Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Külföldön készült képek - van élet a hifin túl is!
jah, es nem tudok elszakadni a hifi-tol
Ahol elek most az a Wharfedale Vide'k
lol
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Gordon!
H G
az az éjszakai kép nagyon tetszik (a másik topikba berakott Opera éjszakai kép is tetszene, de én egy kicsit utólag forgattam volna rajta, hogy a függőleges függőleges legyen)
Köszönöm.
Hát, én nem szoktam photoshop-olni, csak ha nagyon muszály.
Ezeket is csak resample-oltam, hogy beférjenek ide.
Ami a függőlegest illeti, igazad van.
Különben a Szent István körút 14. a Vígszínház, még egy CD is van ilyen címmel, azért ezt adtam meg.
(meg én nap közben zömmel a 12-ben vagyok)
Hg
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
mondjuk az tényleg "unalmas", hogy ugye mindenki aki Londonba eljut lefotozza a leglátványosabb nevezetességeket: a London Eye-t a Tower Bridge-et a parlamentet, a Bigbent, a palotát....
Persze sok városnak a hangulatát lehet jobban visszaadja egy-egy mellékutca, de szerintem ezek a látványos épületek nagyon hozzátartoznak Londonhoz.
Húgom a múlt héten volt Krakkóban osztálykiránduláson. Csinált pár kifejezetten jó képet, többekközt mellékutcás képet is. Ezzel csak az a baj, hogy ha nem tudom hogy Krakkóban volt, akkor készülhetett volna az a kép Prágában, Malmöben, vagy Somogyderecskén is, sose jövök rá.
Ezek igaz tipikus londoni képek, de ez jellemző a városra. Persze mellé beférhet pár különlegesebb kép is, ha sikerül el/lekapni valamit.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2758
A híres Portobello Road/ezt Knopfler is emlegette:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.

Ez csak egy reggae-re szakosodott lemezbolt volt,az ajtóra ki van ragasztva hány fajta kártyával lehet fizetni,egy piacon!
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11212
- Kapcsolat:
Wazz,mit lehet mondani egy városrol ahol a hentesüzletböl Herbie Hancock "Fat Albert Rotunda" megy/Portobello Road/,Soho-ban,meg fodrásznál,bömböl Pink Floyd "Money"-a, a legdzsugibb használt lemezboltban is tudsz kártyával fizetni
Ez elég meggyőzően hangzik.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Arrol nem is beszélve,hogy jó a (fekete)humorérzékük:
- ez a sok londoni kep kezd tree lenni
- hádde tényleg milyen tré már ez...
- a házi kedvenceink meg tele van állatokkal - nagyon gáz
ráadásul a képek 80%-án vagy kutya van, vagy macska
mondjuk az tényleg "unalmas", hogy ugye mindenki aki Londonba eljut lefotozza a leglátványosabb nevezetességeket: a London Eye-t a Tower Bridge-et a parlamentet, a Bigbent, a palotát....
Persze sok városnak a hangulatát lehet jobban visszaadja egy-egy mellékutca, de szerintem ezek a látványos épületek nagyon hozzátartoznak Londonhoz.
H G
az az éjszakai kép nagyon tetszik (a másik topikba berakott Opera éjszakai kép is tetszene, de én egy kicsit utólag forgattam volna rajta, hogy a függőleges függőleges legyen)
gordon314.fw.hu
- dixie-chicken
- V.I.P.

- ez a sok londoni kep kezd tree lenni - hádde tényleg milyen tré már ez...- a házi kedvenceink meg tele van állatokkal - nagyon gáz
Személy szerint London a kedvenc városom, és örömmel nézegettem ezt a rengeteg képet róla.
Jövőre megyünk barátnőmmel, akkor majd én is nyomok fel újabbakat. Én 2005-ben voltam kint 5 hétig, de együtt még nem.
Wazz,mit lehet mondani egy városrol ahol a hentesüzletböl Herbie Hancock "Fat Albert Rotunda" megy/Portobello Road/,Soho-ban,meg fodrásznál,bömböl Pink Floyd "Money"-a, a legdzsugibb használt lemezboltban is tudsz kártyával fizetni
na jó,vannak negativ dolgok is ,de hol nincs ilyen?
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
- ez a sok londoni kep kezd tree lenni - hádde tényleg milyen tré már ez...- a házi kedvenceink meg tele van állatokkal - nagyon gáz
Személy szerint London a kedvenc városom, és örömmel nézegettem ezt a rengeteg képet róla.
Jövőre megyünk barátnőmmel, akkor majd én is nyomok fel újabbakat. Én 2005-ben voltam kint 5 hétig, de együtt még nem.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- hádde tényleg milyen tré már ez...
- a házi kedvenceink meg tele van állatokkal - nagyon gáz
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Ilkley, ide koltozok a jovheten jujj de szep
tényleg klafa
a parkba, vagy a házba?
Vagy a tóba? Hol van ez a klassz hely?
West Yorkshire...
keressetek ra google-ben kepekre, nagyon klafa
csak draga is nagyon...
udv
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- dixie-chicken
- V.I.P.

Camden Town/Camden Market:
- dixie-chicken
- V.I.P.

by night...
- dixie-chicken
- V.I.P.

Londoni zuhi buszbol:
Sorrento.
A mindenit,ez milyen szép.Hirtelen azt hittem,valami festmény...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Egyik kedvenc képem:
Cannes, Orange bemutató.
Más.
Capri, 56-os magyar mártírok tere.
Egy kicsit más nézőpontból.
(5,5 éves Sony TRV 940-es DV kamerámmal készített fénykép)
Ha már London!2005. november
Úgy tűnik, arrafelé - ha éppen nem esik - nagyon jó felhős képeket lehet csinálni.
Az én Eye-os képemen is azért annyi az ég, mert marha jók voltak a felhők (sztem).
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Na, nem fárosztok tovább senkit a londoni képekkel.
Itt az utolsó.