Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Hmm Donnie Darko, Donnie Darko...valahonnan ismerős. Jaaa megvan az az amit már a Moképtől sem tudtak elhozni nekem mert kifogyott, aztán a Tescoban 1 db-ot találtam belőle ott ahol mindenből 25 van.
Ááá biztos senkinek sem tetszik
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Dvd gyűjtemény képekben
Van ember akinek tetszik a Donnie Darko ?
Mert, ha igen akkor velem van a baj, vagy életem túl korai szakaszában láttam ezt a mu˝vet. Pénz nem adnék érte, hacsak nem a darabszám növelése a cél. :kiraly:
OFFTOPIC:
van a dolog lényege az volt, hogy mikor világszerte ment a mozikban, gyakorlatilag "megbukott" a film, majd a dvd megjelenéssel egyídôben vált kult filmmé.Én nem ezért szeretem
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Donnie Darko-t Árkád MM-ben vetted? nemtudjátok lehet-e máshol is kapni? mert nagyon nem esik útba sajnos..
Donnie Darkot nem az Árkád MM-ben vettem. Ott szerintem még soha nem is volt ez a film.
OFFTOPIC:
Csak a hitelesség kedvéért, az Árkád-ban tegnap vagy 10 db Donnie Darko volt a polcon.
Csak egy kérdés erejéig OFF-olnám a topicot.
Van ember akinek tetszik a Donnie Darko ? :kiraly:
Mert, ha igen akkor velem van a baj, vagy életem túl korai szakaszában láttam ezt a művet. Pénz nem adnék érte, hacsak nem a darabszám növelése a cél.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Dvd gyűjtemény képekben
Donnie Darko-t Árkád MM-ben vetted? nemtudjátok lehet-e máshol is kapni? mert nagyon nem esik útba sajnos..
Donnie Darkot nem az Árkád MM-ben vettem. Ott szerintem még soha nem is volt ez a film.
OFFTOPIC:
Csak a hitelesség kedvéért, az Árkád-ban tegnap vagy 10 db Donnie Darko volt a polcon.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem is volt pár rendelésem az Xpress-től(futárral és 2-3 nap míg kihozzák Túl sokat ígérgetnek.
Szép kis gyűjteményed van Mayu,ami azt illeti nekem is csekély létszámú,de gyarapodik szépen,lassan.
Hellraiser 2 stereo hanggal van meg neked?
köszi szépen:) holnap jön az új japán horror szállítmányom majd dobok fel képeket:)
A Hellraiser-en pedig igen stereo hang van.
én is gratulálnék neked a 5. elemhez. ma mentem mm-be, csávók már mondták előre, hogy " JÉZUSOM BESZT HÁLIVÚD JAJJ NE!":kiraly:. Megakartam venni, de már kifogytak belőle. bekap6od.gif best.
:)köszi, elhiheted nekem mekkora öröm volt az egyik kedvenc filmem díszdobozos kiadásba,és ráadásúl a páromtól kaptam^_^ egyébként meg is lepődtem hisz én még sehol se láttam ilyen spéci kiadást.
Dvd gyűjtemény képekben
aki ismeri ezt a filmet(Az elcserélt gyermek) azt kérem írjon róla egy kisebb kritikát ha meggyőző lesz,megveszem:)
Klasszikus horror, minden modern szellemesdinek az egyik atyja. George C. Scott remek, mint mindig, a film kezdése pedig a valaha készült egyik legjobb.
köszi szépen,pont ma néztem meg egy kisebb tarillert róla, nekem kicsit olyan semmit mondónak tűnt persze egy 2 perces tarillerből nem mondok véleményt de így hogy nem fogott meg,nem adok ki érte 5000 forintot,a Jákob lajtorjája viszont nagyon ígéretes darabnak tűnik.
Fűrész 2 dvd-s változatáról lehet már tudni valamit?jó lenne tudni mikorra lesz kapható kishazánkba:)
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenesetre ezzel a GLS-sel csak tartós tejet küldjetek, mert a reklámszövegükkel szemben nem nagyon teljesítenek 24 órán belül....
