Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kiállításokon készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az nem baj,ha boldog vele,sőt az az igazi,csak ne mondjon olyanról véleményt,amit esetleg még nem is hallott.Én egyedül a DAC.ra lennék kíváncsi a rendszeréből.Az picit fura,hogy egy média játszóra viszont sajnálta a pénzt.

Majd elviszem a DAC-ot.
A legjobb USB DAC-ok most ezek amik nagyon jók.
MSB-Weiss.Meitner-Playbackdesigns-Antelope-Meitner A Larry az MSB-töl hatalmas tudású ember. A Daniel Weiss meg az Andreas Koch az összes tudásukat ellopták a svájci Studer-töl.
Anno a Kanton milló frankokat toltak bele a Studer fejlesztéseibe. Ed Meitner megint egy nagy agy. Ö alkotta meg az SACD formátumot a Sony és a Philips megbizásábol.
A mai napig nagyon sok studio a Meitner professzionális dolgait használja. A Mtockfisch meg a Mobile Fidelity records is.
A Bülgár csávó mögött megint van professzionális tudás. A legjobb Clock-ot ők csinálják.

Ezek közül mindegyik az Amarra szoftver futtatását ajálnja egy Mac gépröl.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Egy VIP tag kérésére megtettem,hogy legyen tisztában a gépek kaliberével. Kréling Zoltán mono-ok. Az AC10-et el sem hozta mert feleslegesnek tartotta.
No meg ugyanazzal a kábellel tesztelünk.

A végeredményt én már tudtam előre!

Tudom,hogy ő csak magyar,de a nevét megjegyezhetnéd:Krähling Zoltán

Vendég

Egy VIP tag kérésére megtettem,hogy legyen tisztában a gépek kaliberével. Kréling Zoltán mono-ok. Az AC10-et el sem hozta mert feleslegesnek tartotta.
No meg ugyanazzal a kábellel tesztelünk.

A végeredményt én már tudtam előre!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Nem gond ha valakinek van egy szilárd meggyözödése legalább pezseg a forum:-) Nem hallunk egyformán vagy mást akarunk hallan a rendszerünktől ez így van rendben. Mindig vannak és lesznek is megmondo emberek. :-)

Valahol olvastam rendszerét… Willson doboz, valami csöves amcsierősítő a híres „névtelen” :-) kábelezés. Forrás valami PC lehet, de majd kijavít. De a legfontosabb hogy boldog vele!

Az nem baj,ha boldog vele,sőt az az igazi,csak ne mondjon olyanról véleményt,amit esetleg még nem is hallott.Én egyedül a DAC.ra lennék kíváncsi a rendszeréből.Az picit fura,hogy egy média játszóra viszont sajnálta a pénzt.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kérdezik miért nem inkább fotózok.

Berakhatnál pár fotót a megfelelő topicba.
Állítólag azok tényleg nagyon jók.
Ezt a képességed még én is irígylem,mert ez nem csak pénz kérdése.Ha jól tudom a géped is hasonló az enyémhez.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1013

Hozzászólás Szerző: csövi »

Barátom megadta neki a telefonszáom,azóta is cseszegetem ezért.
Fél óráig csak típusszámokról beszélt,meg arról,hogy kína még sehol sincs a nyugati gyártóktól.
Egy vak embernek hiába beszélnék színekről,ha mindig is vak volt.
Szerintem az a jó rendszer,amit bekapcsolva el lehet lazulni egy jó zene hallgatása közben.A többi nem számít.

Ha a "barátunk" tudná,hogy itt pár embernek milyen komoly cuccaik vannak és még azt sem teszik meg,hogy beírják az aláírásaikba.
Sosem beszélnek a készülékeikről.

Nem gond ha valakinek van egy szilárd meggyözödése legalább pezseg a forum:-) Nem hallunk egyformán vagy mást akarunk hallan a rendszerünktől ez így van rendben. Mindig vannak és lesznek is megmondo emberek. :-)

Valahol olvastam rendszerét… Willson doboz, valami csöves amcsierősítő a híres „névtelen” :-) kábelezés. Forrás valami PC lehet, de majd kijavít. De a legfontosabb hogy boldog vele!
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Vendég

Fél óráig csak típusszámokról beszélt,meg arról,hogy kína még sehol sincs a nyugati gyártóktól.
Szerintem az a jó rendszer,amit bekapcsolva el lehet lazulni egy jó zene hallgatása közben.A többi nem számít.

Ha a "barátunk" tudná,hogy itt pár embernek milyen komoly cuccaik vannak és még azt sem teszik meg,hogy beírják az aláírásaikba.

