Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
R5TL-ről kerestem képet de még nem tett fel... tessék pótolni
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Fórumozók Fényképalbuma
Tessék egy jobban előről
12-es karika hol marad?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem meg 3 hetem van még hátra!
Tehát még van időd meggondolni...... :smile19:
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Fórumozók Fényképalbuma
És most...
Fórumozók Fényképalbuma
Akkor...
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem meg 3 hetem van még hátra!
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Fórumozók Fényképalbuma
Aki háttal áll. Látom megelőztél, gratula.
Nembaj 2 hét múlva én fogok ugyanigy állni, de én előre fogok nézni
(nem is értem miért van lehajtva a fejed, tán szomorkodtál végig?)
Üdv!
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Fórumozók Fényképalbuma
Rakok fel én is egy rajta vagyok képet ...
Nagyon el vagy szontyolodva ezen a képen...
Csak nem éppen meggondolod magadat ?
De már késő volt, mi ?
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Fórumozók Fényképalbuma
Rakok fel én is egy rajta vagyok képet ...
És melyik??
Fórumozók Fényképalbuma
Újonnan regisztrált fórumozók is bátran bethetnek ám képeket.
rajta....
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
És ki az a sárgapólós?
Én csak akkor szoktam látni, ha tükörbe nézek, vagy egy fotót látok róla.
Ja igen, ha, még továbbra sem tudnád, az én vagyok.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Fórumozók Fényképalbuma
Úgy gondoltam ennyi idő után rakok fel én is egy képet, amin rajta vagyok.
És ki az a sárgapólós?
Fórumozók Fényképalbuma
(ex)Catnek tetszeni fog...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Fórumozók Fényképalbuma
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Fórumozók Fényképalbuma
May the force be with us all!
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200
Fórumozók Fényképalbuma
Megláttam más is berakta bnőjét, feleségét egybe csapva őket asszonypajtársait ...felbuzudltam én is...!
Nah, de most egy komoly kép, ez pedig télleg ő
Igazán szép lány!
Sztem hanyagold a fórumot, ha szólít a kötelesség.. :smile19:
ui: érdekes kép ez, előtérben a bokorral
Köszke!
Ez vmi portfóliós modell (36db-os) képsorozat egy becses darabja Szóval nem tudom, h csinálták, de a képhet nem nyúltam hozzá, ez ilyen és igen nekem is tetszik.
Hát ezaz... Azért utálja szegény ezt a szerencsétlen a fórumot, aki aztán nem tehet semmiről (akkor ki ), mert ha olyan topic pörög ami érdekel és ő itt van, de én ide jövök és kicsit leragadok (tényleg kicsit ), akkor kitőr a háború
Majd igyekszem
Héééj, ez a "Loál" ez egyik kedvenc szavajárásom, nem kell elcsórni
Fórumozók Fényképalbuma
Loááál
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
Igazán szép lány!
és PONT te beszélsz???
Fórumozók Fényképalbuma
Megláttam más is berakta bnőjét, feleségét egybe csapva őket asszonypajtársait ...felbuzudltam én is...!
Nah, de most egy komoly kép, ez pedig télleg ő
Igazán szép lány!
ui: érdekes kép ez, előtérben a bokorral
Fórumozók Fényképalbuma
Szavadon foglak! Ha nincs nálad a személyi, hogy beazonosítsalak, mehetsz haza!
Kihullik a bundám ilyen melegben
Mentem haza, kellemes 7végét mindenkinek
Fórumozók Fényképalbuma
Ha megyünk tesztelni valamikor hozzád, legalább meismersz
Szavadon foglak! Ha nincs nálad a személyi, hogy beazonosítsalak, mehetsz haza!