Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
DVB T tuner lakik benne
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
open
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Pana EX77
tévedés, a tradícionális japán sárkánynak nincsen szárnya, sosem volt, sosem lesz:(az európai fantasykban szereplő sárkányoknak van, de azok a sárkányok láthatóan mások.
Meghajlok sárkányszakértelmed előtt.
Nekem akkor is jobban tetszik az alsó kép.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
-
Vendég
kár, hogy van szárnya:(görögországban is ilyeneket árultak, nekem szárnymentes köll:)
OFFTOPIC:
Akkor neked gyík kell, nem sárkány!
tévedés, a tradícionális japán sárkánynak nincsen szárnya, sosem volt, sosem lesz:(
az európai fantasykban szereplő sárkányoknak van, de azok a sárkányok láthatóan mások.
Igazad is van, ezért felteszem családunk legújabb "tagját", aminek nagyon örülünk. (Köszi, Rea! ) A tartó egy Vogels VPW565.
Joc
Gratulálok!
Sok-sok mozizással töltött órát!.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
- nemkell komolyan venned, sot, foleg neked nem! marcsak mosolyogni tudok probalj meg kicsit elszakadni ettol az infocus modelltol, es olvasd el miket irtam...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- de mint irtam vessetek ossze, mar egy SD dlp-nel is tobb reszlet latszik par helyen egy hd lcd-vel osszevetve
Bár az "LCD fos és punktum" kijelentésed után nehéz komolyan venni, amit vetítőről leírsz, de ez minimum best of...
Biztos én is inkompetensnek és vak baromnak számítok, ha azt mondom a Z4 kilenc fényévvel jobb, mint a 4805, bár nekem véletlenül mindkettő volt egy darabig. Fekete mélységét tekintve, részletességben, kb. mindenben nyolcvanszor jobb vetítő, ami teljesen természetes a megjelenési időpontjukat és a paramétereiket figyelembe véve. Egyetlen szempontból sokkal jobb a 4805: gyárilag elég jól van hangolva, és kb. ennyi. Amúgy épp ma hívott a fickó, aki megvette, ő IN74-es Infocusról váltott és valamiért ő is részletesebbnek látja az Z4 képét. Gondolom vak ő is, mint én.
Azzal semmi gond nincs, hogy Neked személy szerint nem tetszik az LCD, de az ilyen kategórikus - és megalapozatlan - kijelentésektől talán tartózkodni kéne.
Igazad is van, ezért felteszem családunk legújabb "tagját", aminek nagyon örülünk. (Köszi, Rea! ) A tartó egy Vogels VPW565.
Joc
Nincs mit....
Joc
Idejövök, hogy képeket nézzek a "cuccokról", erre mit találok: az örök vita ami nem is tartozik ide.
Inkább szeretkezzetek és ne háboruzzatok, vagyis fotózzatok.....már én is félre beszélek.
- tudod en epp egy hasonlo osszevetesen mar tulvagyok, ezert irom az amit irok ertsd sajat szememmel lattam az amit leirok... es ezt par pixeles kis banner kep nelkul is leirtam volna
Félre ne érts, engem tökre nem érdekel az LCD vs DLP vita, sőt egyáltalán a projektorokat is hanyagoltam mostanában, csak azt akartam mondani hogy egy ilyen kép alapján sok mindent én nem vonnék le. (nem is igen figyeltem miről van szó amúgy)
- latszik kinek savanyu a szolo - de tudjatok mit, nemertek hozza, nektek van igazatok... De most őszintén. Jössz itt már a szőrtüszőkkel...
- tudod en epp egy hasonlo osszevetesen mar tulvagyok, ezert irom az amit irok ertsd sajat szememmel lattam az amit leirok... es ezt par pixeles kis banner kep nelkul is leirtam volna
- amugy azert jottem ezekkel mert epp a reszleteket kertem szamon.. es hat eppen ezekrol van szo
- de mint irtam vessetek ossze, mar egy SD dlp-nel is tobb reszlet latszik par helyen egy hd lcd-vel osszevetve, de, hogy ne kossetek ebbe bele, ott a HD70-es dlp es akkor egy sulycsoportban vetunk ossze vetitot, es eg es fold..., de ne nekem hidjetek hanem sajat szemeiteknek.. marha erdekel
- na lehet flame-et inditani
T A M I . H U
- latszik kinek savanyu a szolo - de tudjatok mit, nemertek hozza, nektek van igazatok...
De most őszintén.
Jössz itt már a szőrtüszőkkel...
Mindezt egy vetített kép 762x496-re leskálázott fotójának alapján amin a vetített kép még csak nem is teszi ki az egész képet (kb. 650x 300-ra saccolom).
Az a telefonos hasonlat nagyon találó volt.
-
Vendég
A vetítőket meg kell nézni élőben és ha már valaki megnézi őket előben, akkor érdekes módon nem az itteni papírforma szerinti DLP nyer mindig!
Szvsz aki ilyenekben általánosít, hogy DLP vs. LCD, CD vs. LP, Plazma vs. LCD TV, az több mint valószínű, hogy valamely csordát követ!