Kérdezik miért nem inkább fotózok. Azért mert jobban szeretem a high-end audio-t és jobban is értek hozzá. Igen a közös barátunkat gyerekkorom óta ismerem és mindig szivesen beszégetek velük. No hifi.
Vannak mindenhol high-end berendezések sok pénzért de az nem kompenzálja,hogy az oda is rakja magát rendesen és a tulajdonosa kihozza belölük a tudásukat.

http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... 1067507778

Korábban ilyen emberektöl szerettem tanulni és tapasztalatot szerezni. Nem értettem miért váltott www.schnerzinger.com berendezésekre.
Nem azért mert snob. Azért mert az hatalmas zenét csinál.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Pihenj már le.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Az SME 10 is hülyeség! Úgy hallottam,hogy a 20-as sokkal sokkal jobb. Lehet az is hülyeség. Minek az.500e egy Benz hangszedőért.
Inkább téynleg SEX

Pihenj már le.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Hagyd már. Szóra sem érdemes, ilyenre nem érdemes reagálni. Reakció nélkül elhal a hülyeség.

Az SME 10 is hülyeség! Úgy hallottam,hogy a 20-as sokkal sokkal jobb. Lehet az is hülyeség. Minek az.500e egy Benz hangszedőért.
Inkább téynleg SEX

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Úgy érzem magam mint aki most érkezett Szváziföldről. Magicok, Wilsonok, Passok, meg Lammok… a végére meg Batok, Rexestől. Kár, hogy kimaradt pl. a Cessaro meg a Pipedreams, és az EMM mellett a dCS meg a Pacific Microsonics/Euphonix. Sehol a dudva, csak a java. Végre! És AZT MONDJÁK, az egyik LEPIPÁLTA a másikat. Kitűnő! Akkor melyik kelljen nekem?? Lehet, mondom lehet, én is belőnék egy 15 milliós rendszert…

/Öröm olvasni eme SZILÁRD OBJEKTIVIZMUST a szubjektivisták áradatában… akár Douglas Self. Na jó, azért mégsem. Nagyon nem. Pont fordítva./
>

Hagyd már. Szóra sem érdemes, ilyenre nem érdemes reagálni. Reakció nélkül elhal a hülyeség.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Én a REX helyett maradok a SEX-nél.

DIY?

samugy63
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: samugy63 »

Én meg csak bámulok ki a fejemből bambán.
Vajon milyen versenyszámban győzte le az egyik a másikat? 100 m síkfutásban? Vagy 10km biatlonban? Soktízezer meg százezer ajrós készülékek amik lealázzák egymást? aha.
Nagy bajok lehetnek akkor ott, ha ilyen kategóriájú készülékek ennyire eltérően szólaltatják meg a zenét. Én ugyan ilyeneket sosem hallgattam, de ezeknél már nem csak nüansz különbségek vannak és azt ki-ki ízlése szerint választja? Szart se ér ez a téma, már bocsi a kifejezésért, ha luxusházak áráért még csak hasonló alapokról sem lehet beszélni. Ezek után szerintem semmi csodálkozni való nincsen azon, hogy a magamfajta szegény emberek egy hifi show után nyugodtan hallgatunk itthon zenét. És még azt is gondolja, hogy a néhány százezer forintos! rendszerünk összemérhető a néhány százezer ajróssal.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Münchenben remélem jövő héten megint ott lesz a Magico. Azt mondták lepipálta a Wilson-t!

Úgy érzem magam mint aki most érkezett Szváziföldről. Magicok, Wilsonok, Passok, meg Lammok… a végére meg Batok, Rexestől. Kár, hogy kimaradt pl. a Cessaro meg a Pipedreams, és az EMM mellett a dCS meg a Pacific Microsonics/Euphonix. Sehol a dudva, csak a java. Végre! És AZT MONDJÁK, az egyik LEPIPÁLTA a másikat. Kitűnő! Akkor melyik kelljen nekem?? Lehet, mondom lehet, én is belőnék egy 15 milliós rendszert…

/Öröm olvasni eme SZILÁRD OBJEKTIVIZMUST a szubjektivisták áradatában… akár Douglas Self. Na jó, azért mégsem. Nagyon nem. Pont fordítva./
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Egy rendszer soha nem egyes készülékekről szól. A rendszerépítés kis túlzással, igazi művészet!
Ezért van az, hogy a nevetségesen drága készülékek egymásra tornyozása a legtöbb esetben nem hozza meg a kívánt eredményt.

