Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Készítettem pár normálsiabb képet a hangfalamról:Royd Apex álló TL doboz, külső crossoverrel, Scanspeak magas, Royd mélyközép.
A valós frekiátvitel olyan 30 hz körül indul, érezhetően.
Guszta darab... :kiraly:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Készítettem pár normálsiabb képet a hangfalamról:
Royd Apex álló TL doboz, külső crossoverrel, Scanspeak magas, Royd mélyközép.
A valós frekiátvitel olyan 30 hz körül indul, érezhetően.
Naim-ZU
-
Vendég
Na úgy látom lassan nekem is el kell mennem Tigrishez, amúgy is van nála egy kábelem, amit ő járat be :kiraly:
Mondod már egy ideje :kiraly: Azóta már sok minden történt
-
Vendég
nekem pl a hivoxon lévő kicsúszik, de az ócsó pc kábel nem.
én is ezt tapasztaltam, pedig pont ez miatt alkítottam át a T2-t.
de még jó hogy 15rongy a kábelük.
Na úgy látom lassan nekem is el kell mennem Tigrishez, amúgy is van nála egy kábelem, amit ő járat be :kiraly:
OFFTOPIC:
Ha tovább folytatjuk, át kellene ballagni a kábel totyikba...
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2582
OFFTOPIC:
Ha tovább folytatjuk, át kellene ballagni a kábel totyikba...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Igy jár az aki kintről rendeli és nem kérdez
Nekem már elkészült pár....
Nekem már van belőle , és igencsak kellemes meglepetés ez a hálózati kábel, a meglévő Pointéhez képest is, sőt, annál egy árnyalatnyit finomabb is. :kiraly:
Szóval nagy gratula Tigrisnek :kiraly:
Kíváncsivá tettetek .....
1x szívesen megfülelném, ha kitaláljuk, hogyan jut el hozzám és vissza!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2582
Nekem már van belőle , és igencsak kellemes meglepetés ez a hálózati kábel, a meglévő Pointéhez képest is, sőt, annál egy árnyalatnyit finomabb is. :kiraly:
Kíváncsivá tettetek .....
1x szívesen megfülelném, ha kitaláljuk, hogyan jut el hozzám és vissza!
én is ezt tapasztaltam, pedig pont ez miatt alkítottam át a T2-t.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Igy jár az aki kintről rendeli és nem kérdez Nekem már elkészült pár....
Nekem már van belőle , és igencsak kellemes meglepetés ez a hálózati kábel, a meglévő Pointéhez képest is, sőt, annál egy árnyalatnyit finomabb is.
:kiraly: Köszi...
Tigris koma, csak nem belevágsz a bizniszbe.
Még a végén vissza se kell menni az asszonyodnak dolgozni, olyan jól fog menni az "üzlet"!?
Nem foglalkozom ennyire vele, George megkért és neki csináltam egyet...Nem akarok ebből üzletet csinálni.Nem igazán éri meg.Arról nem beszélve, h a vevői kör is annyira kicsi, h ez miatt sem akarok vele kínlódni.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Nekem már van belőle , és igencsak kellemes meglepetés ez a hálózati kábel, a meglévő Pointéhez képest is, sőt, annál egy árnyalatnyit finomabb is.
Tigris koma, csak nem belevágsz a bizniszbe.
Még a végén vissza se kell menni az asszonyodnak dolgozni, olyan jól fog menni az "üzlet"!?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
-
Vendég
A gyengébbek kedvéért:
TME Hungary Kft.
Ilka u. 46. 1/1
1143 Budapest
-
Vendég
Bakker látsz is vagy csak nézel, ez egy magyar forgalmazó ....Lehet rendelni is, de Pesten megtalálod....Figyelj már oda :kiraly:
-
Vendég
Nem KÁcsás az IEC, de nem értem miért nevezitek IEC-nek, ennek nem az a neve, az csak egy gyűjtő név.....Ez AV lengő alj anya :kiraly: Ez az itthoni hivatalos neve ...Egyébként ez Schurter dugó 989 ft körül van darabja...A dugvilla az Kopp 600 ft...Nekem jobban bejön mint a Bals...
két kérdés,
1. ez nem csúszik ki?
