Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Az ART-nál a hangot nem igazán tudtam hova tenni...Volt benne valami ami tetszett de volt ami meg nagyon nem.
A hangfal volt bibis...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
-
Vendég
Egyébként mindent egybe vetve Penna szobájában éreztem a legjobban magam. Nem csak a zene ment fosásig, hanem volt beszélgetés, rövidebb előadás, amit élmény volt hallgatni, Péter kitett magáért.
-
Vendég
Bodor Feri,meg az Ethosz nem állított ki?
Nem voltak kint..
Bodor Feri,meg az Ethosz nem állított ki?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Ezt sajnos nem tudtam meghallgatni. Milyen volt ez a nagyobb doboz? Valaki hallotta? Vagy akár a kisebb...
A nagy szólt, amikor bent jártam. Számomra olyan igazi álló-hifis hang volt, semmi extra... biztos nem venném meg és a külső sem fogott meg.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
A két pasitól eltekintve, üdítő látvány volt a hölgyek jelenléte A két úr Bartimex és George a teljesség kedvéért.
-
Vendég
Ez a nagy tölcséresekkel volt, Avantgarde vagy hogy írják a nevét...
-
Vendég
Ezt sajnos nem tudtam meghallgatni. Milyen volt ez a nagyobb doboz? Valaki hallotta? Vagy akár a kisebb...
-
Vendég
Méltatlanul kihagytam őket a jobbak közül, valóban a tavalyihoz képest most meglepően jók voltak.
-
Vendég
Az ART-nál a hangot nem igazán tudtam hova tenni...Volt benne valami ami tetszett de volt ami meg nagyon nem.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
Penna sem volt rossz, bár nekem a középhangok hiányoztak valamiért.
Pedig ott áll középen a Hang.
Szerintem idén több jó hang is volt, több gépet is hazavittem volna úgy egy az egyben. Most először volt, hogy nem fértem be néhány helyre, és sajnáltam, hogy nem volt időm visszamenni, tavaly pl. sokkal hamarabb "végeztem".
A Bryston-PMC párosnak azóta szerelmese vagyok, mióta járok a sóra, most is jó volt. Tetszett az Ayon, a Clearaudio, és most először a Red Rose is, talán azért, mert a forrás Bryston volt. A Brystontól ott volt egy hálózati lejátszó-DAC páros, meggyőző volt ráadásul "félmagas" mindegyik, elférnek egymáson a polcon. A Manger hangfal is kellemes csalódás volt, amikor kellett, csendben volt, amikor kellett, ütött, persze ehhez biztos kellett a Gryphon is, sok millióért...
Jobbak voltak azok a helyek, ahol szöveg is volt, lehetett tudni mi szól, hogyan. Már leírtam itt egyszer (talán kiállítók is olvassák) hogy nagyon hasznosnak találtam az információs táblákat a gépek előtt, volt ahol az ár is ott volt, ez így tényleg informatív. Ennek ellenkezője a házimozik, ahova bemész sötétben, valamit hallasz, de a sötétben azt sem látod, hogy kitől lehetne kérdezni, ki a bótos. Ennek így semmi értelme szerintem, legalább az ajtóra, ahol még van némi fény, ki lehetne írni, mi is van ott.
Ha jövőre is ilyen lesz a színvonal, meg leszek elégedve.
Ja igen, a Clarust már a liftnél lehetett hallani, és nem fértem be még az ajtó elé sem...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Középen ülve ahogy
hallgatva szépen lassan egyszerűen teljesen és totálisan megszűnt a világ, a kiállítás, a zajok, az emberek, a testem, az össze gondolatom, csak a hangok voltam az üres térben..
Igen ez látszik a képen!
Tigris,
Grat a képekért
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
DIY lemezjátszó szerkezetének bemutatása. Jó zenék, barátságos demózók, jó hangulat, finom hang...
Nagyon jó kép! Erről valahogy lemaradtam. Mikor volt ez? Fel tudnád rakni ezt a képet a diyesek topicjába? Vagy esetleg felrakhatom én.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
diyaudio.hu facebook/Audophile Room