Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Külföldön készült képek - van élet a hifin túl is!
2005 aug 20
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Augusztus 28. Sitke, reggel 9 óra..
Kultúra... , mikor kint jártam Bécsbe(és még dohányoztam), nem tudtam, hogy hova dobjam a csikket, olyan tiszta volt a város. Sehol egy csikk, vagy csokipapír. Ekkor monta az egyik haver, hogy az épületek oldalán kb.10-20 méterenként van egy kisebb szeméttartó. Mikor vissza jöttünk M.O-ra, a határátkelő után 200 méterre egy nagy szemétlerakat, a panelházaktól úgy 50 méterre. Na mondom:-Itthon vagyunk!...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Ezt a két képet fordított sorrendben tetted be...
Ez így van jól..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Ezt a két képet fordított sorrendben tetted be...
sajna ez a mai helyzet...
Mondjuk ha lenne egy a 27-ihez hasonló kép színpad nélkül, pl. 29-i dátummal, akkor lenne minden rendben...
Augusztus 27. Sitke, du. 3 óra..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Augusztus 28. Sitke, reggel 9 óra..
És így néz ki a teljes ajtó:
(Ez a kép egy másik topicba is bele kerülhetett volna, mert én is rajta vagyok.)
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Ma egyszer csak váratlanul nagy robajjal összetört a bejárati ajtó (biztonsági üveg) a cégnél. Bár teljesen összetört, mégis egyben maradt a keretében:
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Ugyanott,ugyanakkor.
Elég lesz Bécs-ből egy darabig.
110 Kilóval forgott.
Nem csak a szerkezet,hanem az ülések is.
Hányás
Ez például Bécsben készült egy városban egy vidámparkban
Ha akarod tehetek még fök képeket.
Csak szólj!
Látom elnyerte a tetszésedet close62.
így van! :taps:
szerintem ha 2-3 képet felraksz egy témában: semmi baj. Sőt.
aztán ha a többihez van link az még jobb, hisz ami nekem kedvenc, azt lehet más utálja.
system
Látom elnyerte a tetszésedet close62.
Calibra őrültek szegények.
Interneten fennt vannak a képek.
Többet már nem küldök,mert megint lefognak c-eszni,hogy ne legyek túlbuzgó.
Van benne igazság.
Mivel az előző oldalakat gépjárművel borítják be,ezért akkor én is felteszek párat.Opel Calibra Tuning
:taps:
system
Sajna a barátok voltak kint mi meg csak innen nézhetjuk a találkozót.
Mivel az előző oldalakat gépjárművel borítják be,ezért akkor én is felteszek párat.
Opel Calibra Tuning
Nagyon szép képeket készített mindenki.
Ez a Merlini állítólag 1 nagy csaló.
David Coppefield is az csak ő jól csinálja a dolgát.
Tegnap véletlenül összefutottam Merlini rakétájával.
Elkúrtuk
A szöveget kicsit egyszerüre vetted :taps: , de a képek szépek.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000