Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
gratula cosmo
öcsém vedd már fel a telefonodat!
már e mailt is küldtem
bocs nemrég jöttem haza telefont meg otthon felejtettem
megnéztem az e-mailt de már nem aktuális
sorry
Dvd gyűjtemény képekben
Köszönöm a gratulációt mindenkinek.
Imuthesz:
A vesédet még megtarthatod, mert a hazai piac állapotát figyelembe véve nem valószínű, hogy ilyen kiadásokkal találkozunk a boltok polcain.
Dvd gyűjtemény képekben
brumi3: nagyon szép ez a kiadvány, szemeztem is kint vele, de már akkor találtam meg, amikor minden pénzem elköltöttem.
jah hát ez nálam is sűrűn elő szokott fordulni, hogy minden pénzemet elköltöm kokainra hétvégére, és már nem tudok venni dvd-ket!
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
brumi3: nagyon szép ez a kiadvány, szemeztem is kint vele, de már akkor találtam meg, amikor minden pénzem elköltöttem.
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 7/7
GiGa MeGa gratula ehhez a gyönyörű kiadványhoz!
fél vesémet oda adnám egy ugyan ilyen magyar szinkronos (vagy legalább feliratos) kiadványért!
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula cosmo & brumi3!
Sajnos nálunk nem szeretik a kiadók a digipak formátumot...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Brumi3: Ez nagyon ott van! Gratula! (nem is tudtam, hogy létezik ilyen kiadása is, mennyibe fájt?szállítási díjjal)
Köszönöm a gratulációt!
Postaköltséggel együtt 7500 forint volt (6000 a film, 1500 a postaköltség). Mákom volt, mert találtak 1 darabot a raktárban és gyorsan lecsaptam rá. Mivel limitált kiadás, elég hamar elkapkodták Koreában, régóta vadásztam már ezt a változatot. Ahogy megláttam a képeket róla, tudtam hogy nekem kell egy ilyen, a vásárlós toplistám tetején volt egészen mostanáig.
Dvd gyűjtemény képekben
Brumi3: Ez nagyon ott van! Gratula! (nem is tudtam, hogy létezik ilyen kiadása is, mennyibe fájt?szállítási díjjal)
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi srácok!
A 24-ek még digipakkosak kint?
Igen.
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 7/7
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 6/7
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 5/7
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 4/7
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 3/7
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 2/7
Dvd gyűjtemény képekben
Végre megérkezett a Butterfly Effect Koreából, csak a fényképezőgép nincs itthon. Találtam róla képeket, legszebb kiadványomat muszáj megmutatnom.
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 1/7
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi srácok!
Dvd gyűjtemény képekben
Elmúlt két hét szerzeményeiről rakok fel pár képet.
Nagyon irigyellek Cosmo!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula cosmo!
Dvd gyűjtemény képekben
gratula cosmo
öcsém vedd már fel a telefonodat!
már e mailt is küldtem
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Nincs még meg senkinek a Batman: The animated series? Tehetnétek róla fel képeket!
Ja, és még annyit,ha már szóba került, bár nem ie tartozik: az ára mindnehol 6990? Mert xpressen valaki írta,h. 4500-ért vette.
Köszi!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
gratula cosmo
Dvd gyűjtemény képekben
És egy kép az eyik díszbozokat tartalmazó polcról. Ilyenből még volt másik 4 az üzletben, csak nem nagyon örültek annak, hogy fényképezem. És ez egy spanyol Skála tipusú áruház lemezosztályán készült, nem egy spéci boltban.
24-et az alsó polcra rakni?!?! De így összességében szép látvány
Gratula a szerzeményekhez cosmo!
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." /Rejtő Jenő/
Dvd gyűjtemény képekben
És egy kép az eyik díszbozokat tartalmazó polcról. Ilyenből még volt másik 4 az üzletben, csak nem nagyon örültek annak, hogy fényképezem. És ez egy spanyol Skála tipusú áruház lemezosztályán készült, nem egy spéci boltban.