Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Gemini, nagyon-nagyon jók a képeid!!!!
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Képek Magyarországról
azért az ág éles lett
Szebb mint élőben
Képek Magyarországról
Csak mert most van az ideje:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Megjöttek:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Na vére beindult a topic! Nagyon jó képek (gemini harkálya best!).
Én sajnos nem tudok elindulni semerre, mert pakolunk az építkezés miatt
Képek Magyarországról
Csütörtökön elindultunk Vácra. Van a déli részén egy ártéri tanösvény. Nagyon hangulatos lápos rész. Egy link hozzá.
Másnap pedig meglátogattuk a vácrátóti botanikus kertet. Utóbbiban készült az ötös kép. Előző nap eléggé kifárasztott, ezért itt már nem töltöttünk sok időt, illetve még nem igazuán virágzik semmi, ezért május elején újra meglátogatjuk mindkettő helyet, akkor már szép zöld lesz és madarakból is több látható.
És ha már arra jár valaki, szerintem érdemes bemenni Vác főterére is, mert nagyon hangulatos az is.
További képek itt.
Képek Magyarországról
Igen, az nem lenne rossz, ha az otthoni kerten kívüli képekhez odaírná a készítője, hogy kb merre készült
Képek Magyarországról
Gemini!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Képek Magyarországról
gemini!
Nagyon szépek a képeid! gratula. Az 5-ös képeid hol készültek? Erdőcske patakkal
Naim-ZU
Képek Magyarországról
Nagyon klassz képeket raktatok fel. Gemini, az a mácsonyás a szívem csücske. A 2. harkályosnak meg nagyon jók a színei. Nekem még nincsenek tavaszi képeim.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Ma délutáni kép:
Tibu!
láttam az indexen is a képeidet
Jaja, felraktam az S5600-os topicba.
Képek Magyarországról
Csodás képek! Le a kalappal mindenki előtt!
Azért ez se gyengusz
Ezen a szép helyen sétáltatjuk a Csaut, ha jó idő van
Képek Magyarországról
Ma délutáni kép:
Tibu!
láttam az indexen is a képeidet
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
6.,
na ilyen itt is volt a fán (full zoom)
Képek Magyarországról
azért az ág éles lett
Képek Magyarországról
Nálunk is virágzik a sárgabarackfa:
nálunk is
Képek Magyarországról
utolsó
7.,