Azért ez nem igaz. Ha megkapják, még aznap szállítanak. Nekem a GLS dél körül, míg a posta(régebben) reggel fél tíz körül szokta kihozni az Xpress-től. :kiraly:
Igen, megkövetem a gls-t, mert azóta kiderült, az xpress vert át: nem volt igaz ugyanis, hogy november 11-én reggel útjára indult a csomag, azt valójában csak tegnap este adták át a gls-nek kiszállításra. Azt persze nem feltételeztem az xpressről, hogy képesek kiírni, hogy várhatod a csomagot, amikor csak négy nappal később teszik ezt meg...
Na, ezzel befejeztem az offolást, nem szeretnék már senkit se tovább traktálni ezzel a hülyeséggel...
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
aki ismeri ezt a filmet(Az elcserélt gyermek) azt kérem írjon róla egy kisebb kritikát ha meggyőző lesz,megveszem:)
Klasszikus horror, minden modern szellemesdinek az egyik atyja. George C. Scott remek, mint mindig, a film kezdése pedig a valaha készült egyik legjobb.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Én a pólusban vettem egy hete 990-ért.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem is volt pár rendelésem az Xpress-től(futárral és 2-3 nap míg kihozzák Túl sokat ígérgetnek.
Szép kis gyűjteményed van Mayu,ami azt illeti nekem is csekély létszámú,de gyarapodik szépen,lassan.
köszi szépen:) holnap jön az új japán horror szállítmányom majd dobok fel képeket:)
én is gratulálnék neked a 5. elemhez. ma mentem mm-be, csávók már mondták előre, hogy " JÉZUSOM BESZT HÁLIVÚD JAJJ NE!":kiraly:. Megakartam venni, de már kifogytak belőle. bekap6od.gif best.
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Szép mai kis szerzemények,főleg,hogy mi még 7 rugóért vettük a Fight Club-ot!
műanyag tokosan vagy digipakkosan?
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Szép mai kis szerzemények,főleg,hogy mi még 7 rugóért vettük a Fight Club-ot!
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Westendbe mentem filmeket venni megvettem a Harcosok Klubját és a Némó Nyomábant, majd kijöttem a metróhoz és még mielőtt lemennék a mozgólépcsőn az alaujárba, na ott volt egy pult rajta ujságok és mellette 1 kis dvd-s polc. megláttam a filmet, egyből lekaptam és megvettem. 990huf volt. nagyon megérte.
:kiraly:
De szerintem bármelyik aluljáróban megtalálod a filmet.
Hüha, na oda viszont könnyedén kitudok ugrani holnap.. Köszi a tippet! Régóta szeretném már beszerezni...
de ne a westende menj konkrétan. hanem ott az alujáró környékén nézelődj.
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Westendbe mentem filmeket venni megvettem a Harcosok Klubját és a Némó Nyomábant, majd kijöttem a metróhoz és még mielőtt lemennék a mozgólépcsőn az alaujárba, na ott volt egy pult rajta ujságok és mellette 1 kis dvd-s polc. megláttam a filmet, egyből lekaptam és megvettem. 990huf volt. nagyon megérte.
:kiraly:
Hüha, na oda viszont könnyedén kitudok ugrani holnap.. Köszi a tippet! Régóta szeretném már beszerezni...
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Donnie Darko-t Árkád MM-ben vetted? nemtudjátok lehet-e máshol is kapni? mert nagyon nem esik útba sajnos.. :kiraly:
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzeményeim.
Minősége a képnek nem a legjobb, de a lényeg kivehető.
http://img353.imageshack.us/my.php?image=maiak8mh.jpg
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenesetre ezzel a GLS-sel csak tartós tejet küldjetek, mert a reklámszövegükkel szemben nem nagyon teljesítenek 24 órán belül....
