Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Week day vibe
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
Amikor a történelem is zenél... amúgy is az egyik legjobb a kategóriájában, de a dátum édesebbé teszi a hangját... :)
Igazi Bábel tornya, ahogy az ezüst keveredik a feketével, meg a digitális az analóggal...
Ha már egy tükör az erősítő...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- fff
- Törzsvendég
- Értékelés: 173
Re: 30249Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Köszönöm szépen, csak arra vártam hogy milyen lesz az állvány. Mivel az fekete, és hangfal előlapja is, ezért van maradék milesi pácom éjfekete, meg hozzá selyemfényű lakkom. Azt kapja. Igazából már kész csak még szellőztetem.

A zene maga az üzenet .
Mai napon sikerült 1200w -ról 2000w továbblépni. 
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2627
ééés...back to futuredixie-chicken írta: ↑2024.09.15., vas. 19:30mostoha körülmények között,de müxi igy is igéretesen![]()
youtu.be/3UhCiTa5M5g

- Csatolmányok
-
- IMG_5554.JPG (124.13 KiB) Megtekintve 4627 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2627
- Csatolmányok
-
- IMG_5549.JPG (117.97 KiB) Megtekintve 4647 alkalommal
-
- IMG_5551.JPG (137.76 KiB) Megtekintve 4647 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
. Minden a régi: EAD UD2000-Lavardin-Verity.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 372
100 Years Beyerdynamic
Lindemann Limetree Network I + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee Anniversary + Beyerdynamic DT-990 + Takstar Pro 70 + TCL 65C728.
Pro-Ject DAC Box E + Zu Audio Birth + Canare 4S10F + HiDiamond D2/D3 + QED QE8174 + QED QE8104 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike.
Pro-Ject DAC Box E + Zu Audio Birth + Canare 4S10F + HiDiamond D2/D3 + QED QE8174 + QED QE8104 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike.
A fekete cuccokat még mindig elég nehéz normálisan fotózni...
...nekem...

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Igaz video de passzol ide...
youtu.be/971RKETa5Hc
youtu.be/971RKETa5Hc
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL

Minden változatlan, csak a zene változik!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1209
igen, klasszik krómozott fotelgörgők. Van itt mellettem egy barkácsbolt, kb. 1000 ft darabja. Ráadásul jól csapágyazott, öröm velük gurigázni. Összhangban van a hangszórók 80-as évekbeli gyártásával, illetve a hangfalat is ennek jegyében csináltattam.Tctronic írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:34Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2697
Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- -CB-
- Beköltözött
Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2697
A hangsugárzó doboz alatti görgők baromira tetszenek

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Egyébként 15 centire szoktam őket elhúzni. Minimálisan lesz jobb a színpad, ha távolabb van a faltól, viszont drasztikusan romlik a mélye, ami ugyebár a Lowthernél elég kardinális kérdés :-)
A szoba hossztengelyénél más a helyzet, a JM Labok frontja 120 centire van a hátsó faltól, nekik nagyon számít a sztereo képben, ugyanakkor kevésbé gond, ha kicsit kevesebb a mély.
- -CB-
- Beköltözött
Mint tudod, ez a B rendszer (kereszteben a szobában), és momentán a "tárolási" poziban vannak, mert a Jm Labokat hallgattam.
Egyébként 15 centire szoktam őket elhúzni. Minimálisan lesz jobb a színpad, ha távolabb van a faltól, viszont drasztikusan romlik a mélye, ami ugyebár a Lowthernél elég kardinális kérdés :-)
A szoba hossztengelyénél más a helyzet, a JM Labok frontja 120 centire van a hátsó faltól, nekik nagyon számít a sztereo képben, ugyanakkor kevésbé gond, ha kicsit kevesebb a mély.