Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Régen tettem fel képet, de most aktualitása van. Pénteken ugyanis megérkeztek az új hangsugárzó lábazataim.
íme a képek:
Gordon314! Nagyon szépek! Meg gondolom kellően stabilak is. Gratula!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
A hangról érdekes tapasztalataim vannak. Ugye az állvány nehéz és 10 cm-el magasabb is, mint a régi megoldás.
Először ideiglenesen kipróbáltam márványpor nélkül, a szőnyegre állítva a lábazatokat (nem akartam a tüskék beállításával foglalkozni). Ami szembetűnő volt, hogy a mélyek kontroláltabbá váltak és úgy kihúzva jól a faltól nem tudtam olyan felvételt találni, amin besokalt volna és brummogni kezdett volna. A mélyek úgy nagyon tetszettek. Viszont hosszú távon úgy nem lehet együtéllni a rendszerrel, mert nem igazán férünk el.
A magasak (gondolom attól, hogy a magassugárzó fülmagasságba került) sokkal inkább az előtérbe kerültek. Sőt nekem kellemetlenül fémes csengésűek is lettek.
Beletöltve a márványport, (ami kb fél nap volt, mire a gázrezsón ki tudtam szárítani) a fémes csengés megszűnt. 75%-áig töltöttem fel márvánnyal a lábazatot.
Most a végleges helyén van és mind a magasak, mind a mélyek kellemesebbé váltak. A mélyek kontroláltabbak sokkal a korábbi állapothoz képest, de sajnos nem annyira, mintha elhúznám jobban a faltól a sugárzókat.
Sőt azt vettem észre, hogy a direktebb magasak miatt kevésbé hangosítom fel a rendszert, ami eleve hozzájárul ahhoz, hogy kevésbé alakuljon ki a szobában állóhullám erős mélyek esetén.
Szóval nagyon úgy érzem megérte!
Tami
Igen, annak idejn megmondtad, hogy az állvány lesz előszőr cserélve!
gordon314.fw.hu
Grat Gordon!
Alapban van ilyen fabetétes állvány, vagy csak Neked csinálták kérésre???
A céget (söund arts) én is szívből ajánlom, mert nagyon jó tapasztalataim vannak. Abszolut rugalmasan állt hozzá Szilvai Tibor úr a dologhoz. A lábazat pedig mind esztétikailag, mint funkciójában igen színvonalas.
Anyit ég a képekhez, hogy a fabetét állítólag sötétedni fog úgy fél év alatt folyamatosan. Azt azért remélni nem merem, hogy olyan sötét cseresznye lesz, mint a hangsugárzók oldalán a furnérozás, de talán közelíteni fog.
Allul ugye tüskéken áll, amit nagyon kényelmesen inbuszkulcsal lehet állítani, ezzel könyen billegésmentessé, ugyanakkor vízszintessé tehetjük a lábazatot.
Fellül a hangsugárzó és a lábazat között kicsavartam a tüskéket és bluetech-et (az a gyúrma szerű anyag) tettem a hangsugárzó alá.
gordon314.fw.hu
Régen tettem fel képet, de most aktualitása van. Pénteken ugyanis megérkeztek az új hangsugárzó lábazataim. a szobati nap azzal ment el, hogy márványport vásároltam, rezsón szárítottam és feltöltöttem vele a két lábazatot. Így egyenkénti súlyúk 25 kg lett.
A lábazat egyébként söund arts márkájú, egyedi méretű, de a DT1600-as, csak kicsit (5 cm-el) magasabb.
íme a képek:
gordon314.fw.hu
Meglehet kérdezni, hogy tesód mennyiért vette az állványt?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Az nagyon jó lenne (tel.szám), ugyanis én Hmvhelyről írok, nem kellene messzire mennem érte!
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
a "gyári" álványt itt gyártja szegeden egy kello nevű tag!
KELLO - TV és HIFI állványok
Grati az új tv-dhez
a "gyári" álványt itt gyártja szegeden egy kello nevű tag!
ha gondolod, megadhatom a telefonszámát, hátha mond rá valami szimpatikus árat
Ja!
pesten is van mintaboltjuk, és az egész országba szállítanak...
tesóm is tőllük vette az ugyanilyen tv-jéhez
...
Megvan az új tv-m! Tudom, hogy sokan lehúzták a fórumon, de nekem tetszik!
