábakat.
Nem igazán illik a fém, üveg, bőr bútorzathoz, dehát mivel ajándék az esetleges szülői látogatáskor rosszul venné ki magát, ha nem lenne kitéve a nappaliba. Jobb a békesség, meg annak ellenére hogy nem illik a többi bútorhoz, így átalakítva azért elég pofás darab.
Funkcióját tekintve meg pláne nincs kihasználva, mert a nappali másik végében meg egy komplett bárpult van.
gandalf: legalább le tudnak szállni az ufo-k este
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Időközben módosult nálam kicsit a felállás, mivel elment a denon 3802 és a canopusok, de jött helyette a H/K 4550-es. Gondolom beteszek róla pár képet, hogy up to date legyek.
Az jelenlegi összkép
Gandalf, valami képet nem bigyesztessz a vászon mögé??
Így felhúzott állapotban elég kopasz ott a fal, nem?
Csak aza kérdés, hogy filmnézés közben mennyire zavaró, ha szembe világít ez a rengeteg minden...
Biztos ki lehet kapcsolni.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Gandalf:
Szép az új szerzemény.Elég vaskos darab.Szerintem így is nagyon szép darab.
Csak aza kérdés, hogy filmnézés közben mennyire zavaró, ha szembe világít ez a rengeteg minden...
Gandalf: Jól néz ki!
Engem nem zavarnak a kijelzők fényei
Tetszik hogy a sárga függönnyel eltakarod a napot.Érdekes megvilágítása lesz a szobának.Tetszik
Robotk@:
Nagyon szép a rendszered .
Nekem a nappali mostani elrendezésében a dohányzóasztal teljesen betakarja az erősítő kijelzőjét....
Úgyhogy tuti hogy nem zavarna...
Na jó, de Gandalf szemben ül vele, és a vetítő miatt még hatványozottabb a probléma.
Nálam a Technicsnél ki lehet kapcsolni a kijelzőt, meg a kék fényt is ami az egész kezelő részleget megvilágítja
Nekem a nappali mostani elrendezésében a dohányzóasztal teljesen betakarja az erősítő kijelzőjét....
Úgyhogy tuti hogy nem zavarna...
Gandalf!
Nekem is jobban tetszik a régi dizájn. Engem se zavarna szerintem ez a karácsonyfa effektus. Habár az akkor derülne ki igazán ha egy ilyen gyönyörűséggel hosszabb távon együtt laknék.
A 4550-es bekapcsolva, a sokat emlegetett karácsonyfa effektus és pálcika kijelző. Érdekes módon nekem tetszik, bár a következő szériában ezt leegyszerűsítették, mind színvilágában és kijelzett információiban. Ott csak a kiválasztott dolgok világítanak, amig itt minden látszik csak az aktuálisat egy "pötty" jelzi. Én szívem szerint meghagytam volna ezt a dizájnt, csak a kijelzett nem releváns világító infót csökkentettem volna, és a pálcikás kijelzőt váltotta volna pontmátrixos. Összességében a régi jobban tetszik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
4550-es kikapcsolva közelről.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Az állvány a cucokkal. Időközben kivettem egy polcot. Igaz így túl szellős, de hosszútávon visszakerül a polc amire valami sztereó megoldás várható.
Időközben módosult nálam kicsit a felállás, mivel elment a denon 3802 és a canopusok, de jött helyette a H/K 4550-es. Gondolom beteszek róla pár képet, hogy up to date legyek.
Az jelenlegi összkép
Nagyon jól néz ki!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Na csináltam teljes képet. A fényviszonyok sajna nem voltak a legjobbak, de ez van.
de látom nem szörtelenitesz
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Na csináltam teljes képet.
Nagyon szép!
gratulálok hozzá!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Természetesen a bal oldali front nem elborulni akar, úgy látszik nem tökéletes a gépem optikája....
Na csináltam teljes képet.
A fényviszonyok sajna nem voltak a legjobbak, de ez van.
Köszi a gratulációkat!
7végén csinálok teljes képet, de mintha már raktam volna fel olyat...
Igen az rti8-ról már tettél fel képet,de én a teljes rendszerről gondoltam.
OFFTOPIC:
Jóvanna! Csinálok olyant is!