A LAMM nem minden rendszerben telitalálat, ahogyan a BAT, Wilson, Magico sem univerzális eszköz, megkérdőjelezhetetlen abszolútum.

A barátom által összeállitott utánépitett PASS 250 erösitő meg egy SFI hangfal az 5.80 X 6.80-as szobában nagyobb élményt nyújtott mint egy másik ismerősöm 15 Milliós berendezése.
16-22h-ig zenét hallgattunk.

A BAT 75SE nem csak energikusabb hanem a gyár elmondása és privát tapasztalatbol akinek volt mindekettő egymás mellett sokkal több zenét ad mint egy VK55
A VK55SE is már sokkal jobbnak mondják.
Azt viszont tudni kell,hogy milyen végfok dolgozik a legjobban a hangfallal és realitásokon belül ha valaki ügyes lehet a piacon válogatni.

Vendég

Ha te sem tudod,akkor miért kérdezik tőled?
No én elteszem magam holnapra.

Nem csinálok a berendezésemböl reklámanyagot de természetesen volt nálam pár kedves barátom.A kérdés mindig az,hogy ekkora a zene most igy ezzel a kis végfokkal ami tényleg 4000$ akkor mekkorát csinál egy 75SE majdnem duppla ennyi csővel Vagy az a Jadis mono ami neked van/volt.

A SEX is jó csajjal a legjöbb!
Jó pihenést!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7212

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Amióta hazajöttem Svájcböl még edzeni sincs kedvem elmenni.Villanyszámla megugrott rendesen.A tothn megmérgeztem a kábelekkel.Csodás a berendezésem és ezzel a kis vacak csövessel hihetetlen mekkora energia van benne.
Milyen lehet egy LAMM? Vagy egy BAT REX?Ezt kérdezik tőlem.Nem tudom.

Egy rendszer soha nem egyes készülékekről szól. A rendszerépítés kis túlzással, igazi művészet!
Ezért van az, hogy a nevetségesen drága készülékek egymásra tornyozása a legtöbb esetben nem hozza meg a kívánt eredményt.

A LAMM nem minden rendszerben telitalálat, ahogyan a BAT, Wilson, Magico sem univerzális eszköz, megkérdőjelezhetetlen abszolútum.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ha te sem tudod,akkor miért kérdezik tőled?
No én elteszem magam holnapra.

Vendég

Remélem néha azért zenét is hallgatsz.

Amióta hazajöttem Svájcböl még edzeni sincs kedvem elmenni.Villanyszámla megugrott rendesen.A tothn megmérgeztem a kábelekkel.Csodás a berendezésem és ezzel a kis vacak csövessel hihetetlen mekkora energia van benne.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Én is de az érdekességeket meg az új dolgokat jó megnézni.Főleg most mert a DAC-ok terén elég nagy előrelépés lett az elmúlt pár évben.
Legyen öszehaonlitási alapom,hogy az én berendezésem mennyire gyors és érdemes-e nagyobb végfokot belerakni vagy sem.

Remélem néha azért zenét is hallgatsz.

Vendég

No és akkor mi van?
Én ettől még baromi jól fogok itt aludni.

Én is de az érdekességeket meg az új dolgokat jó megnézni.Főleg most mert a DAC-ok terén elég nagy előrelépés lett az elmúlt pár évben.
Legyen öszehaonlitási alapom,hogy az én berendezésem mennyire gyors és érdemes-e nagyobb végfokot belerakni vagy sem.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Münchenben remélem jövő héten megint ott lesz a MagicoAzt mondták lepipálta a Wilson-t!

No és akkor mi van?
Én ettől még baromi jól fogok itt aludni.

Vendég

Az engem is izgat.
Sajnos itt Shanghaiban bezárt az összes komolyabb hificentrum.
Pont akkor volt itt a kiállítás,mikor megérkeztünk,így arról is lemaradtunk.

Münchenben remélem jövő héten megint ott lesz a MagicoAzt mondták lepipálta a Wilson-t!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

no meg a Magico remélhetőleg megint hozza a tőle elvárható szintet, úgyhogy nagy meglepetés nemigen fog érni.

Az engem is izgat.
Sajnos itt Shanghaiban bezárt az összes komolyabb hificentrum.
Pont akkor volt itt a kiállítás,mikor megérkeztünk,így arról is lemaradtunk.

Vendég

Halihó mi is haza értünk Nálam a mai shown mindentől eltekintve ezek a szép tölcséresek vitték a prímet.

Hol a kábelreklám?? Én meg azért gyurok,hogy megismerjék! No name ALAC!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”