Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Külföldön készült képek - van élet a hifin túl is!
Wimbledon Centre Court 2017 Férfi elődöntő. Bakancslistás tétel teljesítve. Federer nyert
Cilic vs Querrey
Federer vs Berdych
Wimbledon Centre Court 2017 Férfi elődöntő. Bakancslistás tétel teljesítve. Federer nyert
Cilic vs Querrey
Federer vs Berdych
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 481
Kambodzsa -Thaiföld
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
bergamo:
nyugalom, kiegyensúlyozott emberek, rengeteg fiatal motorral és motoron: tizenéves lányoktól nagymamikig, ketten vagy egyedül, csajok vezetnek, fiúk hátul, stb, az élet este kilenc után kezdődik, a nyilvános wc-ből nem lopják a tekercset, amiből nem egy egy van, és magyar szó egy szál sem
(ezek a telefonos képek)
és ezeken a képeken még nem telt meg parkoló.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
bergamo:
nyugalom, kiegyensúlyozott emberek, rengeteg fiatal motorral és motoron: tizenéves lányoktól nagymamikig, ketten vagy egyedül, csajok vezetnek, fiúk hátul, stb, az élet este kilenc után kezdődik, a nyilvános wc-ből nem lopják a tekercset, amiből nem egy egy van, és magyar szó egy szál sem
(ezek a telefonos képek)
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Bihar hegység kókuszok a hóban.
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10965
- Kapcsolat:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10965
- Kapcsolat:
Izland, jégbarlang, valahol az Eyjafjallajökull vulkán tövében.
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Karersse Olasz tirol.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Madeira 2016. október
Madeira 2016. október
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Schneeberg 2016.10.14.
Sibenik, Trogir.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8872
Sibenik, Trogir.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Passo dello Stelnio...álom hely...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Bélai-Tátra 08.25.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6164
Múlt héten vasárnap kicsit visszaugrottunk Londonba pár ismerőst meglátogatni.A kép a cityben a "süvegcukor" előtt készült.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Még mindig Olaszország...Maranello
Egész SüdTirolban jellemzőek ezek az árak én mindig 7-10 € között ettem pizzát. Olcsóbb nincs csak ha a boltba veszed fagyasztva 4-5 € ért. Igaz keresetek 1500-2500 környékén vannak.
Dél-Tirol nem vészes. Évek óta járok oda, hol családdal nyaralni,hol barátokkal motorozni.
Apartmant kell foglalni, ott full felszerelt a konyha és nem vészesek az árak. Élelmiszerboltban a kaja kihozható a magyar árak 110-120 százalékából. Étteremben 40 euróból három ember simán jóllakik.
Három szobás, két fürdőszobás apartman 30 ezer / éjszaka. Ebben benne foglaltatik egy fullos konyha és 2 hely a teremgarázsban. Mindez főszezonban.
Összehasonlítva a magyar helyzettel: Pannonhalma Jazz Fesztivál 3 napja: lepukkant apartman, kifeküdt ágyak, klima nuku, 2 nm széteső fürdőszoba, autó az utcán, ellátás semmi 19 ezer / éjszaka. Vasárnap reggel hétkor a gazda az acéltartályt pucolja nagynyomású mosóval. Az ebédet 3 főre 9 ezer alatt nem tudtuk kihozni.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Egész SüdTirolban jellemzőek ezek az árak én mindig 7-10 € között ettem pizzát. Olcsóbb nincs csak ha a boltba veszed fagyasztva 4-5 € ért. Igaz keresetek 1500-2500 környékén vannak.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Drágának találod? A hazai áraknak 1,2x-1,5x . De az átlag fizetések nem 1,2x-1,5x a magyar fizetésnek. Szerintem nem drága. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy mégis csak üdülőövezet.
Szerintem meg az. Egy tésztaétel 9-12 €, egy pizza szintén, egy húsétel pedig 18-20€! Az azért már elég húzós és ezekben az éttermekben nincs semmi extra, semmi fine dining, semmi flanc. Erről a képen látható 9 €-ba kerülő fügéről nem is beszélve, de az őszibarack sem gyenge... Persze tudom, hogy Budapest III. kerületben lehet akár 5000Ft-ért is venni egy kis málnát, meg szedret, de akkor sem ez az általános.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
4 napja jöttünk innen haza... Ha már Limone, akkor egy ottani gyümölcsös stand, nem szerény árakkal:
2016-06-23 15.26.58.jpg
Ez is Limone:
2016-06-23 15.30.21.1.jpg
Lago di Molveno, ahol idén járt a Giro:
2016-06-27 12.55.06.1.jpg
2016-06-27 14.09.17.1.jpg
Drágának találod? A hazai áraknak 1,2x-1,5x . De az átlag fizetések nem 1,2x-1,5x a magyar fizetésnek. Szerintem nem drága. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy mégis csak üdülőövezet.
Nekem is van fotom a citromos standról;-)az árak erősek igen.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
P1160029.jpg
Limone Del Garda
Hajókázni olcsóbb mint a Balatonon:-)
4 napja jöttünk innen haza... Ha már Limone, akkor egy ottani gyümölcsös stand, nem szerény árakkal:
Ez is Limone:
Lago di Molveno, ahol idén járt a Giro:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
és még nincs forgalom.
Limone Del Garda
Hajókázni olcsóbb mint a Balatonon:-)
Riva Del Garda Olaszország...jelentem a viz 22fokos és a levegő 32 fok :-)