Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
adtam egy elérhetőséget, ott megtudsz mindent, ide nem mertem a linket betenni, nem akarok kikapni
Hol az az elérhetőség?
adtam egy elérhetőséget, ott megtudsz mindent, ide nem mertem a linket betenni, nem akarok kikapni
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Woo, ezek a székek milyen kocsiból valók?
Csináltam egy pár képet a moziszobámról, íme egy:
Teo!
Nem akarok szkeptikus lenni de mit jelent vagy javít hangzásban ha a frankó kábeleid rendesen alá vannak támasztva?
Hát kicsit összetett a dolog de lényegében az én esetemben a padloszönyeg
sokat játszott szerepet.
Mivel müszálat is tartalmaz a szönyeg ugyn.statikus feltöltödések(zavarok is fellépnek
a kábel környezetében) keletkeznek ez némiképp zavarja a hangzást még ha árnyékolt
is a kábel.Persze nem biztos hogy mindenki kihallja de az én esetemben nagyon minimálisan de lehetett érzékelni.
Gyurma a tartokban kiválló csillapitó anyag bizonyos rezgések elvezetésére is kiváloan szolgál.
Lényegében ennyi amit hirtelenjében tudok mondani.
És azt nem hallod meg hogy a kábelbe hurok van? (változik az induktivitás:) )
Igazából ezt nem teszteltem még, egy ismerösöm ajánlotta az ő berendezésén bevált.
A Clarus helios végfok rendesen adagolhatja a frontoknak , hát még ha azzal a subbal is meg van támogatva...
Jó hogy nem borul minden.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Teo!
Nem akarok szkeptikus lenni de mit jelent vagy javít hangzásban ha a frankó kábeleid rendesen alá vannak támasztva?
sokat játszott szerepet.
Mivel müszálat is tartalmaz a szönyeg ugyn.statikus feltöltödések(zavarok is fellépnek
a kábel környezetében) keletkeznek ez némiképp zavarja a hangzást még ha árnyékolt
is a kábel.Persze nem biztos hogy mindenki kihallja de az én esetemben nagyon minimálisan de lehetett érzékelni.
Gyurma a tartokban kiválló csillapitó anyag bizonyos rezgések elvezetésére is kiváloan szolgál.
És azt nem hallod meg hogy a kábelbe hurok van? (változik az induktivitás:) )
Teo!
sokat játszott szerepet.
Teo!
3.
Teo -nak gratulálok az ízlésesen berendezett házimozijához. És a cuccok is nagyon szuperok, tettszik.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Azt nemértem, miért van az hogy a DVD anyagon kevesebb a kép információnak a tartalma mint mondjuk TV adás esetében???
Én értem. Neked is elmondjam? Ez a Pan&Scan. Én még az életben nem találkoztam olyan DVD-vel amin lett volna...
Mondjuk az pont nem pan&scan, hanem Full Frame és elég sok dvdn van ilyen.
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Azt nemértem, miért van az hogy a DVD anyagon kevesebb a kép információnak a tartalma mint mondjuk TV adás esetében???
Én értem. Neked is elmondjam? Ez a Pan&Scan. Én még az életben nem találkoztam olyan DVD-vel amin lett volna...
Egyről tudok:Blöff
3.
Gratula! Es sok jo zene hallgatast es filmnezest.
Azert ha csoves erolkodo lenne nem kene a radiator ott hatul:)
Köszi!
Az AQ1 végfok A osztályú. Bekapcsoltá állapotban használattól függetlenül 70-80 fok az üzemi állapota. Ettől jobban egy csöves sem fűt.
Én azt gondolom hogy a tv nem a forgalomban lévő dvd filmet játsza hanem azt a verziot ami bekerült Magyarországra -szinkron minimális változtatás a korhatárok miatt
és már lehet is vetiteni.
A dvd -k a sok felesleges marhaságok pl.(török felirat) felesleges exták álltal
helyhiány miatt a film róvására megy igy sporolnak.
Azért van képük elkérni az árát!
Ez remélem látható a múltkori kapitány és katona c film esetében.
Először az tünt fel mikor leadták TV ben a T3-at és láttam Kristana Loken ciciét míg DVD anyagon épp le van vágva a szélesvászon miatt.
Köszi.
egyébként sima müanyag vizvezeték cső 5 cm magas gyurmával kitömve,
gondolom érted miért van rá szükség.
Ja és a hálozati szűrő még a tv képét is befolyásolta rossz értelemben,ezért is
hajitottam ki és csináltam minöségi anyagból egy sima elosztot.
hali
Nekem is Furutech van az Alpha széria(zöld) valami 20-on akárhányezer volt métere.
Hálózati kábel Furutech, hálózati elosztó házi készitésű , mert minden speciálisszűrővel ellátott elosztó rendesen levette a dinamikát és eltüntette az életet a zenéből!
Egy ilyen Furutech márkájú hálozati kábelt én is beszereztem, és leesett tőle az állam, mikor beintegráltam a rendszerbe
Helo!Gondoltam én is rakok fel egy képet a birodalmamrol.
Nemsemmik azok a hangfalkábel alátétek
Szép rendszer valóban