Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok! Az én gyűjteményem most így néz ki. 1-2 film teknikai okok miatt nincs a képen, de szerintem így is szép.
Szerintem is. Gratula Billie Joe!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok! Az én gyűjteményem most így néz ki. 1-2 film teknikai okok miatt nincs a képen, de szerintem így is szép.
és itt egy kép a legfrissebb beszerzésekről, sajnos a Jacobs Ladder -t lefelejtettem.
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Andee91, és vtb, gratula az új DVD-khez!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Memento még mindig:
hol vetted?
menyiért?
hol lehet ilyet beszerezni, ugyanis az xpressen csak az 1 lemezes van!
Sendit.com-ról rendeltem, átszámítva durván 3000 forintra jött ki, nincsen rajta se magyar felirat, se magyar szinkron. Ha szeretnél egy ilyet, akkor fel kell kötni a gatyót, mert már vége az akciónak és 6700 forintért vesztegetik.
Dvd gyűjtemény képekben
Memento még mindig:
hol vetted?
menyiért?
hol lehet ilyet beszerezni, ugyanis az xpressen csak az 1 lemezes van!
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Memento 3 Disc Special Edition:
Szép,gratula!!!
Lehet,hogy elégedetlennek tűnök,de egy DIGIPAK emelte volna igazán a kiadvány fényét.
Köszi szépen! Eredetileg én is azért rendeltem meg, aztán amikor kibontottam akkor ért a meglepetés.
Nagy digipack mániás vagyok, ha egy jó filmnek többféle kiadása van, akkor megpróbálom a lehető legjobbat beszerezni, mert sokakkal ellentétben nekem a külsőségek is fontosak (emiatt van a Schindler Listájából két példányom, az első műanyag tokos, a második gyönyörű digipackos ). Ha pedig nincs digipack, akkor a szép papírtok+belső borító párossal is beérem.
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy van gépem,csak közelről nem csinál valami szép képet. Ezért folyamodtam ehhez a formációhoz! Netán baj?
Hát ha tudsz az enyéimnél szutymerákabb képeket csinálni akkor ahhoz külön gratulálnék. Amúgy meg attól személyesebb szerintem, hogy te csinálod a képet a saját példányodról és nem csak belinkelsz egy borítót.
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezeket újítottam mostanában:(sorry a gyatra minőségért)
1et leszámítva bitang jó lemezek
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
Szép,gratula!!!
Lehet,hogy elégedetlennek tűnök,de egy DIGIPAK emelte volna igazán a kiadvány fényét.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Vegyél már egy fényképezőgépet és csinálj csoportképeket inkább mert így minden bevásárlásod egy oldal
Amúgy van gépem,csak közelről nem csinál valami szép képet. Ezért folyamodtam ehhez a formációhoz! Netán baj?
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Vegyél már egy fényképezőgépet és csinálj csoportképeket inkább mert így minden bevásárlásod egy oldal
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula! Ez honnan van? Szinkronos?
Köszi szépen! Angliából rendeltem a Sendit.com-ról, nincsen rajta se magyar szinkron, se magyar felirat, viszont rajta van a film normális időrendben játszódó változata, van rajta angol DTS és egy tonnányi érdekes extra, mindez a 3000 forintot alulról súrolja.
A normális időrendi változata a magyar kiadáson is szerepel, félig-meddig rejtett extraként. (A menüben az „otnemem” feliratra kell lépni a jobbra nyillal és entert nyomni / igaz, a helyes időrendi verziónál csak magyar felirat van, szinkron nincs, de az egyébként is béna ennél a filmnél!/)
Nem is tudtam, hogy rajta van a magyar kiadáson, köszi a felvilágosítást.
Nem tudom, hogy a magyar kiadásnak is ugyanolyan ötletes-e a menüje, de ezen a változaton eszméletlenül jó lett. Szinkronos filmeket meg nem nagyon szeretem, inkább az eredeti hang + felirat.
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi szépen! Angliából rendeltem a Sendit.com-ról, nincsen rajta se magyar szinkron, se magyar felirat, viszont rajta van a film normális időrendben játszódó változata, van rajta angol DTS és egy tonnányi érdekes extra, mindez a 3000 forintot alulról súrolja.
A normális időrendi változata a magyar kiadáson is szerepel, félig-meddig rejtett extraként. (A menüben az „otnemem” feliratra kell lépni a jobbra nyillal és entert nyomni / igaz, a helyes időrendi verziónál csak magyar felirat van, szinkron nincs, de az egyébként is béna ennél a filmnél!/)
Dvd gyűjtemény képekben
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
24 digipakk VOLT.
Ezentúl olyan a megoldás, mint az ALIEN TETRALÓGIÁNÁL!
Kinek az anyja? - Ki a kövér??
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit különlegesebbre számítottam ezen a héten a tesco-projekt miatt, de azért ez is megjárja.
Külön figyelmet érdemel a Vaskereszt csatolt áruja (így volt 950)
Dvd gyűjtemény képekben
a 24 - első évadja digipakkos vagy csak slimtokok vannak egy dobozva csúsztatva? megköszönném ha rakna valaki fel képet!
1-2-3.évad tudtommal DIGIPAK.
találsz itt is képeket,ha kicsit visszalapozgatsz.
Intercom (még) nem slim tokozik.
Dvd gyűjtemény képekben
Ma egy eddig ismeretlen Coop-ban vásároltunk. Ezekre leltem 990 Ft/db áron. (Kémkölykök papírfekni + 2 lemez + 4 db szemüveg)
Dude!
A két kölcsönzői változat mennyibe fájt?
Egyébként gratula mindenkinek!
Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólást 990 Ft/db
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
a 24 - első évadja digipakkos vagy csak slimtokok vannak egy dobozva csúsztatva? megköszönném ha rakna valaki fel képet!
Dvd gyűjtemény képekben
gratula
Dvd gyűjtemény képekben
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Ma egy eddig ismeretlen Coop-ban vásároltunk. Ezekre leltem 990 Ft/db áron. (Kémkölykök papírfekni + 2 lemez + 4 db szemüveg)
Dude!
A két kölcsönzői változat mennyibe fájt?
Egyébként gratula mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
(Kémkölykök papírfekni + 2 lemez + 4 db szemüveg)
Gratula!
Ez éppen olyan, mint amit két éve vettem 5500-ért...