Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Jófajta amúgy ez a DAC. Próbálgattam, egész szimpi (az árához mérten persze).
tetszik a műveleti erősítős kijelzés
2.
ez meg mi?
UFO kapcsolási rajz megjelenítő?
advance acoustics MDA 503:
és a hátsó
Ez sem kutya
Szép kis darab és jól is szól
Kedvenc előfokom
De a "rokonfórumon" - nem tom nevet lehet e írni - pont most van fennt a képgalériába egy kép ugyan ilyenről, hátha a tulajdonosa autentikusabb forrás...
Köszi az infót, megkérdeztem.
UPSakku.hu
Nos itt az ideje hogy én is megosszam kis cuccomat.A sztereo erősítő a kép jobb sarkában levő dobozt (meg a párját hajtja)
Gratula dwiki, nagyon mutatós!
Megkérdezhetném, hogy a 340-es CA-val, hogy vagy megelégedve? Azt esetleg tudod, hogy mi a különbség a 340A és a 340A SE között?
Üdv
Köszi. CA-val meg vagyok elégedve, de ez az első "komolyabb" erősítőm, így komoly összehasonlítási alapom nincs, másrészt vájtfűlű se vagyok, úgyhogy...
(a Denon 5.0 erősítőmmel meg inkább nem hasonlítanám össze, pláne hogy a handobozok is teljesen mások. Azzal nem árulok le nagy titkot hogy annál lényegesen jobb sztereóban, persze ebbe valsózínű a hangfal is beleszól)
De a "rokonfórumon" - nem tom nevet lehet e írni - pont most van fennt a képgalériába egy kép ugyan ilyenről, hátha a tulajdonosa autentikusabb forrás...
Lacy az a"kis" francia nagyon állat. Használjátok egészséggel!!
Köszike
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Freeduck, Lacy, Dwiki! Mindenkinek gratulálok a szerzeményekhez. Lacy az a"kis" francia nagyon állat. Használjátok egészséggel!!
Nos itt az ideje hogy én is megosszam kis cuccomat.A sztereo erősítő a kép jobb sarkában levő dobozt (meg a párját hajtja)
Gratula dwiki, nagyon mutatós!
Megkérdezhetném, hogy a 340-es CA-val, hogy vagy megelégedve? Azt esetleg tudod, hogy mi a különbség a 340A és a 340A SE között?
Üdv
UPSakku.hu
Nos itt az ideje hogy én is megosszam kis cuccomat.Az állvány talán ismerős lehet, Hegez kolléga állványa lett átdolgozva (lekoppintva) az én cuccaimhoz illetve a rendelkezésre álló helyhez.
Gratulálok a kistestvérhez, szerintem jól sikerült
Végülis neked köszönhetem, úgyhogy kösz ... Mikor felraktad a képet - nem tegnap volt - , már akkor elhatároztam, ha elipszis lesz a leendő TV-m talpa, akkor a tiedet fogom lekicsinyítve/átalakítva lemásolni...)
Nos itt az ideje hogy én is megosszam kis cuccomat.Az állvány talán ismerős lehet, Hegez kolléga állványa lett átdolgozva (lekoppintva) az én cuccaimhoz illetve a rendelkezésre álló helyhez.
Gratulálok a kistestvérhez, szerintem jól sikerült
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
így szemből mutatós, teccik, még az állatkák is elférnek ott a tv árnyékában
Ja, általában szemből nézem ...
Az állatkákat - lehet hihetetlenül hangzik - nem én ültettem oda ahol ülnek, vagy rámásztak, vagy asszonypajtás ...
biztosan rámásztak
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Ja, általában szemből nézem ...
Az állatkákat - lehet hihetetlenül hangzik - nem én ültettem oda ahol ülnek, vagy rámásztak, vagy asszonypajtás ...
Nos itt az ideje hogy én is megosszam kis cuccomat.
Gratula dwiki a mozidhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
3.
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20