Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Valóban nyúl! én tanúsíthatom! Lógófülö a kicsike.. :-)
OffEz a nyuszi fényt kapott előhívás közben! És különben is hol a füle?
Aranyos egyébként!
OFF
És valóban nyúl? Én igen elgondolkodtam rajta...
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
És végül a rendszer egyik szenvedö alanya (a másik az asszony, de róla nem teszek fel képet )!
A surroundokhoz miért használsz külön végfokot?
Off
Ez a nyuszi fényt kapott előhívás közben! És különben is hol a füle?
Aranyos egyébként!
gordon314.fw.hu
És végül a rendszer egyik szenvedö alanya (a másik az asszony, de róla nem teszek fel képet )!
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Valamint...
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Na meg...
Valamint...
És...
Meg...
Még 1.
Én is megmutatom, amim van.
Arty miért lenne az jó Neked, ha T-Boy visszacserélné a plazmát hagyományosra, csak, hogy több közös legyen a rendszeretekben?
dögöjjön meg a szomszéd tehene
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Arty miért lenne az jó Neked, ha T-Boy visszacserélné a plazmát hagyományosra, csak, hogy több közös legyen a rendszeretekben?
Akkor már jobb lenne , ha egymással cserélnének?!
gordon314.fw.hu
Őszintén szólva egy plazmára nekem is fájna a fogam. Milyen típus? És mik a tapasztalatok?
Egyébként jó az ötlet a plazma a falra, a center alá és a többi szépen mellé a tetejére.
A hangfalakat látom klipsh rf széria, a sub yamah 320-as. Az av komponensekeidet is felfeded?
plazma temaban lesz a kov (aprilis) szamban egy nagy teszt, roviden annyit mondanek: varj meg vele
AV: yamaha dsp-a5 es egy yamaha tuner a tetejen, plusz az s75 dvd
ezek a sajatok, de folyamatosan vandorolnak a cuccok ide, mindenfele
ez egy tavaly novemberi kep
vegre valami... uj fotot is kernenk! nemar nincs egy fenygeped
barcsak tobb kozos lenne a rendszerunkben!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Őszintén szólva egy plazmára nekem is fájna a fogam. Milyen típus? És mik a tapasztalatok?
Egyébként jó az ötlet a plazma a falra, a center alá és a többi szépen mellé a tetejére.
A hangfalakat látom klipsh rf széria, a sub yamah 320-as. Az av komponensekeidet is felfeded?
plazma temaban lesz a kov (aprilis) szamban egy nagy teszt, roviden annyit mondanek: varj meg vele
AV: yamaha dsp-a5 es egy yamaha tuner a tetejen, plusz az s75 dvd
ezek a sajatok, de folyamatosan vandorolnak a cuccok ide, mindenfele
ez egy tavaly novemberi kep
o v e r p o w e r e d
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Sziasztok.
Nagyon jók a képek. Gratula a rendszerekhez.
Hogy mennyi filmetek van
Azért látom DenyVL és Sacánál van kis ital szentéj is
Ápropó nem kell valakinek egy Imperial Gallonos Chivas Regal csapolófejjel?
Jövőhéten talán én is teszek fel néhány képet a szobámról, márha addig sikerül még ezt azt felszerelni.
kis ital szentéj... amit láttál az csak ez egyik polc tele kis üveges piákkal, a többi... 1956-os Tokay aszú, Pápai címeres vatikáni számozott palackos francia vörösbor, mindenféle francia cognaq, stb... 1929-es kóser szilva pálinka...
megjegyzem utálom a piát... mármint meginni...
OFF :Ember! a bort azonnal a hűtôbe !
és ez most független attól,hogy vki szereti-e piát vagy sem
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
De pl. egy 12 cm-es üveglap már elbírja a POA-S10-et is, az tuti! vagy persze lehet kerámia, vagy legolcsóbbként síma fa lemez...
Talán még egy 11 mm-es is.
gordon314.fw.hu
ExCat : Olyan állványokat hol lehet szerezni ?Nekem is kellene valami stabil darab :-)
Főleg ha sikerül még beszereni pár darab POA-S10-est :-)
Érdekelne a típusa, és a teherbírása is :-)
Bár a rotel végfok az elég bizonyíték arra hogy teherbíró.
Én úgy csináltattam, itt az egyik szomszédos utcában
A teherbírása megfelelő, ez max attó függ, hogy miloyen lapokat etszel a készülékek alá. De pl. egy 12 cm-es üveglap már elbírja a POA-S10-et is, az tuti! vagy persze lehet kerámia, vagy legolcsóbbként síma fa lemez...
ExCat : Olyan állványokat hol lehet szerezni ?
Nekem is kellene valami stabil darab :-)
Főleg ha sikerül még beszereni pár darab POA-S10-est :-)
Érdekelne a típusa, és a teherbírása is :-)
Bár a rotel végfok az elég bizonyíték arra hogy teherbíró.
Szintén egy szerényebb rendszer képe. Ha egyszer sikerül meggyöznöm az asszonyt,hogy a projektor egy olyan befektetés,ami feltétlenül szükséges a mindennapi élethez,akkor a vásznat a 2 oszlop elé szándékszom leengedni.
üdv/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Hát akkor én is felteszem szerény ki rendszerem egyik képét. A megjegyzésben említett front-ok még nincsenek beüzemelve, mert jelenleg építkezem & most még igen kevés a helyem; majd csak az lakásban lesz teljes a cucc (kivetítő, vászon)..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
saca: Az asztalt hol vásároltad? Mennyiért? Valami hasonlót szeretnék én is.
Biztos hogy jó ötlet üvegasztalt tenni egy házimoziszobába? Nem kötözködésből kérdezem, én is most akarok asztalt venni, és nagyon tetszik egy üveglapos modell, de félek tőle, hogy csak növeli az amúgy is bosszantó rezonanciazajokat (ablak, tükrös szekrény, furnér szekrényhát stb.)
TV: Panasonic TH-42PV70, VHS: Panasonic NV-HD 642, Receiver: DENON AVR-1803, CD: DENON DCD-335, DVD: DENON DVD-1910, Front: Wharfedale Valdus 400, Center: Wharfedale Valdus Center, Surround: Wharfedale Valdus 200, Sub: Mordaunt-Short MS 907W
Azzal a "szekrénnyel" lesz a baj. Valami olyasmi kellene amelyben elfér a center és bekerülhetnének az AV komponensek is.
terveim szerint a tv felmegy a falra (csak meg nincs falikeret), aztan az AV komponensek meg a center el fognak ferni a "szekreny" szeru polc felso reszen egymas mellett hangulatosan
OFF
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Sziasztok.
Nagyon jók a képek. Gratula a rendszerekhez.
Hogy mennyi filmetek van
Azért látom DenyVL és Sacánál van kis ital szentéj is
Ápropó nem kell valakinek egy Imperial Gallonos Chivas Regal csapolófejjel?
Jövőhéten talán én is teszek fel néhány képet a szobámról, márha addig sikerül még ezt azt felszerelni.
kis ital szentéj... amit láttál az csak ez egyik polc tele kis üveges piákkal, a többi... 1956-os Tokay aszú, Pápai címeres vatikáni számozott palackos francia vörösbor, mindenféle francia cognaq, stb... 1929-es kóser szilva pálinka...
megjegyzem utálom a piát... mármint meginni...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv