Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Gratula doky az újakhoz!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Nálam is volt egy kis varia, már csak a polcot kell élfóliázni...
Gratula doky az újakhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
hátsó rész:
hátsó rész:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
én meg megvettem életem első DAC-ját.
úgy érzem nem lőttem mellé
én meg megvettem életem első DAC-ját.
úgy érzem nem lőttem mellé
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Meg vettem életem első Stereo erősítőjét!Nem semmi! Hatalmas energia van benne, és nagyon jó a basszusa!
10-ig van skálázva a hangerő szabályzó, de már 1-en is tökéletesen elég vele zenét hallgatni! Jó vétel volt!
Legyen benne sok örömed!! Gratula!
Hogy kiről is van szó:
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
Meg vettem életem első Stereo erősítőjét!
Nem semmi! Hatalmas energia van benne, és nagyon jó a basszusa!
10-ig van skálázva a hangerő szabályzó, de már 1-en is tökéletesen elég vele zenét hallgatni! Jó vétel volt!
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
-
Vendég
Állítható kimenet is van rajta, így akár mehet végfokra is közvetlen...
-
Vendég
Mindig kifogom a tökéletes állapotban lévő termékeket
-
Vendég
MA beköltözött egy kis drágaság az otthonomba...Hát azt kell mondjam az a PCM 1701 Dac nem egy rossz darab...
-
Vendég
Egy jó tápkábelt nagyon meghálál a vetítőd, bár erre már szerintem te is gondoltál.
Gratulálok a géphez!
Első körben,nem árt egy csúcsminőségű DVI,vagy HDMI kábelt beszerezni hozzá.Utána jöhet a tápkábel...
Persze,ezek előtt leginkább sok jó filmre is szükség van...
Lacy,tölthetnél föl a vetített képről is fotót.
Köszi
Majd ha lesz mire
A vászon még most utazik a futárral valahol...
A mostani 2m széles de erről az eredeti helyéről a 4805-nek 20-20 cm el nagyobbat vetít élből
Így lesz nagyobb vászon és nem kell az egész konzol plusz kábel halmazt újrafúrni.
Ha jól megy majd hétvégén sikerül a dolgot (f)elkövetni a helyére
Egy jó tápkábelt nagyon meghálál a vetítőd, bár erre már szerintem te is gondoltál.
Gratulálok a géphez!
Első körben,nem árt egy csúcsminőségű DVI,vagy HDMI kábelt beszerezni hozzá.Utána jöhet a tápkábel...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7221
Gratulálok a géphez!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
306e vagy ilyesmi nekem picit occobbé vót
Az nem is olyan veszélyes....
olcsó húsnak kicsit.. tudjuk ugyebár
Amikor a 4805-öt megvettem akkor az volt a legolcsóbb dlp-s projektor
Rajtam kívül még vagy 6 fórumtárs is vett de lehet még többen, ennek most lesz pár napja 5 éve.
Az enyémnek eddig csak a por miatt volt baja a venticsapágyak zörögni kezdtek. Ez nem a készülék hibája hanem nálunk a tetves lakópark miati építkezés az ola.
A többieknél is megy hibátlanul, Tami szinkereke esett szét így 5 év és 2000 óra után, de párezerből ez is megoldódott
Na ennyit az olcsó hús és híg lé összefüggéseiről.
Aztán meg az is nagy öröm itt a fórumon, hogy eddig itt örülni szoktak más uj cuccainak a hificity sajátja volt csípőből leszarozni bármit amit más vett. Úfy tűnik ide is tör be ez a tendencia..
Ja és k..va jó képe van full HD anyaggal egyszerűen brutál, mondom úgy, hogy még lelóg a vászonról minden irányban.. És a másik után ami szintén nem volt azért nem jó.. noha a legolcsóbb volt 5 éve
Ne haragudj, én abszolút örülök, hogy ennyivel előreléptél proji téren, s nem is gondolnám, hogy meghibásodik. Az Optomák nem szoktak.
Szóval még egyszer bocsi, nem akartam rosszindulatú lenni!
Naim-ZU
-
Vendég
hát remélem, 2 alaplakk és 1 fedőlakk a terv.
vagy máshogy kéne?
A terv az egy dolog, a munkára értettem, h szép legyen...
ha nem az lesz megcsapom őket:)
olyant akarok amibe lehet reggel fésülködni
-
Vendég
vagy máshogy kéne?
A terv az egy dolog, a munkára értettem, h szép legyen...
-
Vendég
no úgy néz ki szétkapjuk a hangfalakat, megy a műhelybe, felcsiszolásra, pácolásra és lakkozásra.
Aztán szép legyen ám
vagy máshogy kéne?
-
Vendég
no úgy néz ki szétkapjuk a hangfalakat, megy a műhelybe, felcsiszolásra, pácolásra és lakkozásra.
Aztán szép legyen ám
-
Vendég