Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
Jogos, én is ezt írtam ide pár napja. Tény az, hogy a kiállítok se nagyon írják ki, hogy mi-micsoda. De meg lehetett volna kérdezni. Minden tisztességes (küldföldi) fórumon, a kiállításos képekhez ott vannak a leírások, hogy mi látható, jó lenne ezt átvenni.
A kiállítók dolga a feliratozás, és az, hogy rendesen demózzanak, sajna kevesen vették a fáradtságot erre,
ha valaki valamit nem lát, márkanévileg, kérdezzen bátran
VpLacának, és Tigrisnek köszönet a képekért !!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Furi, hogy már nagyon hosszú évek óta ezzel a Red Rose Music Affirmation erősítővel és Classic Ribbon hangfallal demózik a Digital Pro.
Gondolom a forrás, jelfeldolgozás változott az elmúlt években.
Kellemes emlékeim vannak az ott hallott Matók István sokcsatornás felvételeiből
Az évek alatt csak összement a rendszer, és a hang is , szerintem.
Anno, még Balázs Elemér masterjével demózott Matók(amit ő vett fel ) majd macről,most csak ott volt valahol,
és demózott helyette egy kollégája.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
-
Vendég
Én kérek elnézést, hogy egyáltalán felraktam a képeket, bocsánat, hogy én sem tudom, mi micsoda némelyik képen. Összekevertek valakivel, nem újságíró, tudósító vagyok, csak hobbiból, kedvtelésből felmentem zenét hallgatni és kattintottam párat.
Mégegyszer elnézést kérek, megígérem, hogy legközelebb képet sem rakok fel. Több időm marad másra.
Ne foglalkozz semmivel, a képek szépek, sztem a képek minősége végett kivehető a termék tipusa is. Aki ettől többet akar elmegy legközelebb azt megnézi személyesen.
Vplaca nagyon szépek a képeid.Köszönöm.
El is mentettem őket az utókor számára.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Mégegyszer elnézést kérek, megígérem, hogy legközelebb képet sem rakok fel. Több időm marad másra.
Én megköszönöm, hogy feltöltötted, élmény őket nézni!
Ne foglalkozz velük, nem is veszik észre magukat.
-
Vendég
Jogos, én is ezt írtam ide pár napja. Tény az, hogy a kiállítok se nagyon írják ki, hogy mi-micsoda. De meg lehetett volna kérdezni. Minden tisztességes (küldföldi) fórumon, a kiállításos képekhez ott vannak a leírások, hogy mi látható, jó lenne ezt átvenni.
Én kérek elnézést, hogy egyáltalán felraktam a képeket, bocsánat, hogy én sem tudom, mi micsoda némelyik képen. Összekevertek valakivel, nem újságíró, tudósító vagyok, csak hobbiból, kedvtelésből felmentem zenét hallgatni és kattintottam párat.
-
Vendég
Jók lettek a képeid Vplaca!
Szépen ki vannak exponálva!
Köszi
..
Az Isotek szűrőkről mi a tapasztalat? Jobbak mint a PS Audio termékek?
Csak azért jutott az eszembe, mert a képen láttam egy Isoteket.
Felrakhatom kisebben is... De gondolom van aki lementi, annak meg jobb így, pláne ha fullhd tv-n nézi..
Jók lettek a képeid Vplaca!
Szépen ki vannak exponálva!
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
végül is ott szabadabb a gondolkodás,
Jó ám az a Pio.Nekem a csúcs monitorom van.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Felrakhatom kisebben is... De gondolom van aki lementi, annak meg jobb így, pláne ha fullhd tv-n nézi..
Nem szükséges. Kép megjelenítése + böngészős méretezés elég jó. Csak ugye a kattintgatások.
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Nem kötekedésnek szánom, de nehéz lett volna egy komment írni hogy mit láthatunk a képeken? Én speciel elég sokat nem ismerek fel képről...
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Nagyon jó képek, köszi!
Csatlakozom, tényleg jó képek, bár ahogy a mélységélességet nézem, én nagyobb rekeszértékre gondoltam. Üdv,
Nagyon jó képek, köszi!
Csatlakozom, tényleg jó képek, bár ahogy a mélységélességet nézem, én nagyobb rekeszértékre gondoltam. Üdv,
Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1. CD: Marantz SA15 s1
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1699
Nem kötekedésnek szánom, de nehéz lett volna egy komment írni hogy mit láthatunk a képeken? Én speciel elég sokat nem ismerek fel képről...
-
Vendég
Nagyon jó képek, köszi!
Csak a fórum képátméretezőjét tegye valaki rendbe. Olyan töredezetten kicsinyít, hogy rossz ránézni a kis képekre. !36_7_11.gif
..
Nagyon jó képek, köszi!
Csak a fórum képátméretezőjét tegye valaki rendbe. Olyan töredezetten kicsinyít, hogy rossz ránézni a kis képekre. !36_7_11.gif
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Furi, hogy már nagyon hosszú évek óta ezzel a Red Rose Music Affirmation erősítővel és Classic Ribbon hangfallal demózik a Digital Pro.
Gondolom a forrás, jelfeldolgozás változott az elmúlt években.
Kellemes emlékeim vannak az ott hallott Matók István sokcsatornás felvételeiből
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Az utolsó képen, milyen dobozok láthatóak?
: )
Gamut M'inenT széria
Az utolsó képen, milyen dobozok láthatóak?
: )
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
-
Vendég
Ennyi van. Igazából inkább zenét hallgatni mentem
+csak ott fotóztam, ahol a nekem tetsző szögből tudtam belógó fejek nélkül..