Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Tisztelet az uraknak, rég voltam itt...
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Valóban szép, az a fehér terítő tényleg érdekes, lehet egy kis színcsere jótékony hatással bírna. Persze ez még nem von le semmit a rendszer értékéből ami
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7027
Szép letisztult rendszer.
Nekem tetszik.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
gratula!
szépek a gépek
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Nagyon steril környezet.A cuccok nagyon szépek.
Azok a fehér lepedők egy kicsit furán néznek ki.
Köszönöm a dicséretet.
Nagyon steril környezet.
A cuccok nagyon szépek.
Azok a fehér lepedők egy kicsit furán néznek ki.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Egy pár kép következik a szobámról.
Még nincs teljesen kész. (Bár, ha egyáltalán valaha is kész lessz)
A szőnyegen még vacilálok, hogy milyen is legyen.
Természetesen a fal se marad ilyen csupasz.
Én támogatom az ötletet
A hardverben megtaláljátok
Mit gondoltok elférne egy ilyen témával fogalkozó topik, hogy ne ezt offoljuk szét? Úgy látom vagyunk egy páran akiket megérintett a 8bit
Shufflepack Cafe Amigán megvolt? Wáá... mennyivel mások voltak azok a játékok és a feeling... letölteni? Mármint elmenni, bulizni, jól érezni magad... hol van ez már...
No és a Geos C64-en? Szövegszerkesztés 64 kB-ban... most meg már lassan gigabájtban sem megy...
Agony,Pitfall,Project X,Pinball Dreams,Lotus Esprit Turbo Challange,Apidya,Assasin,Jet Set Willy,Saboteur,Tir Na Nog,Turrican,clic-clac,Lemmings,indianapolis 500,ishar,Defender Of The Crown,Shadow Of The Beast,sorolhatnám napestig a hihetetlen jó játékokat.
Bár manapság is léteznek nagyon jó játékok,mint pl. Gran Turismo,Final Fantasy sorozat,Metal Gear Solid sorozat,stb...
Ám a mostani játékok a régi játékok leszármazottai...A Gran Turismo programozói is a régi Commodoros,basic-es időkben voltak gyerekek,onnan merítették az ihletet.Egy interjúban ők is a legnagyobb szeretettel beszéltek a home computer-es időkről.(Hideo Kojima is megemlítette az öreg C64-1es gépét egy interjúban.)Az,akkori kor színvonalán egy 7Mhz-es Motorola 68000-as hasonló szintet képviselt,mint manapság egy Cell processzor.
http://www.youtube.com/watch?v=9pUmfxM9h54
És az F-14 Tomcat-ről ne is beszéljünk.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Ach, ne is nosztalgiázzunk, mert mindjárt előszedem a C64 emulátort
Nekem már késő,fölraktam az Amiga emulátort.
Rengeteg demó készül a mai napig is C64-re és Amigára egyaránt,hijetetlen,hogy miket hoznak ki ezekből a gépekből...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
...Amennyiben mondhatom,nekem volt szinte az összes otthoni gép a Spectrumon át a VIC 20on át Amigán keresztül Atari Falconig minden extra.
...
Nekem most 20 darab van a vitrinben, de ebből a négyből három is hiányzik. Sosem lesz teljes egyik gyűjteményem se
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Shufflepack Cafe Amigán megvolt? Wáá... mennyivel mások voltak azok a játékok és a feeling... letölteni? Mármint elmenni, bulizni, jól érezni magad... hol van ez már...
No és a Geos C64-en? Szövegszerkesztés 64 kB-ban... most meg már lassan gigabájtban sem megy...
Agony,Pitfall,Project X,Pinball Dreams,Lotus Esprit Turbo Challange,Apidya,Assasin,Jet Set Willy,Saboteur,Tir Na Nog,Turrican,clic-clac,Lemmings,indianapolis 500,ishar,Defender Of The Crown,Shadow Of The Beast,sorolhatnám napestig a hihetetlen jó játékokat.
Bár manapság is léteznek nagyon jó játékok,mint pl. Gran Turismo,Final Fantasy sorozat,Metal Gear Solid sorozat,stb...
Ám a mostani játékok a régi játékok leszármazottai...A Gran Turismo programozói is a régi Commodoros,basic-es időkben voltak gyerekek,onnan merítették az ihletet.Egy interjúban ők is a legnagyobb szeretettel beszéltek a home computer-es időkről.(Hideo Kojima is megemlítette az öreg C64-1es gépét egy interjúban.)Az,akkori kor színvonalán egy 7Mhz-es Motorola 68000-as hasonló szintet képviselt,mint manapság egy Cell processzor.
http://www.youtube.com/watch?v=9pUmfxM9h54
- ValhallA
- Tizezresek klubja
komondorokról nem is szólva
Szerintem nagyon jó gépek voltak a Commodore gépek,rengeteg korszakalkotó játékot,ötletet ezekről az azóta kiveszett igazi otthoni számítógépekről adoptáltak.
