Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Vadászcica!
Nagyban
Házi kedvenceink
ismerős képek!
Én meg már azt hittem, hogy eltűntél!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
ismerős képek!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házi kedvenceink
kukás:
Házi kedvenceink
a sziámi legendásan rossz macska, ha senki nem látja, még egyedül is képes rohangálni a tapétán és a függönyön a kedvencem
Házi kedvenceink
nagyon rosszcsont ábrázata van! szép cica!
Ne is mond LCO...
Nem hittem volna soha, ha nem látom a saját szememmel, hogy mikre képes...
Pedig még csak 1 hete élünk együtt.
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Házi kedvenceink
Hoops, én voltam béna... Na még kép erröl a tündérről:
nagyon rosszcsont ábrázata van! szép cica!
Házi kedvenceink
Hihetetlen, de egy hete még egy kezemben elfért! (Nem ez az én kezem amúgy...)
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Házi kedvenceink
Alvós:
Házi kedvenceink
Hoops, én voltam béna...
Na még kép erröl a tündérről:
Házi kedvenceink
Szió Mindenkinek! DeeDee vagyok, 2 hónapos sziámi cicus.
OFFTOPIC:
Ti sem látjátok a képet amit végül is feltöltöttem?
Házi kedvenceink
egy éve, 3 hónaposan. Itt már sejtettük, hogy nem lesz tacsi (méretre sem), mint az anyja.
Utoljára 23 kg volt, 1 évesen.
Házi kedvenceink
nyugalmi állapotban
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
ugrókötelezni szeretne
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
portré
Házi kedvenceink
NA és, megvannak még a tojások?
már három van.
akarom mondani 4
Házi kedvenceink
Időben elkoboztuk tőlük... így életben maradt, aztán 10 perc múlva fogtak egy másikat
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Házi kedvenceink
Házi kedvencünk (az egyik) ezt fogta ma
És így "egybenmaradt"? (azaz nem ölte meg?)
Házi kedvenceink
NA és, megvannak még a tojások?
már három van.
Házi kedvenceink
TÉnyleg jól összejöttünk!
Házi kedvenceink
Na még egy kép.
Angol lévén a beagle udvarias, tehát beengedi a vendég macskát a házába:
(a macska rendesen bent aludt, a bamba kutya meg kint őrizte... )
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Házi kedvenceink
lassan nyithatnánk egy BEAGLE topikot!
Angol hangszóró, angol kopó, angol szalonna...
A legnagyobb az enyém, csak most már egy kicsit testesebb.
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Házi kedvenceink
lassan nyithatnánk egy BEAGLE topikot!