Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7730
Interneten talált képek
10 minutes ago, supravox said:
Khmm..
De VF nélkül biztos ez is gatya..
Nem, ebbe már gyárilag bele van építve, azért is kellett ekkora doboz neki.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Interneten talált képek
22 hours ago, Vinkler said:
Végfokok.
Sim Audio's Moon 888 monoblocks.
Every decade or two an idea borne from beyond the confines of our economic reality comes into being. A team of dedicated and passionate professionals assemble with one singular goal in mind: to design and bring to the world a new superlative level of musical reproduction. It is a forward leap redefining what is possible.
The cumulation of technical expertise, combined with passion and a relentless pursuit for perfection has led to the creation of the MOON 888. This isn’t just another monoblock amplifier. It’s a statement. It is a concept taken to the extreme in every detail. The impressive power output is actually very modestly rated at a “mere” 1.2hp (888 watts). This is backed by a gargantuan power supply that coupled with an 8kW capacity output section on enormous cast-aluminum heatsinks can drive any load with complete effortlessness.
The ineffable clarity unleashes musical detail that was, up until now, considered unattainable. The MOON 888 can “track” the musical signal so accurately that it simply does not impart any character of its own. For the first time the awesome dynamics of real live music are possible in the playback chain.
The 888 is State-of-the-Art taken to the extreme.
Specifications:
Output Power at 8Ω: 888 Watts (1.2HP)
Output Power at 4Ω: 1776 Watts (2.4HP)
Input Sensitivity: 2.4V RMS
Input Impedance: 24KΩ
Gain: 31dB
Signal-to-noise Ratio: 120dB @ full power
Frequency response (full range): 10Hz - 200kHz +0/-3.0dB
THD (20Hz - 20kHz @ full power): 0.04%
Intermodulation distortion: 0.006%
Shipping weight: 300 lbs / 136 kgs
Dimensions (width x height x depth): 22 x 14 x 27 in.
55.9 x 35.6 x 68.6 cm.
Khmm..
De VF nélkül biztos ez is gatya..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Végfokok.
Every decade or two an idea borne from beyond the confines of our economic reality comes into being. A team of dedicated and passionate professionals assemble with one singular goal in mind: to design and bring to the world a new superlative level of musical reproduction. It is a forward leap redefining what is possible.
The cumulation of technical expertise, combined with passion and a relentless pursuit for perfection has led to the creation of the MOON 888. This isn’t just another monoblock amplifier. It’s a statement. It is a concept taken to the extreme in every detail. The impressive power output is actually very modestly rated at a “mere” 1.2hp (888 watts). This is backed by a gargantuan power supply that coupled with an 8kW capacity output section on enormous cast-aluminum heatsinks can drive any load with complete effortlessness.
The ineffable clarity unleashes musical detail that was, up until now, considered unattainable. The MOON 888 can “track” the musical signal so accurately that it simply does not impart any character of its own. For the first time the awesome dynamics of real live music are possible in the playback chain.
Specifications:
55.9 x 35.6 x 68.6 cm.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9382
Interneten talált képek
Végfokok.
Specifications:
55.9 x 35.6 x 68.6 cm.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Interneten talált képek
Igényeseknek...
Nincs olyan amihez ne lenne jó a vinyl
A steampunk stílus kedvelőinek...
Interneten talált képek
Több, mint 20 mérföldre elhallatszik a hangja. Klassz lehet a környéken lakni...
https://www.sumburghhead.com/foghorn
Bár, ahogy a Google Maps-on nézem, ez kb. 25 embert érinthet.
Ott biztosan egy tölcséres hangsugárzót sem lehetne eladni,még a fagyit is kehelyben kérik.
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1334
Interneten talált képek
Több, mint 20 mérföldre elhallatszik a hangja. Klassz lehet a környéken lakni...
https://www.sumburghhead.com/foghorn
Bár, ahogy a Google Maps-on nézem, ez kb. 25 embert érinthet.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Interneten talált képek
Weiss
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
valóban az!
és ha sikerül elvonatkoztatni,hogy hol és mikor készült...
Több adpektusbólmis jó ez a kép...
Ha valakit érdekel, innen van:
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 30691.html
- Vinkler
- Adminisztrátor

Interneten talált képek
valóban az!
Több adpektusbólmis jó ez a kép...
Ha valakit érdekel, innen van:
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 30691.html
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 687
Interneten talált képek
Ez de jó kép.
4C3B29C0-2EB0-4051-9F12-456495BC5E95.jpeg
valóban az!
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Interneten talált képek
Jó kép tényleg.
Ezt a szobát mérje be valamelyik akusztikai szakember
Ezt messziről mérték be....
- fodesz
- V.I.P.

Interneten talált képek
Jó kép tényleg.
Ezt a szobát mérje be valamelyik akusztikai szakember
Ez de jó kép.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Interneten talált képek
Ez de jó kép.
Interneten talált képek
Elfújta a szél a dalom :-)
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
Interneten talált képek
hájgend
by SAL
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 438
Interneten talált képek
hájgend
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- gyt
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 237
Interneten talált képek
És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás.
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna
... van órám is, de az nem LP-ből készült, csak úgy néz ki. Érdekes, az nem zavar.
Heed, Soulines, Power-R
Interneten talált képek
Sok olyan zenei felvétel létezik vinyl lemezen, amelyekből SOKKAL hasznosabb tárgyat készíteni (mint ahogy említettétek: például óra, névjegykártya), mint meghallgatni... Sok ilyen példám akad a nejem 30-40 éves gyerekkori LP-i között . Az ilyenek borítóinak látványa meg felér egy szívsokkolóval!
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 818
Interneten talált képek
Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom).
Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...
És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás.
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna
- gyt
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 237
Interneten talált képek
Egy kis lakberendezés...
Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom).
Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...
Heed, Soulines, Power-R
- fodesz
- V.I.P.

Interneten talált képek
Műgyantában van?
100% hogy igen!
Egy haverom sokáig dolgozott műgyantás cégnél, ,csináltak óriási gyárcsarnokok aljzatait is, illetve lakossági területen is egész egyedi padlókat.
A sajátja úgy néz ki, hogy különféle kavicsok és mű moha borítják a nyers betont, teljesen eltakarva, majd egy vastag réteg tükörsima víztiszta műgyantával lett leöntve az egész.
Mikor megláttam nem hittem el, szinte úgy léptem rá elsőnek, hogy biztos szúrni fog a kavics