2. hol kapni?
Nekem még a 250 ft-os sem csúszik ki...Ezt amúgy itt lehet kapni...
http://www.tme.eu/hu/katalog/av-csatlak ... e%3D1%2C20
ezt az oldalt már láttam, de nekem Lengyelország kicsit kiesik hogy elugorjak venni 2 darabot.
-
Vendég
Nem KÁcsás az IEC, de nem értem miért nevezitek IEC-nek, ennek nem az a neve, az csak egy gyűjtő név.....Ez AV lengő alj anya :kiraly: Ez az itthoni hivatalos neve ...Egyébként ez Schurter dugó 989 ft körül van darabja...A dugvilla az Kopp 600 ft...Nekem jobban bejön mint a Bals...
két kérdés,
1. ez nem csúszik ki?
2. hol kapni?
Nekem még a 250 ft-os sem csúszik ki...Ezt amúgy itt lehet kapni...
http://www.tme.eu/hu/katalog/av-csatlak ... e%3D1%2C20
-
Vendég
két kérdés,
1. ez nem csúszik ki?
2. hol kapni?
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7220
Itt akárhol IEC-ként kértem sehol nem tudták mire van szükségem...:kiraly:
Igaz itthon nem szoktam vásárolni,külföldön,mindenki úgy ismeri,hogy IEC connector.
Bár teljesen lényegtelen igazából.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
-
Vendég
Itt akárhol IEC-ként kértem sehol nem tudták mire van szükségem...:kiraly:
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7220
Nem KÁcsás az IEC, de nem értem miért nevezitek IEC-nek, ennek nem az a neve, az csak egy gyűjtő név.....Ez AV lengő alj anya Ez az itthoni hivatalos neve ...Egyébként ez Schurter dugó 989 ft körül van darabja...A dugvilla az Kopp 600 ft...Nekem jobban bejön mint a Bals...
Igaz is,meg nem is.Tényleg gyűjtőnév,ilyen értelmezésben,minden itthon szabványos hálózati csatlakozó(zás) IEC névvel illethető.Ám az emberekben így rögzült,mint ahogy a sarokcsiszoló is Flex,nem pedig Bosch,Makita,vagy Metabo...(Pedig lehetne,ennyi erővel.)
http://en.wikipedia.org/wiki/IEC_connec ... connectors
International Electrotechnical Commission=IEC
A szóban forgó kábelvég csatlakozás IEC C13.
A világ minden részén,ha azt mondod,kellene IEC Connector,akkor rögtön erre gondolnak,jobban megértik,mint az AV lengő-nyüzgő-büzgő anyát... :kiraly:
Egyébként itthon az Aliens is="A Bolygó neve:Halál",mindenki vonja le a konzekvenciát maga.
:kiraly:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Most épp ez van a szobában sztereóra. Az állványok talpa látszik a képen,
M1S dobozokat tartanak.
Ez a mennyiség nem maradhat :kiraly:
Bocsi, hogy ilyen láma dolgot kérdezek, de sztereó rendszerbe hogyan kell mélynyomót bekötni (ráadásul kettőt)?
keji
-
Vendég
-
Vendég
tőlem hívhatják masszív kotonnak is:)de hol lehet szedni olyantot, meg hogy műkszik?
Szerintem bármelyik villamossági szaküzletben.
Frankó ez a kábel.
Megkérdezhetem, h mennyi manna egy ilyen anyagára?
anyagára a 1,5 méternek 4000 ....A zsugorcső bárhol kapható, Kácsánál is pld...De kisebb műszaki üzletekben is, vagy autós boltokban.
iec az a kácsás?
kéne valami jobbat találni, nekem a hivox kábelem kicsusszan a gépből ha megmozgatom picit:(