Szinte hihetetlen volt akkoriban számomra egy C64+Speed dos.
Aztán az Amiga500,3000,1200 meg maga volt a virtuális valóság.
Amúgy a commodore már 1985ben föltalálta a multimédiás számítógépet(4096szín 4csatornás hang,sztereó RCA kimenet),amikor még a PC-n a 2 színű képernyő számított jónak,beépített beeperrel.
Amennyiben mondhatom,nekem volt szinte az összes otthoni gép a Spectrumon át a VIC 20on át Amigán keresztül Atari Falconig minden extra.
Szerintem a C64,Spectrum,Amiga korszak volt a számítógépezés aranykora,akik abból a sokkal emberközelibb időből kimaradtak,sajnálhatják.Rengeteg életre szóló barátot szerzett az ember a copy partykon,éjfélekig tartó The Last Ninjázós szombatokon.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Éppen ezért adott sikerélményt, amikor megszerezted. Számomra legalábbis Egyébként, sajnos pár kazettám eltűnt, amit azóta sem tudok pótolni, ebben a fene nagy szabadságban...
jólvan, győztél
- oriza triznyák
- V.I.P.
Némi ellentmondás van az eldugás és eközött:
"hiába olvastam a metallica hungaricában,v. a pajtásban, v. vmellik ifjúsági mag-ban"
Mint már ismertek, nem védeni akarom a rendszert, de ma sem lehet mindenhol mindent megkapni. Sőt.
én sem fényezem a mai rendszert, hiszen rosszabbul élünk, mint x éve, de akkoriban nem jutottam könnyen hozzá a kedvenc zenéimhez, ez olyan nekem, mint másnak a drog
- oriza triznyák
- V.I.P.
a komondorokról nem is szólva
Mármermérne?
Defender of the crown, Impossible Mission, Mule? Sorolhatnám végtelen hosszan. Amúgy pedig a Wii igazán szép példája annak, hogy a játék élménye mennyivel fontosabb is az emberknek, mint az, hogy több bitet dolgoz fel a gép... ugyan kérem. 64 kB-ba komplett játékokat leprogramozni? Ma egy file neve hosszabb ennél...
a kalózkazetták minősége meg a béka hátsóját súrolta
Ez így igaz. És vajon ez mennyire zavart bennünket? Mert engem nem annyira. Boldogan, és egyébként senkitől sem zavartatva másolgattuk őket, mert ugyebár, az mára elfelejtődik: Az akkori pénzekhez képest a lemezek majd' megfizethetetlenek voltak. De azért, ha bementél a Solarisba, vagy más lemezboltba, akkor egy százasért elvihettél szinte bármit másolni... És hát, azért én nagyon bírtam azt is, amikor a játékok másolása a Műegyetem Aulájában történt, méghozzá szíves állami támogatással, merthogy, ingyen volt a terem... azért, ott az a több száz Commodore, az élmény volt.
Nem is értem, hogy ez a BSA-s bilincses világ miért is nem dob fel annyira...
csak itt zalában nem volt solaris, sőt semmi nem volt
10-12 évesen meg nem jártam föl pestre kazettákat másoltatni
91-től tudtam igazán nagyon felduzzasztani a gyüjteményemet, akkor kerültem faluról kanizsára középiskolába, innét nem volt megállás, ma sincs, de addig 5 éven kereszttül hiába olvastam a metallica hungaricában,v. a pajtásban, v. vmellik ifjúsági mag-ban hogy az xy zenekar mekkora király, ha még piacos kazettán sem láttam őket
- oriza triznyák
- V.I.P.
az biztos, hogy rengeteg lemaradása van egy 30/40-es koroszttálynak a mai fiatalokkal szemben
Miben?
Számítógép volt, játékok hegyekben, copyright a kukában... azok a feelingek, azok ma már nem léteznek. Szerintem pont a mai fiatalok maradnak ki egy csomó dologból... de ez szerintem egy másik topicra való téma
azért a 486-os gépek játékait ne hasonlítsuk össze a maiakéval, a komondorokról nem is szólva
mivel szerewtem a rockzenét, a 80-as években rengeteg külföldi zenét elrejtettek előlünk a kedves RENDSZERgazdák, amiknek a nagy részét azóta is alig bírom összekaparni, akkoriban vidéken szinte semmi lemezt nem árultak, a kalózkazetták minősége meg a béka hátsóját súrolta
Bizony akkor mi másban éltük ki jobban magunkat, de nem is hiányzott semmi...Nem volt hiányom semmiből így mondom inkább...Volt egy hatalmas telek a házunk mögött, volt vagy 500 méter hosszú és 200 méter széles, fákkal, fűvel, virágokkal , gyümölcsökkel tele. Kimentünk és egész nap kint játszottunk, és nagyon ász volt. Emlékszem fater akkora sárkányokat csinált eregetni, h nem merték a kezembe adni, ki kellett kötni a fához mert elvitt volna, simán megemelt.