Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7040
Készülékbelsők
Őscsótány aprócska ezüstlemezzel.
Volt(van) egy ismerősöm,neki volt Philips felültöltős Laser Disc lejátszója.Mindig mutogatta,hogy mennyivel jobb,mint a VHS,S-VHS technika...A rokon külföldről küldött neki egy Black Rain(Fekete Eső,főszereplő Michael Douglas)NTSC korongot és azt nézte,mutogatta egész álló nap.Azt a jelenetet,amikor lefejezik katana-val az Andy Garcia által megszemélyesített nyomozót,kb. 132x láttam lassításban...
http://en.wikipedia.org/wiki/Laserdisc
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Készülékbelsők
ETHOSZ RTP DAC
Eléggé fura a belseje.
lehet,hogy jó a hangja,de ez nagyon gagyi kivitel.
Ha nem felejtem el,lefotózom a Godina DAC-om belsejét .
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Készülékbelsők
ETHOSZ RTP DAC
Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)
Készülékbelsők
ETHOSZ RTP DAC
Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)
Készülékbelsők
ETHOSZ RTP DAC
Készülékbelsők
ETHOSZ RTP DAC
Készülékbelsők
Igazából a gyártó sem mindegy ,hang szempontjából legalábbis.
Erre irányult a kérdésem. Köszi.
Készülékbelsők
Gondolom valami igazán szépet tettél a helyére ,mint például ez :
Persze.
De próbálkozom. Nekem már az OPA csipek (2604+2134) is jobban tetszenek az 5532-nél. Bár gondolom, ez is "környezet" függő.
Apropó, láttam, hogy több féle 5532 is van. Vajon van különbség ezek közt?
"Apropó, láttam, hogy több féle 5532 is van. Vajon van különbség ezek közt?"
A tokozás ...
De talán minimális áramköri különbségek is lehetnek közöttük ,a katalógusokból kiderül .
Igazából a gyártó sem mindegy ,hang szempontjából legalábbis .
A STUDER általában Signetics és Texas márkájú 5532/5534 OPA-kat használ(t) ,és nekem is a Texas vált be annak idején egy modifikált MechLabor RIAA korrektorban (képen) ...
Készülékbelsők
Persze.
De próbálkozom. Nekem már az OPA csipek (2604+2134) is jobban tetszenek az 5532-nél. Bár gondolom, ez is "környezet" függő.
Apropó, láttam, hogy több féle 5532 is van. Vajon van különbség ezek közt?
Készülékbelsők
Én meg már kipenderítettem a hangkártyámból.
Készülékbelsők
Talán most
Készülékbelsők
Heed Nexus Pre 2.0
Saját
Készülékbelsők
A fene tudja, de engem zavar, hogy a tescós 10e-es/szándékosan nem 7e-et írtam /kategóriában ugyanazt a xart találom, mint sok neves gyártó készülékében.A Pioneer még a jobbik eset, mert legalább saját panelra ültetik az MTK chipet, és nem a kommersz loaderekkel kombinálnak.
Teljes mértékben igazad van, de az hogy mi van ráírva valamire talán már nem is jelent sokat...
De hogy van az hogy 2 szinte azonos készüléknél (alkatrészek, felépítés) mégis ég és föld a különbség?
Sztem a video DAC-ok szoftveresek, az audio DAC meg hardveres. De engem nem is a kép és hangminőség írittál, hanem a felhasznált anyagok ótvar minősége és mindezek persze egy jól csengő márkanév alatt, amik ugye nem kicsit drágábbak.
TV: LG 42LF652V Media Player: PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Készülékbelsők
A fene tudja, de engem zavar, hogy a tescós 10e-es/szándékosan nem 7e-et írtam /kategóriában ugyanazt a xart találom, mint sok neves gyártó készülékében.A Pioneer még a jobbik eset, mert legalább saját panelra ültetik az MTK chipet, és nem a kommersz loaderekkel kombinálnak.
Teljes mértékben igazad van, de az hogy mi van ráírva valamire talán már nem is jelent sokat...
De hogy van az hogy 2 szinte azonos készüléknél (alkatrészek, felépítés) mégis ég és föld a különbség?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Készülékbelsők
Látom, hogy már nem csak a Philips kurvul el, ezekkel a remek távolkeleti belsőségekkel...
Szerintem ebben az árkategóriában nehéz kivételt találni.
Érdekes módon a hangot és tartósságot nem befolyásolja a dolog...
Amúgy múltkor láttam egy Piot (már nem emlékszem a típusra) ami szinte tök üres volt.
Azért ez nem kong...
A fene tudja, de engem zavar, hogy a tescós 10e-es/szándékosan nem 7e-et írtam /kategóriában ugyanazt a xart találom, mint sok neves gyártó készülékében.
A Pioneer még a jobbik eset, mert legalább saját panelra ültetik az MTK chipet, és nem a kommersz loaderekkel kombinálnak.
TV: LG 42LF652V Media Player: PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Készülékbelsők
Látom, hogy már nem csak a Philips kurvul el, ezekkel a remek távolkeleti belsőségekkel...
Szerintem ebben az árkategóriában nehéz kivételt találni.
Érdekes módon a hangot és tartósságot nem befolyásolja a dolog...
Amúgy múltkor láttam egy Piot (már nem emlékszem a típusra) ami szinte tök üres volt.
Azért ez nem kong...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Készülékbelsők
Cambridge Audio DVD59