Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Na, ennyit tudtam tenni.
Megnéztem a Night Watch-ot. Néhol jól is jön h magasan van, pld. ha varjúk tömege köröz az égen (fölötted). Vagy amikor valaki fent van a hídon, lent meg beszél a tagnak, aki a kocsiba ül és a kamera megy le, akkor a csaj föntről beszél és nem hátulról. Viszont a Mátrix Neo vs Ügynök a tetőn, amikor kikerüli a golyókat nem olyan életszerű, mert az viszont nem fent kell szóljon, hanem oldalt ill. melletted. Végülis nem lett olyan rossz.. Az meg tuti, h jobb így, mintha nem lenne a háttérsugárzó. Mellesleg nem rossz kis dobozok.
Newman, látom neked is beleszól az ajtó a háttérhangsugárzó elhelyezésében.
Nekem a képen látható módon sikerült megoldanom az elhelyezést és abszolút jó így is a hangzás.
Na, ennyit tudtam tenni.
Megnéztem a Night Watch-ot. Néhol jól is jön h magasan van, pld. ha varjúk tömege köröz az égen (fölötted). Vagy amikor valaki fent van a hídon, lent meg beszél a tagnak, aki a kocsiba ül és a kamera megy le, akkor a csaj föntről beszél és nem hátulról. Viszont a Mátrix Neo vs Ügynök a tetőn, amikor kikerüli a golyókat nem olyan életszerű, mert az viszont nem fent kell szóljon, hanem oldalt ill. melletted. Végülis nem lett olyan rossz.. Az meg tuti, h jobb így, mintha nem lenne a háttérsugárzó. Mellesleg nem rossz kis dobozok.
A semminél tuti jobb ezek szerint a tuti az lenne, ha négy lenne hátul, 2 fent,2 lent!
Grat a hangszórókhoz!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Na, ennyit tudtam tenni.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
A kölcsön infocus
De.. részeg vagyok... aszittem az a barna izé egy kutya.
Én is...
Nagy gratula Bébé. Én is eldühöngenék egy ilyen szobában
OFFTOPIC:
Jók a Primare cuccok
Robotka gyrat a cucchoz!
Valóban kicsit zavaró a sok kábel, de az sem lenne szép, ha lenne hátsó panele az állványodnak. El lehetne másképp is rendezni (hátul kábel vezető csövek), csak akkor meg a kábelek hosszát kéne növelni, ami szintúgy nem megoldás (már ha drága kábelek vannak bent).
A MAdrigált nem lehet egykönnyen csőbehúzni
Komolyra fordítva a szót, sajna a kép tényleg nem adja vissza , milyen élőben. Qrva szép az álvány és a kábelek nekem fel sem tüntek , csak most a képen. Ez úgy hozzá tartozik a milliőhöz.
Ha meglett volna a proji, akkor lekopiztam volna ...
Nem tudom állványra rakni, nincs hely (és erre fordítható pénz se rá), mert a hangfal hiába hosszabb távú megoldás, majd dipol lesz helyette, többi hangfalaimhoz igazodva márkailag.
Most fogom rendesen tesztelni, megpróbálom azt is h a frontok felé nézzenek a hátsók hátha vmi jót (jobbat) eredményez, ill. a hangerejükkel is fogok még játszani.
Ja és ~12,5nm.
Próbálj meg valami kemény effektes filmet üllve, aztán állva, sztem állva jobban benne leszel az eksönbe.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Nem tudom állványra rakni, nincs hely (és erre fordítható pénz se rá), mert a hangfal hiába hosszabb távú megoldás, majd dipol lesz helyette, többi hangfalaimhoz igazodva márkailag.
Most fogom rendesen tesztelni, megpróbálom azt is h a frontok felé nézzenek a hátsók hátha vmi jót (jobbat) eredményez, ill. a hangerejükkel is fogok még játszani.
Ja és ~12,5nm.
Nekem is elég magasnak tűnik az az ajtó feletti elhelyezés!
Raktam már én is elég durva helyekre hátsó hangszórókat aminek az lett az eredménye, hogy maradt mindig 2 lik a falba,a nejem őszinte örömére.
De a legjobban a picit fül magasság feletti beállitás jött be nekem.
Talán ha álványra raknád szabadabban mozgathatnád.
Sztem k*rva magas lett.. na mind1....
Hát nem kicsit van magason; mekkora is a szoba? A hátsók is szvsz túl befelé néznek...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A kölcsön infocus
De.. részeg vagyok... aszittem az a barna izé egy kutya.
OFFTOPIC:
Úgy látom, hogy egy kisebb bulit is csaphatnál, már a hozzávalók nagy része megvan .
OFFTOPIC:
Vagy csak válogatós alkoholista!
Muhhaha Asszem 3 üres bacardis üveg van ott, de ebben nem vagyok teljesen biztos (meg töksötét és nem látom, de nem is vagyok részeg).
A kölcsön infocus
OFFTOPIC:
Úgy látom, hogy egy kisebb bulit is csaphatnál, már a hozzávalók nagy része megvan .
OFFTOPIC:
Vagy csak válogatós alkoholista!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
OFFTOPIC:
Végüli pedig: h érezzétek milyen magasan is van. Távolabbról az egész.
Felpolcoltam a "hátsóimat".
Sztem k*rva magas lett.. na mind1.... (nem igazán tudtam máshova tenni) majd holnap kiderül a frankó de kajakra, két-három filmrészletet néztem meg, (dts)zenét már be sem mertem tenni.
Szép darab!