Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
Remélem kapunk belőle egy kis élménybeszámolót, ha elmész rá
Valószínűleg elmegyek, az eddigiek is nagyon jók voltak. A "nagy" kiállítás már egyébként sem nagyon érdekel, inkább a társaság a fontos számomra, no meg a Magico remélhetőleg megint hozza a tőle elvárható szintet, úgyhogy nagy meglepetés nemigen fog érni.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Remélem kapunk belőle egy kis élménybeszámolót, ha elmész rá
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Persze Dörmögi fórumtárs elmesélte, hogy párhuzamosan a (túl?) nagy kiállítással, van egy kisebb, intimebb, barátibb hifishow is Münchenben, igen komoly gyártók jelenlétével. Erősen ajánlott azoknak, akik már tapasztalt látogatók, ám tömegiszonyuk van
A hír igaz, az idén is megrendezésre kerül a HiFi Deluxe a hájendsóval párhuzamosan. Érdemes lesz rá elmenni.
http://hifideluxe.de/
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- dominique29
- V.I.P.

Költséghatékony megoldást elősegítő ötleteket is szívesen várok a tapasztaltabbaktól. Ahogy én számoltam : 2 napi belépő: 24 eur +szállás 2 éjszaka 150 eur + vonatjegy oda-vissza 100 eur = kb. 80.000,-Ft + költőpénz.
Mivel ez lenne az első nemzetközi show amire kilátogatnék arra is kíváncsi lennék, hogy akik voltak már azok szerint megér-e ennyit?
Hi!
Én már korábban próbáltam társakat "szerezni" közelebbi kiállításokra (Bécs, Pozsony, Prága, Belgrád, tán Zágráb is) nem túl sok sikerrel. Alapjából érdekelne a Müncheni is, de 100, az tényleg sok, és lényegesen olcsóbban nehéz lenne megúszni, a kalkulációd elég reális. Tán a repcsi + csak 1 nap szállás lehetne némileg jobb áron, ha sikerülne jó helyeket foglalni valami fapadoson.
Persze Dörmögi fórumtárs elmesélte, hogy párhuzamosan a (túl?) nagy kiállítással, van egy kisebb, intimebb, barátibb hifishow is Münchenben, igen komoly gyártók jelenlétével. Erősen ajánlott azoknak, akik már tapasztalt látogatók, ám tömegiszonyuk van
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Költséghatékony megoldást elősegítő ötleteket is szívesen várok a tapasztaltabbaktól. Ahogy én számoltam : 2 napi belépő: 24 eur +szállás 2 éjszaka 150 eur + vonatjegy oda-vissza 100 eur = kb. 80.000,-Ft + költőpénz.
Mivel ez lenne az első nemzetközi show amire kilátogatnék arra is kíváncsi lennék, hogy akik voltak már azok szerint megér-e ennyit?
A9
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e folyamatban valamilyen közös szervezésű kiutazás a müncheni Hi End Show-ra májusban, vagy van-e olyan csapat, akikhez lehetne csatlakozni?!
Egyéni utazás esetén kb. 100.000,- forint az összköltség. Ha tudtok valakikről, akik mennek, vagy esetleg pont ti vagytok azok kérlek írjatok.
A9
De a legjobb fejek mégis ezek a cuki, ÉLŐ kacsák voltak a Parkban:
Üdv
Antal
Szóval, Millenáris Park, HodfényCon......
Helyhiány miatt, ezt sajnos nem állították ki:
Köszönöm Béla, akkor mindjárt elkezdem.......
Hali!
Most voltam a HoldfényCon kiállításon ahol (többek közt) ilyen mozis szobrocskák voltak.
Mivel nem HiFi-s téma, de a mozihoz ill. filmekhez ugyebár köze van, ezért kérdezem hogy betegyem ide a képeket vagy inkább másik Topikba?
Nyugodtan ide is jöhet.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hali!
Most voltam a HoldfényCon kiállításon ahol (többek közt) ilyen mozis szobrocskák voltak.
Mivel nem HiFi-s téma, de a mozihoz ill. filmekhez ugyebár köze van, ezért kérdezem hogy betegyem ide a képeket vagy inkább másik Topikba?
A képek alapján nem bántam meg hogy nem mentem el.
Csak ennyi volt az egész?
Tele megfizethetetlen cuccal.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
OFF: Te is, én is és a Digital Pro is hosszú évek óta a Red Rose/Korsun/Dussun erősítést használjuk, minden egyébben volt azért változás.
Biztos azért, mert olyan vacak
Így igaz !
ON:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
- dominique29
- V.I.P.