Én most nem szeretnék állást foglalni, de a "nem nyer mindig" és az "általánosít" az bizony összeférő két fogalom. Azért általánosítunk, mert ha nem is mindig, de nagyrészt nyer. Ezért általánosítás. Ha mindig nyerne akkor azt ténynek neveznénk.
Ez mind OK! csak sajna én nagyon rainbow-látó vagyok és kompromisszumot kellett kötnöm Ebből kell kihoznom a maximumot, amim van
- igen ezt mar tobben hangoztattak itt az AVX torteneteben.. es tudjuk mi lett a vege
hát igen van, hogy a csordaszellem erősebb a rainbow zavaró hatásánál
valami ilyesmi lehet a magyarázata annak is, amikor egy 300x200 képről mond valaki véleményt, hogy a vetítő képe milyen lehet.
Kb. olyan, mint ha egy jó hifiláncnál felhívnám Tami-t, majd a mobiltelefont odatartanám magam elé, hogy hallgasd meg milyen szépen szól a rendszer.
A vetítőket meg kell nézni élőben és ha már valaki megnézi őket előben, akkor érdekes módon nem az itteni papírforma szerinti DLP nyer mindig!
Szvsz aki ilyenekben általánosít, hogy DLP vs. LCD, CD vs. LP, Plazma vs. LCD TV, az több mint valószínű, hogy valamely csordát követ!
gordon314.fw.hu
Ez mind OK! csak sajna én nagyon rainbow-látó vagyok és kompromisszumot kellett kötnöm Ebből kell kihoznom a maximumot, amim van
- igen ezt mar tobben hangoztattak itt az AVX torteneteben.. es tudjuk mi lett a vege
T A M I . H U
A HD70-nél már OK.
- ha ennyire nem hiszed el, akkor vedd ugy, hogy csak a hd70-es vetitot ajanlottam
- azt azert hozza kell tenni, hogy itt most DVD kepet nezel HD vetiton, es van a video lancban egy upscaling eljaras, amitol sokminden fugg, es ezutan jon, hogy maga a vetitod mit tud ebbol megjeleniteni.
- de erdemes elmenned es megnezned az adott koncert jelenetet egy dlp-s gepen. [legidealisabb a tied melett vetitve osszevetni]
A HD70-nél már OK.
- ha ennyire nem hiszed el, akkor vedd ugy, hogy csak a hd70-es vetitot ajanlottam
- azt azert hozza kell tenni, hogy itt most DVD kepet nezel HD vetiton, es van a video lancban egy upscaling eljaras, amitol sokminden fugg, es ezutan jon, hogy maga a vetitod mit tud ebbol megjeleniteni.
- de erdemes elmenned es megnezned az adott koncert jelenetet egy dlp-s gepen. [legidealisabb a tied melett vetitve osszevetni]
T A M I . H U
InFocus 4805-ön nézzem és ott tapasztalom a döbbenetes javulást és részletességet
- pl. elso lepcsoben igen, masodikban egy hasonlo felbontasu dlp-vel mint a te lcd-d, pl. egy lowcost HD70-es-en.
Azért gondolom a 4805-ön kevesebb a részlet, hiszen ez SD felbontású.
A HD70-nél már OK.
InFocus 4805-ön nézzem és ott tapasztalom a döbbenetes javulást és részletességet
- pl. elso lepcsoben igen, masodikban egy hasonlo felbontasu dlp-vel mint a te lcd-d, pl. egy lowcost HD70-es-en.
T A M I . H U
Nos, Tami mester, ez már elég részletes?
- kezd jolenni...mondjuk elmegy.
- amugy nem akarlak elkeseriteni, de nem latszanak az arcan a borostak, a szortuszok, [meg meg tudnek par jelenetet a koncertbol mutatni aminel demostralhato, mi az amit az lcd jelen pillanatban nem tud megjeleniteni, kvazi elveszik a reszlet]..., ezt a kepet ajanlom megnezni egy DLP gep altal vetitett kepen, a difi oriasi, es dobbenetes [mindezt halkan megjegyezve mondom ]
- kezd jolenni...mondjuk elmegy.
- amugy nem akarlak elkeseriteni, de nem latszanak az arcan a borostak, a szortuszok, [meg meg tudnek par jelenetet a koncertbol mutatni aminel demostralhato, mi az amit az lcd jelen pillanatban nem tud megjeleniteni, kvazi elveszik a reszlet]..., ezt a kepet ajanlom megnezni egy DLP gep altal vetitett kepen, a difi oriasi, es dobbenetes [mindezt halkan megjegyezve mondom ]
Ha kezd jó lenni és elmegy, akkor már nagy baj nincs
- latszik kinek savanyu a szolo
- de tudjatok mit, nemertek hozza, nektek van igazatok...
T A M I . H U
...a difi oriasi, es dobbenetes [mindezt halkan megjegyezve mondom ]
na megy a "szakértelem" egy vetített képről készített, átméretezett digitális fénykép kitudjamilyen monitoron történő obszerválása alapján
Gordonnál a pont
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120