Ez a lényeg! Te fogod legtöbbet nézni! Gratula hav!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Szerintem is Mondjuk egy kicsit sokaltam az 50 rugót egy ilyen állványért. Haver egy kicsit kevesebből kihozza
Szinte ugyanilyet össze lehet hozni, jóval olcsóbban is, ha ügyes az asztalos..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Szerintem is Mondjuk egy kicsit sokaltam az 50 rugót egy ilyen állványért. Haver egy kicsit kevesebből kihozza
Thnx! Ismeritek a gyári állványt, amit lehet venni hozzá? Szerintem azzal nem mutat rosszul, így ezen az asztalon nagyon gáz Hasonlót szeretnék csináltatni hozzá haverommal, de lehet, hogy megfogadom a tanácsotokat. Este ki is próbálom, ha lesz rá időm...
Mondjuk így nagyon baba!
Amennyiben az állvány hasonló lenne és a center pedig alá menne, szerintem jól néz majd ki!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Gyári állvánnyal sokkal szebb..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Thnx! Ismeritek a gyári állványt, amit lehet venni hozzá? Szerintem azzal nem mutat rosszul, így ezen az asztalon nagyon gáz Hasonlót szeretnék csináltatni hozzá haverommal, de lehet, hogy megfogadom a tanácsotokat. Este ki is próbálom, ha lesz rá időm...
Gratula az új TV-hez; TV-t a földre, centert pedig a TV-re..
Én is a tetejére szavazok. Szerintem ha lekerül a földre a TV, akkor már nem lesz annyira magasan.
Jobb ha alul van a center, de ennek ellenére én a földön hagynám.
Sztem is a tv tetején a jobb, de ez izlés kérdése. Gratula a szerzeményhez hav
Akkor most hol jobb? Fent vagy lent?
Jó kérdés!
Szerintem lent, de a tv nagyon furán mutatna egy álványon ezzel a vetítős tv-kre jellemző nagyméretű aljával. Ezért esztétikai okokból mégis a tetejére tenném.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Akkor most hol jobb? Fent vagy lent?
Nem tom, szerintem meg kell egy kicsit emelni, bár későn gondolkoztam, ki kellett volna próbálni állvány nélkül is. Lehet, hogy este visszabontom . A másik gond, hogy a tv teteje igen keskeny és elég instabil rajta a center, egész este vártam, hogy mikor esik le Arra gondoltam, hogy ha átkerül a cucc a jövendőbeli helyére, akkor csinálok hozzá egy kis fali tartót és úgy teszem a tv fölé.
Jobb ha alul van a center, de ennek ellenére én a földön hagynám.
Nagyon jól néz ki!
A TV nincs magasan? És ezzel együtt a center sincs túl magasan?
OFFTOPIC:
Milyen telód van, mert szerintem nagyon jó képeket csinál!
Egy Sony Ericsson S700i! ( Eladó )
Nem tom, szerintem meg kell egy kicsit emelni, bár későn gondolkoztam, ki kellett volna próbálni állvány nélkül is. Lehet, hogy este visszabontom . A másik gond, hogy a tv teteje igen keskeny és elég instabil rajta a center, egész este vártam, hogy mikor esik le Arra gondoltam, hogy ha átkerül a cucc a jövendőbeli helyére, akkor csinálok hozzá egy kis fali tartót és úgy teszem a tv fölé.
Megvan az új tv-m! Tudom, hogy sokan lehúzták a fórumon, de nekem tetszik! Most jöhet hozzá egy új állvány és a szoba átrendezése. Asszony boldog, de neki is tetszik a tv! Este értem haza és raktam össze az egészet és azért van ilyen fejetlenség, nem végleges állapot, de kipróbálni jó volt!
Gratula az új szerzeményedhez!
Az a lényeg, hogy nekedd tessék, ne másnak Te fogod nézni, és ha neked kiváló, akkor a többi nem számít.
Legyen benne örömötök!
Miért akarod megemelni a TV-t? Nem lenne jó ha csak simán a "földre" tennéd? Ülő helyzetben a szemmagasság 60 és 70 cm között van. A te esetedben szerintem pont tökéletes és kényelmes lenne úgy.
Ekkor a center mehetne a tetejére és nem is lenne olyan magasan. Szerintem egyébként jobb lenne ha a tetejére tennéd. A centerből leginkább a beszédhang jön, és a hang forrása általában a kép középső/felső harmadában található, közelebb a tetejéhez.
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Nem vagy indiszkrét, 199.999 Ft-volt!
Magasan van! Tegnap méregettem egy kicsit, és arra a következtetésre jutottam, hogy tennem kell alá egy kb. 30 cm magas állványt (ami most van alatta az 55 cm), ma vagy holnap este jön az asztalos haver és kiötlünk valamit! A centerre még nem sikerült megoldást találni, ha alá teszem, akkor szerintem alacsonyan lenne, ha fölé, akkor meg magasan!