Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Adriánál voltunk nyaralni. Cooperban. Csináltam pár képet. Sztem nem sikerültek olyan jól, de azért felteszek párat...
Tündérbogaram!
Láttad a topic címét?
Neked inkább ide kellett volna tenni a képeid...
Képek Magyarországról
Végül egy pálma. Volt belőlünk egy jópár...
Képek Magyarországról
Szintén este autóból.
Képek Magyarországról
Ezt hazafele csináltam autóból. Tudom nem túl jó de azért még tűrhető szte.
Képek Magyarországról
Part egy része háttérben Olaszo.
Képek Magyarországról
Adriánál voltunk nyaralni. Cooperban. Csináltam pár képet. Sztem nem sikerültek olyan jól, de azért felteszek párat...
Képek Magyarországról
Nehogy valaki azt higgye, hogy Afrikába járok fényképezni, az orrszarvút a budapesti Állatkertben fényképeztem...
Nem volt a háttérben akáciafa.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Nehogy valaki azt higgye, hogy Afrikába járok fényképezni, az orrszarvút a budapesti Állatkertben fényképeztem...
Képek Magyarországról
2/2.
Ellenfényben:(alulról)
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Mesésen szép képek.Irigyellek Titeket, h ilyeneket tudtok csinálni.
2/1.
Ha ez nekem(is) szólt, íme a maiak:
nagyban
Képek Magyarországról
Mesésen szép képek.
Irigyellek Titeket, h ilyeneket tudtok csinálni.
Képek Magyarországról
Posza és Pelican: Gyönyörű természetképek!!! Én ezt Kelet-Afrikában csináltam...
Köszi!
A tiéd is klassz!
Képek Magyarországról
Posza és Pelican: Gyönyörű természetképek!!!
Én ezt Kelet-Afrikában csináltam...
Képek Magyarországról
3/3.
nagyban
Képek Magyarországról
3/2.
nagyban
Képek Magyarországról
3/1.
Makróztam egy kicsit tegnap...
nagyban
Képek Magyarországról
Hogy legyen egy kép más műfajból is (mai):
Jöhet az egész sorozat!
Képek Magyarországról
A 20 nappal ezelötti vihar kezdete.
1.
Képek Magyarországról
Haga, nem hiszel el, h ezek a képek tetszenek Neked.
Annyira szürreálisak...
A madaras képek bámulatosak.
Képek Magyarországról
Nekem továbbra is túleffekteltek Haga képei. No meg szegény Balaton dől is, nem kicsit.
Szintén így gondolom. Kár volt elrontani a szép képeket és még dolgozott is vele jó sokat (gondolom én).
Képek Magyarországról
Nekem továbbra is túleffekteltek Haga képei. No meg szegény Balaton dől is, nem kicsit.
Hát igen, próbálkozunk.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG