Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ez a hátsó szekció, szintén új hangfalakkal: Focal Chorus 806V
Én ezt a mizériát szándékozom megoldani egy falra szerelhető dipól surrounddal. Nem foglal feleslegesen helyet és ami a legfontosabb, hogy a lehető leghátrébb kerül a hangsugárzója, mivel nem kell számolni a hangfal vastagságával.
Tökre igazad van, csak nem szeretnék egy rakás pénzt kiadni egy olyan hangsugárzóért ami egyrészt eladhatatlan később (ez nyilván Neked nem szempont) és ha úgy döntök, hogy legózni szeretnék, nem tudom átrakni a másik szobába frontnak...
A 806V valóban egy bumszli ott az ülőgarnitúra mellett, de legalább ezzel az állvánnyal bármikor jó másra is..
Hozzátenném még, hogy filmet nézni én sokszor nem onnan ülve szoktam, honnan várnátok a kép alapján, hanem középen fetrengek a földön.
Létezik amúgy (dipól) Chorus SR800V, baromi jó is lenne oda a falra, de vmi 150-200e ft.. Annyit nekem nem ér egy ilyen effekt hangfal.. Akkor maradna valami olcsóbb fajta de ha már rendszert építek akkor nem akarok túl sokféle kinézetű és márkájú hangsugárzót felhasználni.
Már egyszer megvolt a SW800V mélysugárzó is, de első másodpercben meghalt (vmi gyári hibás darab volt?) aztán azóta nem volt kedvem megint venni, amúgy drága az is, ahhoz képest amennyire én kihasználnám. Leginkább a centerbe meg a frontba fektetett pénz az, ami jól hasznosul nálam.
Na így nem lesz levéve sose, amíg a gyerek meg nem nő.
- jool!!
- ugy is eladod, igy eselye sem lesz neki
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Én ezt a mizériát szándékozom megoldani egy falra szerelhető dipól surrounddal. Nem foglal feleslegesen helyet és ami a legfontosabb, hogy a lehető leghátrébb kerül a hangsugárzója, mivel nem kell számolni a hangfal vastagságával.
Gratula srácok!
Na így nem lesz levéve sose, amíg a gyerek meg nem nő.
Mint egy gonosz Cylon..
Még messzebbről.
A frontokhoz való centerre persze nem volt pénz most , de most is elég koherens a hangkép, nem panaszkodom.
Kicsit messzebbről.. A laptop már nem ott van.
Nekem is lett centerem nemrég:
Focal CC800V... szép a zongoralakk, de a port ez is begyűjti rendesen...
Gratula a centerhez.
Én is imádom a zongoralakk kivitelű dobozokat, csak sajnos iszonyatosan gyűjtik a port...
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Arcam ALpha 9 Amp #1
Jó is ez!!!
Gratu!!!
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Nagyon jó a fotó!
Jó lenne, ha a vetítő tényleg tudna így vetíteni a valóságban is ilyen fényviszonyok mellett. Nekem is száműzni kéne a tv-t a nappaliból, és mehetne feljebb a center, mint nálad.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
2.
nagyon szép,d e középső plakátnak miért olyan fekete kerete van?
gordon314.fw.hu
Én is megvettem végre a Polk centert. Így már teljes az LSi front tér.
mostanában beangolosodtam elektronikailag
csak még be kellene polcosodni
azért ez így nem túl elegáns,de főelg nem túl előnyös a CD hangját egy erősítővel összepaszírozni.
de gratu (csak igérd meg, hogy beszegelsz egy külön polcot )
direkt van így
(gondolkodtam, hogy betegyek egy plusz polcot az erölködő alá) de szerintem jobb így, mert:
- a CD még stabilabb ha van rajt elég súly
- az erősítőnek marad elég hely fellül hülni
- nem kell hosszú IC kábel
nem nagyon látom az összefügést abban, hogy két zárt fémdobozba szerelt készülék közé még egy cm-es bútorlap kerüljön
Ami miatt mégis idővel lehet áterendeződik az az, hogy a CD látca alacsonyan van és nagyobbakat kell hajoldoznom!
gordon314.fw.hu
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
nah megjott a kicsike e-bayrol ,eleg olcso volt
(s nem akarom kivasalni )
Arcam ALpha 9 Amp #1
mostanában beangolosodtam elektronikailag
csak még be kellene polcosodni
azért ez így nem túl elegáns,de főelg nem túl előnyös a CD hangját egy erősítővel összepaszírozni.
de gratu (csak igérd meg, hogy beszegelsz egy külön polcot )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Szabo Pityunak.Itt a kép!
Magnat MSP 110 vs Quadral Shogun.
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Az rendben de engem a cd érdekelne jobban.
mondtam: a CD-t használtan vettem
gordon314.fw.hu
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Az rendben de engem a cd érdekelne jobban.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Köszönöm a bókokat az elektronikáim nevében!
A CD-t használtan vettem. (Egyébként pont az erősítő az ami ritkább kincs!)
gordon314.fw.hu