Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

azért itt is megfigyelhetô a lámpa és cserepes virág kompozició a hangfalakon      :smile19:  
a klipsch-re mikor kerül ? 

szvsz azért ezt majd jobban becsüli.

Én becsültem a régit is, csak a muterom nem

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

A többi kép itt.
Ha 1,5m-ről hallgatod, akkor nem rossz a távolság közöttük, de sztem most nem több, mint másfél méterre tetted egymástól. Én úgy 2,7m-ről hallgatom és 2m távolság van a két fal között. Főleg, h ott a centered is.......

Amúgy

Én 2,5m-re vagyok a TV-től.
Szóval mennyi legyen a távolság a Kettő Klipsch közt?
A center az csak dísz , mivel az erősítőm csak sztereó!

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

azért itt is megfigyelhetô a lámpa és cserepes virág kompozició a hangfalakon      :smile19:  

Gratulálok a cuccoshoz!!!

A Klipsch-re? Soha 36_2_32.gif
Azok még egy régi hangfalaim, és a muterom befogta őket.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

csak még a mély kevés, de ez pár napon belül megváltozik .
Minden új hangfal mélye száraz, semmilyen és azt -ná az ember, h ezért fizettem? Na de majd pár nap (egy hét) múlva...

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Gratula kaltenpeti!Hogy szólnak a Klipsch-ek?

Ezek az első komolyabb hangfalaim/rendszerem, szóval nincs nagyon mihez hasonlítanom, de ettől eltekintve nekem nagyon tetszik a hangja , csak még a mély kevés, de ez pár napon belül megváltozik .

Vendég

azért itt is megfigyelhetô a lámpa és cserepes virág kompozició a hangfalakon :smile19:  

szvsz azért ezt majd jobban becsüli.

Vendég

A többi kép itt.
Ha 1,5m-ről hallgatod, akkor nem rossz a távolság közöttük, de sztem most nem több, mint másfél méterre tetted egymástól. Én úgy 2,7m-ről hallgatom és 2m távolság van a két fal között. Főleg, h ott a centered is.......

Amúgy

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

2/3 

azért itt is megfigyelhetô a lámpa és cserepes virág kompozició a hangfalakon :smile19:

Gratulálok a cuccoshoz!!!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mym@c »

Gratula kaltenpeti!
Hogy szólnak a Klipsch-ek?

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

A többi kép itt.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

3/3

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

2/3

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Végre megjöttek a Klipsch-ek
Most így néz ki az én kis rendszerem:
1/3

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Norbi31!Szerintem, ha azt a plusz keretet feketére fested, pont olyan jó lesz, mert egyrészt beleolvad a mostani fekete keretbe, másrészt a függöny mögött nem is fog látszani, hogy fekete...
Arról nem is szólva, hogy mennyivel könnyebb feketét festeni, mint kikeverni azt a bordó szint...

A fekete az nem kihívás... ,de majd meglátom (percről percre változik az elképzelésem)

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

Norbi31!
Szerintem, ha azt a plusz keretet feketére fested, pont olyan jó lesz, mert egyrészt beleolvad a mostani fekete keretbe, másrészt a függöny mögött nem is fog látszani, hogy fekete...
Arról nem is szólva, hogy mennyivel könnyebb feketét festeni, mint kikeverni azt a bordó szint...

hav
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: hav »

Télleg?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Mint egy Samsung projektoros tv! A centered tetjén lévő "kinövés" pont úgy néz ki a vászon előtt, mint a Samsung tv-k jellegzetes akármilye (Nem tom mi az, az enyémen még nincs)
Az enyémen már van, bekapcsológombnak hívják

hav
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: hav »

Mint egy Samsung projektoros tv! A centered tetjén lévő "kinövés" pont úgy néz ki a vászon előtt, mint a Samsung tv-k jellegzetes akármilye (Nem tom mi az, az enyémen még nincs)
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Csinálj a radiátor elé egy keretet és húzd be hangszóróselyemmel és úgy fog kinézni mint egy b...tt nagy projektoros tv
Na, ez tetszik!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Csinálj a radiátor elé egy keretet és húzd be hangszóróselyemmel és úgy fog kinézni mint egy b...tt nagy projektoros tv

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Na, annyi változás történt, hogy a radiátor mellé elhelyeztem (ragasztottam) egy-egy matt feketére festett gipszkarton lapot. A radiátor fedele is le lett festve és a csövek is (a radiátorral még mindíg nem tudom mit kezdjek , de azért vannak ötleteim ).
A következő lépés, hogy a maszkolás köré ragasztok még egy hungarocell díszcsík keretet (5 cm széles) és kikeverek olyan színű festéket, mint a függöny és lefestem. Így a radiátor és a "vászon" között eltünik a fehér "csík".

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Köszi Norbi31! 

Nincs mit!

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: -3

Hozzászólás Szerző: HagaNRG »

Köszi Norbi31!

Rendes vagy,h. segítettél!
Kell komment is?
Az első 3 képen a Thomson-Panasonic Sc-ht70 kompakt rendszer látható. Nem egy angy durranás is atöbbség hm-jei között, de azért a amga 5 évével és az általam eedig hallott, manapság kapható egyobozos rendszerekhez képest igenis jól szól, bár lehet,h. a szoba elrendezése-berendezése is segít a hangján.
Egyébknét nem kizárólag hm a szoba, átlagos családi nappalinak van használva, így nem tolgathatok kedvem szerint mindent, ahogy szeretném. Ksiebb családi viszályt jelentett már az is,mikor meghoztam a Koda-Yamaha szettet is, nem örültek a szülők a hangfalak méretének,meg,hogy miért kellett új hm, mikor a Panával eddig semmi bajom nem volt és midnenki dícséri,h. milyen nagyot szól és minek nekem még hangosabb és egyébknét is, fölösleges pénzkidobás.(aztán,mikor a fater meghallotta, mit tud, egyből emgváltozott a helyzet, most már csak kekesni kell, egy a berendezéshez passzoló új állványt, amire majd felfér a Yamaha+Pana DVD+Philpis UPC beltéri egység+Center ( a Thomson teteje lejtős)
A többi képen pedig z új kedvenc, a már emíltett Yamaha-Kdoa szett látható, átmenetileg a szobámba préselve. A sourroundok elhelyezése klönösen kényes, mivel nem akartam én sem a falat fúrni/rondítani a hangszórókkal (meg egyébknét is, az ágyam két oldalán, 1.5méteren belül helyezzem el a két hangszórót? Az már majdem olyan,mintha füllhalgatót használnék)

Szóval ezek lennének az éskzereim!

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt

Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

HagaNRG képei: 

rendszer3,

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

HagaNRG képei: 

rendszer2,

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”