a Red Rose, (mellesleg még mindig Dussun felhasználó) mint olyan, a szívem csücske volt, és a gyönyörű RR Affirmation doboz is
OFF: Te is, én is és a Digital Pro is hosszú évek óta a Red Rose/Korsun/Dussun erősítést használjuk, minden egyébben volt azért változás.
Biztos azért, mert olyan vacak
Ja, azt láttam az arcodon, hogy nem voltál elájulva a hangtól
Hát bizony nem , a Red Rose, (mellesleg még mindig Dussun felhasználó) mint olyan, a szívem csücske volt,
és a gyönyörű RR Affirmation doboz is ,de valahogy most nem szolgálta ki a Bryston front-end.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
-
Vendég
Akinek vannak még fotói, dobhatna fel, hátha rajt vagyok valamelyiken
-
Vendég
Vplaca! Nem konkrétan Téged akartalak baxtatni, nem köll rögtön megsértődni
Dehogy sértődtem meg Ott a smile a végén..
- dominique29
- V.I.P.

Az Isotek szűrőkről mi a tapasztalat? Jobbak mint a PS Audio termékek?
Csak azért jutott az eszembe, mert a képen láttam egy Isoteket.
ezt itt eléggé OFF, talán itt találsz infókat: PS Audio termékek
Egy picit még offolnék: Nézd, mindkét cég eléggé széles skálán kínál termékeket, olyan nincs, hogy a PS Audio jobb, vagy rosszabb, mint az Isotek.
Ez kb. olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy a Focal-JM Lab, vagy a Dynaudio falak a jobbak.
Mindkettőnél vannak rosszabbak és fantasztikusak is.
Az Isotek tudtommal csak passzív szűrőket gyárt, a PS Audio aktív tápgenerátorokat is kínál, a passzív szűrőin kívül.
Általában az aktívakat jobban szeretik a fórumokon, műszakilag legalább is igen meggyőzőek, de hangra nem mindenkinek jön be a pontosság, dinamika, talán sterilitás egyes rendszerekben, vagy extrém fogyasztóknál a teljesítménykorlát miatt, a komoly passzívak talán jobbak lehetnek.
Én mindkét cég csúcstermékeit ismerem elég jól, más hangot varázsolnak, mit mondjak, egyik jobb, mint a másik De kettő együtt, az az igazi
- dominique29
- V.I.P.

Az évek alatt csak összement a rendszer, és a hang is , szerintem.
Ja, azt láttam az arcodon, hogy nem voltál elájulva a hangtól
- dominique29
- V.I.P.

Én kérek elnézést, hogy egyáltalán felraktam a képeket, bocsánat, hogy én sem tudom, mi micsoda némelyik képen. Összekevertek valakivel, nem újságíró, tudósító vagyok, csak hobbiból, kedvtelésből felmentem zenét hallgatni és kattintottam párat.
Mégegyszer elnézést kérek, megígérem, hogy legközelebb képet sem rakok fel. Több időm marad másra.
Vplaca! Nem konkrétan Téged akartalak baxtatni, nem köll rögtön megsértődni ezzel az erővel én is kérhetnék elnézést, hogy ja, tartalmas, informatív fórumot szeretnék látni, na
A képeid tényleg szépek, köszi, hogy felraktad, de ez megint más tészta.
Ahogy itt, az "Interneten talált képek" topikban is szinte mindig ott van a képeknél, hogy mit látunk, a külföldi fórumokban is a kiállításos képeknél vannak infók. És azokat is fórumtagok, hifisták, és nem újságírók, tudósítók töltik fel. Még ha nem is pontos típusszámokkal, de legalább márkákkal, benyomásokkal fűszerezik meg őket.
Én csak erre a tényre akartam felhívni a figyelmet.
A képek alapján ezt nem fogod megtudni ,
Hát azt gondoltam:
Ezért kérdeztem, hátha van valakinek tapasztalata ezekkel.
Az Isotek szűrőkről mi a tapasztalat? Jobbak mint a PS Audio termékek?
Csak azért jutott az eszembe, mert a képen láttam egy Isoteket.
A képek alapján ezt nem fogod megtudni , menj el Bálint Ferihez Szegeden, és ledemózza neked