Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Régi idők hifije
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2621
Régi idők hifije
Csak két rövid kérdéssel zavarnám a nagyérdemű fórumlakókat.1.) Mivel a Grundig és az Unitra készülékeinek műszaki hasonlósága mindenki előtt ismert, ezért érdekelne, hogy a Grundig High Fidelity 100-as mini tornya és az Unitra mini tornya között (elsősorban az erősítőre gondolva) van-e valamiféle rokonság?
2.) Hol lehet beszerezni jó minőségű, és főleg könnyen szerelhető DIN típusú hangsugárzó-csatlakozót?
Kedves Barátom!
1. Én sokáig és nagy "szerelemben" éltem együtt az Unitra WS311 sorozatú mini erősítővel, így szerintem az nem ezzel a képen szereplő toronnyal van rokoni kapcsolatban, hanem a hasonló korú Telefunkenekkel - pontosabban a lengyel testvérek vettek "innen-is-egy-kicsit-onnan-is-egy-kicsit"
2. Jó minőségű DIN csatikat (is) a Kácsától, de ha annál is jobb kell, akkor én a Naim azaz a Penna környékén keresgélnék! :kiraly:
OFFTOPIC:
Öööööö...... tudom: skype
-
Vendég
Régi idők hifije
Csak két rövid kérdéssel zavarnám a nagyérdemű fórumlakókat.
1.) Mivel a Grundig és az Unitra készülékeinek műszaki hasonlósága (még azoknál is, amiknél nem fizettek licenc díjat) mindenki előtt ismert, ezért érdekelne, hogy a Grundig High Fidelity 100-as mini tornya
és az Unitra mini tornya között (elsősorban az erősítőre gondolva) van-e valamiféle rokonság?
2.) Hol lehet beszerezni jó minőségű, és főleg könnyen szerelhető DIN típusú hangsugárzó-csatlakozót?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Régi idők hifije
Mindig is tetszett ez a masina!
Tényleg nagyon jól néz ki,élőben pedig :foto: főleg a pezsgő szín áll jól neki.Neked összejött már vmi Philips cd?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Régi idők hifije
Üdv mindenkinek!Most egy kicsit más tollaival ékeskednék:egy barátom lőtte ezt a vasat,most nálam van egy kicsit hallgatgatni.
Mindig is tetszett ez a masina!
Régi idők hifije
Ez volt az első cd játszó 1983-ban...
nekem is.
Én 99000 Ft-ért vettem,ami akkor egy vagyon volt.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Régi idők hifije
Jé, ma láttam ATC-nél ilyet ! :foto:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3082
Régi idők hifije
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Régi idők hifije
5.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Régi idők hifije
4.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Régi idők hifije
3.Full karcmentes a drága.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Régi idők hifije
2.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Régi idők hifije
Üdv mindenkinek!Most egy kicsit más tollaival ékeskednék:egy barátom lőtte ezt a vasat,most nálam van egy kicsit hallgatgatni.
Régi idők hifije
Szeretném a kornak megfelelően berendezni és ezekben a bútorokban kiállítani a jobbnál jobb technikát .Ehhez kérek segítséget tőletek ?!!
joe
Mi a célod? A jugó szekrénysorhoz hasonlóan reprezentatív (jórészt nem hifi) kütyükkel foglalkoznál, vagy például olyan magyar gyártmányokkal, melyekre joggal lehetünk büszkék?
A szekrénysor a kornak megfelelő diszlet ebben szeretném elhelyezni a kor "ékszereit" , a korabeli hifi cuccokat amiket itt is látok .........
A bolt eddig is egy működő bizi volt csak most átnevezném "retró-bizi"-re !!
Régi idők hifije
Egy ilyent sikerült levadászni !!
Country: Austria Manufacturer/Brand: Philips - Österreich
Year: 1961 / 1962 Type: Radio or Tuner
Valves / Tubes 8: ECC85 ECH81 EF183 EABC80 EM84 EL84 ECL86 EZ81
Principle Super-Heterodyne (Super in general); IF-Freq. 460 kHz
Tuned circuits 7 AM circuit(s); 9 FM-circuit(s)
Wave bands Broadcast, Long Wave, Short Wave plus FM.
Power type and voltage Alternating Current supply (AC) / 127-240 Volt
Loudspeaker/pwr.out 2 Loudspeakers / 2.5 W
from Radiomuseum.org Model: Premiere B6A14A
Material Wooden case
Shape Tablemodel with Push Buttons.
Dimensions (WHD) 604 x 312 x 250 mm / 23.8 x 12.3 x 9.8 inch
Notes NF-Stereo. Ausführung: /00 = dunkel-hochglanz, /70 = hell-matt.
Régi idők hifije
Hááááááát ez se semmi .................
-
Vendég
Régi idők hifije
Ígértem saját képeket. Íme: http://picasaweb.google.hu/SariBLaszlo/SonyLemezjatszo#
Régi idők hifije
Nekem a mai napig olyan lemezjátszóm van, mint az aláírásomban (ez is elöltöltős), ha lesz érkezésem, teszek fel saját képet. A neten nem találtam róla.
Nem ilyenre gondoltál?
A Google a 3. helyen hozza a találatoknál.
De, éppen ilyen, csak más hangszedővel. Holnap leporolom (aktuális lesz már), és azért teszek fel néhány saját képet.
Nekem meg ilyen van:
Sony PS-FL770
Régi idők hifije
Lassan már ezek a Jadis cuccok is nagykorúak lesznek.Már 10 évesek
Jó a végfokok alatti állvány. :foto:
Anyira hosszú ez a Jadis,hogy nem fért fel a kialakított helyre.
Igazából semmire sem használom.
Webáruház:
- entrylevel
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Régi idők hifije
Lassan már ezek a Jadis cuccok is nagykorúak lesznek.Már 10 évesek
Jó a végfokok alatti állvány. :foto:
Két csatornás sztereó rendszer.
Néha be is kapcsolom
Néha be is kapcsolom
Régi idők hifije
Lassan már ezek a Jadis cuccok is nagykorúak lesznek.
Már 10 évesek
Webáruház:
Régi idők hifije
Ma csináltam pár képet a régi cuccaim egy részéről:Quad 405
Hú, meg sem tudom számolni a kezemen, hogy annó a kollégiumban hányan építették meg a Quad 405-öst.
Pont ezért vettem én is.
A 80-as években rengeteg panelt és alkatrészt adtunk el ezekhez.
1981-től elektronikai alkatrész boltunk volt Vásárhelyen
Webáruház:
- Andromedius
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Régi idők hifije
Ma csináltam pár képet a régi cuccaim egy részéről:Quad 405
Hú, meg sem tudom számolni a kezemen, hogy annó a kollégiumban hányan építették meg a Quad 405-öst.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."