Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Zambrotta, gratula a sub-hoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 685
A nyomorult ára valami UV-s fejjel együtt 420.000,-Ft volt ---
OFFTOPIC:
Te nem vagy normális Ennyi pénzért egy évig minden hónapban kiporolom neked azt a qva szőnyeget.
Egy ilyen porszívóhoz minimum félmillás perzsaszőnyeg dukál.
20 évig kell, addig nem akar porszívó vásárlásról hallani
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 685
OFFTOPIC:
kicsit off bocsi, de mivel a proji vásárlásra szánt cash-t baxtam el így valamennyire témába vág
Az asszony már egy idelye rágja a fülem egy normális porszívó miatt, egy nap hazaállít, hogy látott egy porszívót ami "atka killer" a gyártmánya pedig LUX.
Na ebben a pillanatban leesett, ismerem a tipust illetve sajnos az árával is tisztában vagyok, mivel az utóbbi időben elég sok pénzt elköltöttem a házimozira így nem volt más választásom be kellet adnom a derekamat
A nyomorult ára valami UV-s fejjel együtt 420.000,-Ft volt --- a projimnak meg a vászonnak az ára
Mondtam neki, hogy most kb. 20 évig nem akarok porszívóról beszélgetni vele.
külsőre nem egy nagy valami, tipikus Svéd csúnya mint a Saab vagy a Volvo
nem lehet visszacsinyáni a dógokat?
ha igaz, amit Cosmo ír, akkor durva.
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
OFFTOPIC:
Te nem vagy normális Ennyi pénzért egy évig minden hónapban kiporolom neked azt a qva szőnyeget.
OFFTOPIC:
Édesanyámat is majdnem rávette az ügynök, hogy vegye meg. Kértem a fickótól a készülék papírjait, magyarországi engedélyeit és semmit sem tudott adni. Másnap elmenünk az MM-be és ugyanilyen tudású gépeket láttunk 40-50e-ért. Vettünk is egy jó kis Samsungot, ami hallk és 4 évbe jó és 30e volt.
Nem akarlak elkeseríteni, de kb. 2 éven belül rájössz, hogy barominagy pénzkidobás volt, mert semmivel sem jobb, mint a jóval olcsóbb társai. Ill. pontosabban egyetlen igazán nagy előnye van, az hogy csendes. Végül is utólag nézve nekem ezért megérte.
Ja-ja. Itt is szidják:
http://www.nethirlap.hu/forumengine.php ... topic=1193
Hja PSW-10 Pucéran:
Gratulálok, nagyon szép! Nekem általában jobban tetszenek a hangsugárzók "ruha" nélkül, de ez a Polk PSW meg különösen. Tényleg, nyagyon szép!!
Köszi.
A polkok egyébként tényleg gyönyörüek. Volt szerencsém az elmult hetekben néhányat megnézni ( hallgatni) s valóban nagyon szépek.
Hát a hangjuk pedig.............................. pffffffff
Inkább haggyuk
OFFTOPIC:
Az asszony már egy idelye rágja a fülem egy normális porszívó miatt, egy nap hazaállít, hogy látott egy porszívót ami "atka killer" a gyártmánya pedig LUX.
Én ezt még anno 200e környékén vettem, igaz UV fej nélkül.
Nem akarlak elkeseríteni, de kb. 2 éven belül rájössz, hogy barominagy pénzkidobás volt, mert semmivel sem jobb, mint a jóval olcsóbb társai. Ill. pontosabban egyetlen igazán nagy előnye van, az hogy csendes. Végül is utólag nézve nekem ezért megérte.
OFFTOPIC:
Te jó ég, aranyból van? Hol lehet ilyet kapni? Mi tud, hogy ennyibe kerül? Ennyiért már ipari méretű, önjáró porszívókat lehet kapni. Ilyen tulajdonságokkal rendelkezőkkel tele van az MM tized ennyiért. Egyszer édesanyámra akart rásózni egy házaló ügynök részletre egy fél millás porszívót. Közben az egész vacak még 5e-et sem ért.
Igen, ez is ilyen házalós fajta:
http://www.luxh.hu/frames/bel/term6.htm
Az asszony már egy idelye rágja a fülem egy normális porszívó miatt...
...UV-s fejjel együtt 420.000 volt.
Milyen színű szoknyát hordasz?
A nyomorult ára valami UV-s fejjel együtt 420.000,-Ft volt --- a projimnak meg a vászonnak az ára
OFFTOPIC:
Te jó ég, aranyból van? Hol lehet ilyet kapni? Mi tud, hogy ennyibe kerül? Ennyiért már ipari méretű, önjáró porszívókat lehet kapni. Ilyen tulajdonságokkal rendelkezőkkel tele van az MM tized ennyiért. Egyszer édesanyámra akart rásózni egy házaló ügynök részletre egy fél millás porszívót. Közben az egész vacak még 5e-et sem ért.
OFFTOPIC:
kicsit off bocsi, de mivel a proji vásárlásra szánt cash-t baxtam el így valamennyire témába vág
Na ebben a pillanatban leesett, ismerem a tipust illetve sajnos az árával is tisztában vagyok, mivel az utóbbi időben elég sok pénzt elköltöttem a házimozira így nem volt más választásom be kellet adnom a derekamat
Mondtam neki, hogy most kb. 20 évig nem akarok porszívóról beszélgetni vele.
külsőre nem egy nagy valami, tipikus Svéd csúnya mint a Saab vagy a Volvo
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Bécsben dolgoztam múlt héten, plazma falat adtunk bérbe egy kiállításra. Ez ott készült.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Hja PSW-10 Pucéran:
Gratulálok, nagyon szép! Nekem általában jobban tetszenek a hangsugárzók "ruha" nélkül, de ez a Polk PSW meg különösen. Tényleg, nyagyon szép!!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Na s még 1 :
Egyszerüen gyönyörű
Köszönöm mindenkinek a segitséget a vállasztásban
Hja PSW-10 Pucéran:
Maszkban:
Sziasztok!
Itt az új szerzemény!
Én is Polkos lettem kicsit . De nem bántam meg ( eddig) nagyon szép hangja van s nem is kevés az 50 W. Na mind 1 a tapasztalatokról majd írok a Sub topikban.
OFFTOPIC:
Sajna a Sony írónak nagyon nem jó a képminősége a Denonhoz képest. Túl digitális a képe. Inkább csak tunernek használom, ill. a felvett műsórt nézem vissza rajta a tv-n.
Most mondjam azt, hogy nem csodálokozom....
OFFTOPIC:
Sajna a Sony írónak nagyon nem jó a képminősége a Denonhoz képest. Túl digitális a képe. Inkább csak tunernek használom, ill. a felvett műsórt nézem vissza rajta a tv-n.
Nagyon szép, gratula, a két dvd-lejátszó hogy van bekötve hátul ?Én is akarok egy másodikat venni.
Egyet originál, egyet másolt lemezekhez, vagy ami a másikon akadozik.
Hangilag, az író koax a Danon spéci üvegszálas optikaival megy az erősítőbe.
Képileg, az erőlködőbe vannak kötve komponensen mindketten és onnan a projiba.
Illetve a danon scarton össze van láncolva az íróval és úgy a tv-be kompozit jellel, hogy az asszony ne babráljon a projihoz
És a venit mivel hajtod az onkyo 12 v-os kiemeneti triggerével vagy az csak kapcsoló szál?
Az egy sima szoba ventillátor amit bedugok a konnketorba ha kell,meg odateszem amikor kell. Szal nem kell semmi extrára gondolni