Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ugy se ott lesz amúgy mert viszem a PC-hez!
Tényleg ne rakd oda,mert a csövek túlmelegednek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Ugy se ott lesz amúgy mert viszem a PC-hez!
:lol!:
Gratula!
Ha egy tanácsom lehet,akkor sokkal több levegőt hagyjál a csöves fölött,és az sem hátrány ha egy jobb állványra teszed,mert a cső a felépítése miatt sokkal érzékenyebb a rezonanciára mint a tranyós.
Van hely fölötte az állvány se rezonál.
Hol van hely?
Ne szórakozz már?
Webáruház:
Ok.Elnézést,nem az észt akartam osztani,csak ezt tapasztaltam saját rendszeremnél.
Gratula!
Ha egy tanácsom lehet,akkor sokkal több levegőt hagyjál a csöves fölött,és az sem hátrány ha egy jobb állványra teszed,mert a cső a felépítése miatt sokkal érzékenyebb a rezonanciára mint a tranyós.
Van hely fölötte az állvány se rezonál.
Gratula!
Nagy klassz, olyan jó mozis hatása van a szobának.
köszönöm.
még messze nincs kész.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Nagy klassz, olyan jó mozis hatása van a szobának.
Szerintem is nyiss egy topikot hogyan jutottál idáig, megérdemled Te is na meg a mozirendszered is :lol!:
jól néz ki.
Nyiss neki kérlek egy topikot, mert mindenre kíváncsiak vagyunk, hogyan is történt amíg eddig eljutottál :lol!:
köszi.
már sokat gondolkodtam rajta!
de baromi nagy meló lenne...
van rengeteg fotóm hozzá csak előkeresni, kiválogatni, időrendbe rendezni...
majd, ha lesz rá időm, megcsinálom.
meg most neki álltam megint a szobának.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
jól néz ki.
Nyiss neki kérlek egy topikot, mert mindenre kíváncsiak vagyunk, hogyan is történt amíg eddig eljutottál
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
egy családiház soha nem készül el.
sajnos keskenyebb. :lol!: 3.7x5,5 ezért nem tudtam 3m széles vásznat készíteni... :lol!:
:kiraly:
A fallal kapcsolatos dolgokat -kivéve fúrás- nem merném bevállalni, de minden mással én is szívesen eljátszogatok. Főleg, h így egyrészt olcsóbb, másrészt pont olyan, ahogy azt elgondoltam.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Az tök jó! A szoba is?
igen.
szinte mindent én csinálok a házon, kartonozás, burkolás, festés, tapétázás... (kivéve gázszerelés, bár a tűzhelyet én kötöttem be).
egy családiház soha nem készül el. :lol!:
sajnos keskenyebb. 3.7x5,5 ezért nem tudtam 3m széles vásznat készíteni...
van még egy 3 polcos is, egyébként saját készítés.
Az tök jó! A szoba is?
ha elkészül, akkor mennek bele a kütyük és nem ott szemben lesz, hanem oldalt.
Akkor most már nyugodtan mondhatom, h ilyesmi az én elképzelésem is, majd ha néhány év múlva családi házba költözünk.
olyan 20 m2.
4x5-ös?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Tigris, Oriza triznyák!
köszi
Tiszta jól néz ki De valami mintha hiányozna a bal front és a center közötti állványról...
kösz.
igen, a polc! :lol!:
van még egy 3 polcos is, egyébként saját készítés.
ha elkészül, akkor mennek bele a kütyük és nem ott szemben lesz, hanem oldalt.
Mekkora szobában van a cucc?
olyan 20 m2.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
kölcsön adtam a nagylátószögű obimat, így csak egy kompakttal...
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Ez marha jól néz ki :lol!:
Tiszta jól néz ki :lol!: De valami mintha hiányozna a bal front és a center közötti állványról...
Mekkora szobában van a cucc?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
a család kicsi kincse.
Ezek szerint a Castle nem jött be neked sem?
milyen Castle? ezt nem értem
Annó említetted hogy gondolkozol egy Castle Severn-en...
Ezek szerint mégsem azt vetted meg.
nem vettem meg végül, de volt Acoustic Research, Infinity, Phonar közben
Naim-ZU
a család kicsi kincse.
Annó említetted hogy gondolkozol egy Castle Severn-en...
Ezek szerint mégsem azt vetted meg.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
a család kicsi kincse.
Naim-ZU
a család kicsi kincse.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo