Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Új szerzemények:
1. Cyber
Már megvan vagy másfél hónapja, csak nem volt hozzá erölködő, ezért csak most fogtam munkába.
UPSakku.hu
Akkor ezért ilyen az én plazmám képe, ami nappali tévézésnél igen zavaró tud lenni, egyébként ez normális?
Látom,csak nem akarod elhinni nekem,hogy ezek ilyenek...Láttam már vagy ötöt.Működésnél én egyáltalán nem látom...Ez csak vmi bevonat sztem az üvegen.
Olyannyira igazad volt, hogy valóban mind ilyen itt van a teszt ami szintén ír a jelenségről, na nem baj feketére festem a falakat...
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-PS50Q ... chmark.php
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Dehogynem, én hiszek neked, csak érdekesnek tartom a jelenséget, és nálam bekapcsolva is így látszik a sötétebb képrészeknél(kicsit idegesítő), valószínűleg a tetőtér+fehér fal erősíti ezt a hatást, és ez nem csak az én szuper érzékenységem, mert először az Asszony tette szóvá……..na mindegy…..ezt már akkor sem cserélem le, bár gondolom tudnál megint újat ajánlani
Rea bővítette a palettát és már asszonyt is lehet nála cserélni?
Nekem meg, nem is szólt........
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Dehogynem, én hiszek neked, csak érdekesnek tartom a jelenséget, és nálam bekapcsolva is így látszik a sötétebb képrészeknél(kicsit idegesítő), valószínűleg a tetőtér+fehér fal erősíti ezt a hatást, és ez nem csak az én szuper érzékenységem, mert először az Asszony tette szóvá……..na mindegy…..ezt már akkor sem cserélem le, bár gondolom tudnál megint újat ajánlani
Rea bővítette a palettát és már asszonyt is lehet nála cserélni?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
tévedés ne essék, nem akartam pozitívan meg negatívan érvelni a két "sárkány között"teljesen más világ a kettő, csak nem szeretem ha összevonják öket, vagyis nekem egy szép japán szobor kellene már egy ideje, de ha elviselhető áron találok annak mindig van szárnya.
én őket szeretem, és van is már egy igazi:)
na no off
egy igazi házisárkány aka barátnő?
vagy tényleg igazi szobor? a japán cuccokat én is szeretem
hát asszonx sárkány igen:)
szobrom még nincs, azért kéne.
most pedig éppen a testemet lepi el egy ilyen:)
Akkor ezért ilyen az én plazmám képe, ami nappali tévézésnél igen zavaró tud lenni, egyébként ez normális?
Látom,csak nem akarod elhinni nekem,hogy ezek ilyenek...Láttam már vagy ötöt.Működésnél én egyáltalán nem látom...Ez csak vmi bevonat sztem az üvegen.
-
Vendég
4 nap múlva.
Nagy lehet a rendetlenség. Várjuk.
4 nap múlva.
-
Vendég
UV védelem
Te inkább tegyél fel képeket.
UV védelem
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
2.
De mér csíkos?
Szerintem ez egy kis crt és ott elég gyakori lehet ez a jelenség.
Élőben szabad szemmel egyáltalán nem tapasztalható ez a jelenség! Szerintem ez olyasmi lehet mint amikor pl kamerával nézed a monitort és gyenge a frissítése meg lehet le kellett volna mágneseznem mielőtt megcsináltam a képet. De egyébként élőben szerintem tényleg szép képe van és ilyet egyáltalán nem lehet látni!
2.
De mér csíkos?
Szerintem ez egy kis crt és ott elég gyakori lehet ez a jelenség.
2.
De mér csíkos?
Moiré
moiré
Még, annyit, hogy az én esetemben ezt nem a fényképező generálja, sajnos szabad szemmel is mindig jelen van. Amit olvastam és értek a moiré-ból, hogy két rácsháló okozza ezeket a jelenségeket, gondolom ebben az esetben a kép az egyik a másik meg valamelyik szűrő a képernyő felett. A kérdés csak az, hogy ennek ilyennek kell lennie? Tapasztalatokat, véleményeket várnék. Köszi
2.
De mér csíkos?
Moiré
moiré
2. De mér csíkos?
- LCD
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
2.
De mér csíkos?
Moiré
moiré
Most már tudod rea4!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
2.
De mér csíkos?
Moiré
moiré
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
2.
De mér csíkos?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Sziasztok!
Próbáltam pillanatképet lőni de nem az igazi! Élőben sokkal szebb!
tévedés ne essék, nem akartam pozitívan meg negatívan érvelni a két "sárkány között"teljesen más világ a kettő, csak nem szeretem ha összevonják öket, vagyis nekem egy szép japán szobor kellene már egy ideje, de ha elviselhető áron találok annak mindig van szárnya.
na no off
egy igazi házisárkány aka barátnő?
vagy tényleg igazi szobor? a japán cuccokat én is szeretem
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
-
Vendég
tévedés, a tradícionális japán sárkánynak nincsen szárnya, sosem volt, sosem lesz:(az európai fantasykban szereplő sárkányoknak van, de azok a sárkányok láthatóan mások.
Meghajlok sárkányszakértelmed előtt.
Nekem akkor is jobban tetszik az alsó kép.
tévedés ne essék, nem akartam pozitívan meg negatívan érvelni a két "sárkány között"
teljesen más világ a kettő, csak nem szeretem ha összevonják öket, vagyis nekem egy szép japán szobor kellene már egy ideje, de ha elviselhető áron találok annak mindig van szárnya.
na no off
-
Vendég
Elkészültem alegújab HFK-val... szép kék led
Na, hol van a tv teteje .....nem rossz a fekete