Azért ez nem igaz. Ha megkapják, még aznap szállítanak. Nekem a GLS dél körül, míg a posta(régebben) reggel fél tíz körül szokta kihozni az Xpress-től. :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Semmi baj Twining,egyetértünk veled!
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi, ez megnyugtat. Illetve csak részben nyugtat meg, hogy az én esetem nem példa nélküli, de másrészt így még gázabb a dolog! Miért várják így, hogy elterjedjen az internetes vásárlás? Rendeltem már Angliából, egy ismerősöm pedig Koreából is dolgokat, mindig megjöttek a rendeléstől feladott 5 napon belül. Ezt a rendelést pedig lassan két hete, hogy feladtam.....
Bocs az offtopicért, már rég az új szerzemények képeivel dicsekednék, ha megérkeztek volna
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem is volt pár rendelésem az Xpress-től(futárral és 2-3 nap míg kihozzák
Túl sokat ígérgetnek.
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenesetre ezzel a GLS-sel csak tartós tejet küldjetek, mert a reklámszövegükkel szemben nem nagyon teljesítenek 24 órán belül.... :kiraly:
Azon a héten amikior szombat is munkanap volt, rendeltem egy csomagot a GLS hozta megrendelés Csütörtök este, érkezés kedd délután, akárhogyis számolom ez min 3 munkanap, ennyi idő alatt az extralassú Magyar Posta is elhozza.
Bocs az OFF-ért !
Utánanéztem a GLS honlapján, az ő verziójuk szerint a feladástól számított következő munkanap 12 óráig kell szállítaniuk a csomagot (az xpress oldalán a feladástól számított 24 órán belül - ez tehát így nem igaz). Ez azt jelenti, hogy még 40 perce van a GLS-nek, ha azon túl hozzák ki, akkor - a honlapjukon szereplő infó szerint - nem kell kifizetnem a szállítás költségét.
Hát nem is fogom kifizetni, az biztos.
Egyébként ne várják, hogy elterjed az interntetes vásárlás, ha a szolgáltatás még mindig a rendszerváltás előtti tempóban működik!!! Az ember idegeskedhet napokig, meg ki se teszi a lábát, nehogy pont akkor jöjjön a futár, köszönöm szépen, de akkor inkább legközelebb boltba megyek!!!
NA bocs a sok offért, befejeztem a témát.
Dvd gyűjtemény képekben
Azon a héten amikior szombat is munkanap volt, rendeltem egy csomagot a GLS hozta megrendelés Csütörtök este, érkezés kedd délután, akárhogyis számolom ez min 3 munkanap, ennyi idő alatt az extralassú Magyar Posta is elhozza.
Bocs az OFF-ért !
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Dvd gyűjtemény képekben
Nem jött meg, basszus, pedig ezért vártam a hétvégét, hogy akkor már biztos nézhetem a filmeket....
Most egész héten mérges leszek, hülye xpress, vagy hülye futárok!!!!
Most rendeltél onnan először? Néha beüt a sz@r.
Nekem múltkor az 1-5 napos státuszú Volt egyszer egy vadnyugat-ot 2 hét(!) alatt se tudták beszerezni, úgy hogy lemondtam. Talán jövő héten megkapom a Westend MM-ba, a Házimozi show után. :kiraly:
Nekem az egy hónapja rendelt Picasso kalandjai meg még valami azóta is "beszerzés alatt"...
Ami nem nagy gond, mert ez előfordul.
Ami viszont igen, hogy az állítólag tegnap a saját futárral elküldött csomag se tegnap, sem pedig ma nem jött meg, ami csupán azért gáz, mert jövő héten nem nagyon fogom tudni átvenni... Na, ilyen esetre kinek milyen tapasztalatai vannak?
Na igen, nekem is ez a fő gond, hogy állítólag már nov 11. reggel feladták a csomagot, de a csomagszám "nem szerepel a GLS rendszerében", vagymi... ezt írja ki a szupergyors gls futárszolgálat honlapja.