Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
kicsit szoros volt a befutó
Házi kedvenceink
kicsit szoros volt a befutó
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Házi kedvenceink
Mazsola, a legifjabb (10 hetes) családtag (1 hete érkezett, mentett kiskrapek), kis rosszaság de imádni való!Szokja a zenét is...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Házi kedvenceink
Károly...most már 10hetes
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Házi kedvenceink
Ja és mindkettő audiofül. Szeretnek zenét hallgatni velem.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- janesz
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
Málnuskát kölyökként, Evitát felnőttként fogadtuk be menhelyről illetve a kirakás elől. Mindkettő elmondhatatlanul hálás. A családot imádják.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- janesz
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
Nagyon cuki...............a Kutyus!
Házi kedvenceink
Egy "szobacirkáló" is legyen: Lujza
Dobermann szoftver fut az ilyen kistestű kutyákon, ami inkább vicces, mint bármire veszélyes.
Sajnos 14 év után, március végén eltávozott közülünk . . .
A világ legjobb alvótársa volt
Házi kedvenceink
Ez a rongybigli 8 éve alakította át a család napi rutinját
Nemsokára 11 éves lesz
Házi kedvenceink
Nemsokára 11 éves lesz
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Házi kedvenceink
Csipa. Azért néz így, mert csak sorozatot lőve sikerült értékelhető képet készíteni róla, annak meg érdekes hangja van... Avataromban a barátja, Maszat.
Heed, Soulines, Power-R
Házi kedvenceink
Linkeljetek ebeket. Ami épp van otthon, az jó lesz.
Szia!
Ha versenyzőt akarsz faragni egy ilyen szép kutyából, mennyit kell edzeni ehhez?
Köszönöm,
ákos
Hát oroszagárral többnyire sokat
Az angol, magyar és a whippet, az szinte csak pár alkalom hogy szokja a műsort, aztán már robog is a műnyúl után.
Persze ezek között is vannak kivételek, de a többség nem töpreng, a vérükben van.
Sajna az orosz egy fura bogár, nekünk az egyik póráz nélkül áll a pálya szélén ahol a többi versenyez és le sem böki, de ha a kertben valami mozgó állat van, azt úgy végzi ki, hogy a versenyzők sem érnek oda előbb
Pár éve az egyik orosz fiu egy magyar tulajdonosé, világbajnok lett 2 hét múlva itthon egy versenyen a döntőben a 3-as kanyarban megállt és a pálya közepére pisilt... Szóval ennyire kiszámíthatatlanok
Házi kedvenceink
Szia!
Ha versenyzőt akarsz faragni egy ilyen szép kutyából, mennyit kell edzeni ehhez?
Köszönöm,
ákos
Hát oroszagárral többnyire sokat
Az angol, magyar és a whippet, az szinte csak pár alkalom hogy szokja a műsort, aztán már robog is a műnyúl után.
Persze ezek között is vannak kivételek, de a többség nem töpreng, a vérükben van.
Sajna az orosz egy fura bogár, nekünk az egyik póráz nélkül áll a pálya szélén ahol a többi versenyez és le sem böki, de ha a kertben valami mozgó állat van, azt úgy végzi ki, hogy a versenyzők sem érnek oda előbb
Pár éve az egyik orosz fiu egy magyar tulajdonosé, világbajnok lett 2 hét múlva itthon egy versenyen a döntőben a 3-as kanyarban megállt és a pálya közepére pisilt... Szóval ennyire kiszámíthatatlanok
Házi kedvenceink
A "gyerek" első futása
Szia!
Köszönöm,
ákos
Házi kedvenceink
A "gyerek" első futása
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Házi kedvenceink
Luca kutya atmenetileg lelassult...
- dualcs5000
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
Kukucs
Házi kedvenceink
Valaki kidobta ezt az aranyos cicát. Ha esetleg Mátészalka környékén valakinél elférne otthon jelezze.
Leányzó.
- dualcs5000
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
MINDEN KISPAJTÁSNAK BUÉK!!! ----jééé ezek mér el is feküdtek!
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2658
Házi kedvenceink
háááát ha ez a mai trendi,legyen..én a régi,egyszerű kinézetére szavazok,az engem egy lezser rockzenészre emlékeztet ,ezek a "puccos mamik " nem az esetem....
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
de mért jó,csak kérdem?..voltam már egy pár kutyakiállitáson,de nem emlékszem ilyesmire..van egy közmondás " a kutya mint a gazdzája,a gazdája mint a kutyája"..a mamin is volt ilyen kendő,csak azt már nem akartam lefényképezni,mert félreérthető lett volna esetleg..volt spánielem,basset houndom,tisztában vagyok azzal milyen az ha bele lóg a fülük a kajába,és annak következményeivel,de ugy sohasem mentem velük az utcára hogy fülük esetleg (még) fel lenne csiptetve...de lehet csak maradi vagyok...afgán agár ha jól azonositom..szép eb volt,emelem kalapom...
ez egy teljesen tipikus afgán agár "öltözet"
Kiállításon vagy versenyen még jobban fel vannak "öltöztetve
pl a lábuk is össze van meg a farkuk is kötve hogy ne álljon annyira szét a szőrük, már ezek ha nincsenek rövidre nyírva.
Azért kell mert minden szöszt szemetet begyűjtenek sajnos, és egy kiállításnál pl több órás fésülés mosdatás lakkozás van (csinálná a hóhér amúgy mi odamegyünk az angolokkal és annyi)
és persze ez az utcán is megesik már a gyűjtőszenvedély
Házi kedvenceink
de mért jó,csak kérdem?..voltam már egy pár kutyakiállitáson,de nem emlékszem ilyesmire..van egy közmondás " a kutya mint a gazdzája,a gazdája mint a kutyája"..a mamin is volt ilyen kendő,csak azt már nem akartam lefényképezni,mert félreérthető lett volna esetleg..volt spánielem,basset houndom,tisztában vagyok azzal milyen az ha bele lóg a fülük a kajába,és annak következményeivel,de ugy sohasem mentem velük az utcára hogy fülük esetleg (még) fel lenne csiptetve...de lehet csak maradi vagyok...afgán agár ha jól azonositom..szép eb volt,emelem kalapom...
ez egy teljesen tipikus afgán agár "öltözet"
Kiállításon vagy versenyen még jobban fel vannak "öltöztetve
pl a lábuk is össze van meg a farkuk is kötve hogy ne álljon annyira szét a szőrük, már ezek ha nincsenek rövidre nyírva.
Azért kell mert minden szöszt szemetet begyűjtenek sajnos, és egy kiállításnál pl több órás fésülés mosdatás lakkozás van (csinálná a hóhér amúgy mi odamegyünk az angolokkal és annyi)
és persze ez az utcán is megesik már a gyűjtőszenvedély
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Házi kedvenceink
- dixie-chicken
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
- fenyő
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Bocs, helyesen írva Crufts.
- fenyő
- V.I.P.
Házi kedvenceink
halálra röhögtem magam amikor megláttam Haar/München-ben ..egy idős,járókeretes mami vezette pórázon....
...mert nem tudod miért rakják rá. Nem divatból.
Sokat jártam kutyakiállításokra, voltam a Kraft-on is Angliában, szinte mindegyik ez a fajta hordott ilyen
fülszörzet védőt.
halálra röhögtem magam amikor megláttam Haar/München-ben ..egy idős,járókeretes mami vezette pórázon....
- dixie-chicken
- V.I.P.
Házi kedvenceink