Most ha jol ertettem akkor neked ez van meg. Mert ez most kb 33 ezer auro es jobbak a parameterei mint az en ATC-mnek. Persze nem hallottam eloben de mivel meg oldalra is van hangfala talan jobban szetteriti a hangot a szobaban. Ha igy van akkor jobban megeri mert nekem az egesz rendszerem tobbe kerul jocskan bar lehet a Kii-hez is kellenek a jo kabelek. Nekem ami tetszik benne az az, hogy 3db-en lemegy 20Hz-re ami az ATC-nel 6db-en 25Hz-re. Az mondjuk igaz ha csak en is egy streamer-eloerosit-t hasznalnek az ATC-hez akkor joval olcsobb lett volna a rendszer. Na de kitudja, hogy a Kii-hez is nem-e kell a jo korites.twinastir írta: ↑2025.09.02., kedd 22:06Kár az áron rugózni mert nem tudod a részleteket de nem is tartozik senkire
De ha összeadod akár a fórumon hirdetett "drága komponensek,drótok, alátét, tuning, kígyó olaj" stb. árait közel nem jön ki ez a minőség.
Tapasztalás hogy az akusztika szinte senkinél nem tökéletes . Rendszer árának a többszöröst költheted el de nem hozza el a nirvánát . Hiába való az állandó cserebere valamint az ebből származó "amortizáció "az eredmény lehangoló ,ennek felismerése után a szoba sötét sarkában könnycseppjeiket morzsolják ...
Utoirat: Joval asszony baratabb mint a ketto fekete mosogep amim most van. :) ES azt is tarsuk szem elott, hogy joval kisebb helyet foglal el.