Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
nagy gratula mindenkinek
Dvd gyűjtemény képekben
Régen dobtam fel képet és az új fényképező miatt úgy éreztem itt az ideje.
A képet több képből vágtam össze, azért olyan összevissza picit mert sok felé vannak a dvd-k
összesen 155 darab.
Ime:
Dvd gyűjtemény képekben
Betelt a polc.
Szép polc, jó filmekkel...
Dvd gyűjtemény képekben
Betelt a polc. Jelenlegi DVD-im, 291db.:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Egy dvd-kép Rászel Kró gyűjtőknek.
Na, a sok Russell-lover köcsög biztos örül.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Dvd gyűjtemény képekben
Csak, hogy ne mondhassák, hogy itt is szétoffolsz(lunk) mindent...
Most kivételesen nem offolok. Ezt a csodakiadvány Démien gyűjteményének lesz éke nemsoká.
Dvd gyűjtemény képekben
Csak, hogy ne mondhassák, hogy itt is szétoffolsz(lunk) mindent...
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Allah nagy!!!
"L"-nagy...
Egyébként meg srácok nyugi, majd tejeltek nekem ezerrel...
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
Dvd gyűjtemény képekben
ÉS a jóember a barátaira is gondol DVD-vásárlás közben, így íme a "baráti-pakk".
nagyban
Allah nagy!!!
Dvd gyűjtemény képekben
ÉS a jóember a barátaira is gondol DVD-vásárlás közben, így íme a "baráti-pakk".
nagyban
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Vessünk egy közelebbi pillantást a Sorted limited editionjére, ami tök véletlen került a kosaramba, annál jobban örültem neki.
Slam Jr. Sorted mixével, ami gondolom sokaknak kínai, nekem mégis régi vágyam teljesült ezzel a CD-vel.
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Volt szerencsém ott lenni a koncerten, de ezt már akkor/Januárban is említettem, így nem hiányozhat a gyüjteményből.
nagyban
Aki ott volt, annak azért, aki kihagyta, annak meg amazért. Rapülők rulz!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Íme pedig az én legfrissebb szerzeményeim:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Bocsánat kicsit félbeszakítom a Tiesto őrületet^^ (Cosmo amúgy Gratula )
Szal hála "L"-nek megvan végre a Vándorló Palota ami egy csodálatos anime nem is értem mi nem tetszett benne...max az igénytelen kiadásra lehet panaszunk mert a Best megint nem erőltette meg magát!:/ (extrákat nagyon hiányolom!)
(Jahh egen köszönöm a bókot de amit állítasz nem fedi a valóságot mármint odáig igaz hogy ifjú...de hogy csinos:P)
Aztán végre megvan a hőn áhított KÖR díszdobi amit már egy ideje hajkurászok..áldom az embert aki utat mutatott nekem és segített:)
Tiesto továbbra is rulez, itt mindenki amatőr, csak én vagyok re(A)pülőgép.
Mayu, nem kell szerénykedj.
Az anime pedig nem az én műfajom, viszont örülök, hogy jó kezekbe került és neked elnyerte a tetszésed.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Mayu
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobi teljes mivoltában!
Dvd gyűjtemény képekben
Bocsánat kicsit félbeszakítom a Tiesto őrületet^^ (Cosmo amúgy Gratula )
Szal hála "L"-nek megvan végre a Vándorló Palota ami egy csodálatos anime nem is értem mi nem tetszett benne...max az igénytelen kiadásra lehet panaszunk mert a Best megint nem erőltette meg magát!:/ (extrákat nagyon hiányolom!)
(Jahh egen köszönöm a bókot de amit állítasz nem fedi a valóságot mármint odáig igaz hogy ifjú...de hogy csinos:P)
Aztán végre megvan a hőn áhított KÖR díszdobi amit már egy ideje hajkurászok..áldom az embert aki utat mutatott nekem és segített:)
Dvd gyűjtemény képekben
Az a korai Mayhem, Dark Throne féle black metal keverve Colony időszak beli In Flames-szerű göetegorgi metalcore vonásaival, de az ének az inkább a technikás, Death / Carcass vonal....szerintem
... és akkor ez a Tiesto milyen hangszeren játszik? vagy énekes?
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Ja és mi az a trance?
Az a korai Mayhem, Dark Throne féle black metal keverve Colony időszak beli In Flames-szerű göetegorgi metalcore vonásaival, de az ének az inkább a technikás, Death / Carcass vonal....szerintem
'mán minden világos!
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Ja és mi az a trance?
Dvd gyűjtemény képekben
A Tiesto extra lemezen ott figyel a 3 órás koncert hanganyaga mp3-ban...
Olvastam az extrák között. Majd meghallgatom.
Egyébként nálad is van ez a szubos dolog?
Csak átmenetileg volt nálam ez a kiadvány és ezt a sub-dolgot nem figyeltem...
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Ja és mi az a trance?
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Ennyire öregszem? Gőzöm nincs ki ez a Tiesto!
addig örülj...