Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Tehát több viszonylag komoly rendszert cseréltél le egy fülhallgatós PC monitor elött ülő megoldásra. Jó tudni, hogy mi a tuti.
Nem. Azt mondom, h ebből ahhoz hasonló hangok jönnek ki. Persze rosszabb, mert a fejeden van valami. De cserébe olcsóbb. Nem akarok még mélyebb következtetéseket levonni, mert még új nekem ez a dolog. Azért egy 24"-os Full HD Dell monitor nem lehet olyan szar. Persze nem 4m-ről nézem, mint a 2m-es képet, hanem majd 1.5m-ről a 60cm-t. Az élmény kisebb, de a kép jobb. Ez van. Ez jött ki, elszállt a proji. Nagyon zuhannak a TV árak, nem mertem belevágni egy 40-50"-osba, mert jövőre felét sem éri. Monitor upgrade meg még rám fér, viszont ahhoz meg el kéne még adni a vásznat.
Elmondhatom, h mindent kipróbáltam már. - PC-s 5.1 házimozi
- Házimozi + AVR (2.0, 2.1, 3.1, 5.1)
- Házimozi + AVR + végfokok
- Sztereó
- Fülhallgató
- Mozizás: LCD Monitor, CRT, Projektor. Plazma meg LCD TV még nem volt.
Majd csinálok képet!
U.i.: ezzel a rendszeremmel, most kb. kapok olyan mélyeket, magasakat, közepeket (magyarul hangokat ), mint a Korsun/Dyno62/Lupus/Kimber csomaggal.
Tehát több viszonylag komoly rendszert cseréltél le egy fülhallgatós PC monitor elött ülő megoldásra. Jó tudni, hogy mi a tuti.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ma ismét bővült Bower gyüjteményem.
Sara K. DVD-jéből nálam is van egy vendégségben, csak meghallgatni nehéz, mert a párom kiütést kap tőle.
Nekem is van egy CD-m tőle, de megmondom őszintén ritka vendég a CD-játszóban...
Valahogy olyan lélektelen, spiritusz nélküli. Picit üres.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
egyelőre gyenge pont a vadiúj, de valamiért oknál fogva nem bekapcsolható tv...
Sztereósodsz?
Ja a center meg a sub csak kéjes díszítőeleme a szobának.
még nem adtam el
(különben soxor bevillan ez a dolog, kevesebb hangfal, több hely, még a páromnak is tetszene )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Sara K. DVD-jéből nálam is van egy vendégségben, csak meghallgatni nehéz, mert a párom kiütést kap tőle.
A nőhöz nekem is hozzá kellett szoknom, de a csávó iszonyat jól játszik. Már csak azért is érdemes meghallgatni.
sarah K én nagyon szeretem, és még az az asszony is. Ez a DVD meg egyszeruen fantasztikus sztem. Tegnap pedig regsiztráltam a bowereimet
A nőhöz nekem is hozzá kellett szoknom, de a csávó iszonyat jól játszik. Már csak azért is érdemes meghallgatni.
Sztereósodsz?
Ja a center meg a sub csak kéjes díszítőeleme a szobának.
Viszont én a sztereónál is durvábban nyomom. Fejhallgatóóóó!
Elmondhatom, h mindent kipróbáltam már.
- PC-s 5.1 házimozi
- Házimozi + AVR (2.0, 2.1, 3.1, 5.1)
- Házimozi + AVR + végfokok
- Sztereó
- Fülhallgató
- Mozizás: LCD Monitor, CRT, Projektor. Plazma meg LCD TV még nem volt.
Majd csinálok képet!
U.i.: ezzel a rendszeremmel, most kb. kapok olyan mélyeket, magasakat, közepeket (magyarul hangokat ), mint a Korsun/Dyno62/Lupus/Kimber csomaggal.
Sztereósodsz?
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Viszont tökéletes a feketéje
no hifi, no cry...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Most így néz ki a "rendszer".
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Szerintem nem magyar, de biztos vannak ide fűződő kapcsok.
Pl itt gyártják a dobozokat a 803-as dobozig. 802-801-800-signature-nautilus dobozait viszont már angliában, de a többség azért nálunk készül.
Amúgy a magyarokra nagyon figyelnek. A honlapon van fent magyar nyelvű leírás a legtöbb hangfalról, illetve a DVDn magyar szinkron és felirat is helyet kapott.
Lehet, hogy Bowers vagy Wilkins magyar származású?
Manapság mindenkiről kiderül, hogy innen származik.
Egyébként nekem is elküldték a 800-as demo DVD-jét.
Üdvözlettel: Lex
Itt van pár papíros (mind névre szólóan, kézzel írva/aláírva).
Marketing 5*
Küldik angliából termék regisztráció esetén. Ezen kívül még küldtek egy kulcstartót, meg egy Parker tollat. De ami igazán tetszett, mikor az új 800-as sorozat bemutató DVD-jét berendeltem. Persze bárki kérhet és teljesen ingyen van. Nem jött meg 2-3 héten belül. írtam egy emailt, hogy nem jött még meg, erre gyorspostával kiküldték pár napon belül, ami mellé jött egy kézzel írott elnézést kérő levél.
Amúgy a magyarokra nagyon figyelnek. A honlapon van fent magyar nyelvű leírás a legtöbb hangfalról, illetve a DVDn magyar szinkron és felirat is helyet kapott.
(jelenleg amúgy termék reg esetén 4 db CDből választhatsz)
Hmmm ... Hol lehet ilyeneke szert tenni?
Nem csak a 28xx szériáig hallottam, ezt kifelejtettem.
A 3808 biztos nem lenne unalmas nekem
No jó,csak akkor meg minek olyat írni,hogy a Denon-ok unalmasak...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
számomra meg a denonok unalmasak mind mozi mind zene terén.
itt most házimozi erősítőre gondoltam.
Épp ezért van kinek a pap kinek a papné
Újakat is hallottál?
Nem csak a 28xx szériáig hallottam, ezt kifelejtettem.
A 3808 biztos nem lenne unalmas nekem
Szerintem nagyon rossz hangja van a Pio erősítőknek. Denon 1705-ömet jobb volt hallgatni.
Hát ezt így nem tudom. Nekem a hálóban egy kis pio van, a nappaliban meg egy 1706-os denon. Szerintem teljesen más a hangzásviláguk - mondjuk a pionak egyik erősítőhöz sem lehet hasonlítani a hangját - , de nem mondanám, h egyik jobb, mint a másik. Na mindegy... Ki hogy hallja.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Természetesen ami az első lesz az az hogy le lesz mérve a teljesítménye 5 és 7 csatornán egyszerre.Mert én már csak ilyen vagyok.
Na erre kíváncsi vagyok...
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Újakat is hallottál?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Első körben nagyon pozitív a tapasztalat vele, mondhatjuk úgy is, jó hogy ültem és nem álltam.
Szerintem nagyon rossz hangja van a Pio erősítőknek. Denon 1705-ömet jobb volt hallgatni.
Jobban tetszik a lupus+bubo párosnál és már megvettem és a lupus+bubot eladtam.
ez pc-hez való?
mennyibe kerül? privátban is jöhet, ha...
Még több helyen is ajánlotta Penna.
usb dac+füleserősítő…. olya 80körüli áron
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable